zlatnibilten.blogspot.com/biro710


Обавештење за читаоце Златног Билтена:


У Србији је од 1.10.2013.г. почео да се примењује измењени Закон о кривичном поступку (ЗКП) који на други начин регулише улогу Јавних тужилаца, Истражних судија и конституише функцију Судије-посредника између страна у поступку са једне стране и суда са друге стране, што значи да се сада као официјелни докази разматрају докази из истрага на страни одбране, односно онога који намерава да поведе судски кривични поступак, на исти начин као и докази које нуди Јавни тужилац, на основу чега се доноси одлука о подизању оптужнице или одбацивању предлога за отпочињање судског поступка. По први пут се у Србији Јавни тужилац третира као странка у поступку!

У многим случајевима грађани подносе или кривичне пријаве или предлоге за отпочињање судског поступка на основу разлога који се њима чине подобним за такав процес - сада се пружа могућност да грађанин пре ангажовања адвоката и пре доставе предлога Јавном тужиоцу прикупи неопходне доказе који би послужили Јавном тужиоцу за доношење одлуке да се прихвати прогона, односно да судија који је посредник између странака у поступку и суда, о томе донесе своју одлуку, као и да ангажовани адвокат такве доказе користи за одбрану у судском поступку на које се такви докази односе.

"Биро-710" из Београда  стоји вам  на располагању за експертску правно-криминалистичку и графолошку припрему доказног материјала, пре доношења одлуке да започнете процесне радње везане за започињање судског поступка, односно да од такве намере одустанете и на тај начин избегнете уобичајене трошкове и трошење времена. Ова услуга се врши као ангажовање експерата "Бироа 710" од стране већ ангажованог (или постојања намере да се то учини) адвоката који заступа лице за које сте у конкретном случају заинтересовани.

Поред ових процесних могућности Биро-710 вам нуди да у оквиру ваших приватних провера добијете извештај о поузданости и лојалности одређених лица за које сте из неких разлога заинтересовани - на основу рукописа тог лица, његовог гласа, фотографије или личног виђења, када се на основу тих параметара сачињава одговарајући профил личности, високе тачности.
___________________________________________________________

Инокосна правно-криминалистичка 
и графолошка експертска канцеларија
"Биро-710"
Др Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминалиста и 
графолог - профилиста
Нехруова 131/28, 11070 Н. Београд-Србија
Телефон: 011-3-175-371; 060-3-175-371
___________________________________

Драгољуб Татомировић
Постављено 17.11.2013.г. у 17,20 ч./
допуњено 26.3.2015.г. у 15,00 ч.

0 коментара:

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta