Iluzijama plaćam Strpljenje!



Илузијама плаћам Стрпљење!

-Како се магла представља робом?-


(Додатак Првој Лекцији за обуку чланова
Братства «Срб и ја» у идентификовању Енергија људи.)

Чиним  овај чланак доступним и осталим читаоцима
Златног Билтена, у вери да ће некима од њих бити од користи.

Чиним ово доступно и онима који Златни Билтен читају због плате
коју добијају, како би им указао да њихова подшка лицима којима
служе не чини ништа да се та лица одрже у снази и у крајњем
у животу – у Србији и широм света.


Када човек остане без снаге он или ради тако што размишљањем долази до извесних решења која нуди, или уступа, или моли трећа лица, људе који имају снагу, да поступе на одређен начин како би се његова осмишљена решења реализовала. И то функционише.
После извесног времена се оном човеку који је остао без снаге, снага врати или изађе у потпуности из њега, заједно са душом, па се тај човек огласи мртвим.
Трећег пута нема – не постоји начин да се у неком дужем периоду неко одржава у животу, а без снаге, односно без Животних Енергија које сваког човека и чине човеком, оваквим какав нам је познат.

Човек са мањком снаге, односно Животних Енергија, се једно време пуни тим Енергијама тако што се дружи са људима који имају снагу, што им је ближи, што више размењују мишљења, што више покушавају да се поставе на исту енергетску фреквенцију успешније је пуњење, па такав који преузме извесну количину енергија од оних који је имају и којима она стално дотиче, оживе, буду живљи, наступају сигурније, говоре гласније, показују срећу својим опоравком, али будући да се више не пуне по уобичајеном аутоматизму обезбеђеном за све људе, брзо се испразни.
Упоредиво са акумулатором који је напуњен до неког нивоа свог капацитета, на који се прикључе потрошачи аутомобила и у зависности од њихове потрошње траје и акумулатор, који се потом мора допунити или постаје мртав и бескористан.

Људи који се допуњују као акумулатор предузимају низ мера да своју новоакумулирану Животну Енергију искористе на што кориснији начин, а један од, за њих, најкориснијих је да покажу да је стање њиховог акумулатора и пуњење тог акумулатора редовно, те излазе пред јавност, дају обећања, орочавају, припрете коме треба, искажу «да ускоро очекују..... нпр. велике инвестиције, побољшање угледа Србије, формирање боље и поштеније власти.....» све избегавајући право одмеравање снага свог акумулатора са снагом акумулатора људи који се нападају, из одређених разлога са одређеним циљем..... траже СТРПЉЕЊЕ грађана у замену за ИЛУЗИЈЕ које им несебично нуде, али временом заћуте, забораве шта су јуче причали, обећавали, коме су и као претили, јер је то било приликом јучерашњег пуњења сопственог система акумулатора, крађом или преузимањем Животних Енергија других људи – то се може извести са и без знања тих људи.

Даље - клик на:
http://www.komanda-540.blogspot.com/2013/09/iluzijama-placam-strpljenje.html

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta