Strahovi!


Страхови!

-Коначно схватили-


Веза: Најновији наслови на Златном Билтену

*Јалта, а у Британији!
*Умрите уместо нас!
*Ах, Кина....
*Утопљеници!


Блог «Златни Билтен», лични блог једног малог обичног Србина, изазвао велику пажњу оних на које већ трећу годину указује..... јуче, 16.7.2013.г. Обавештајна служба Русије са неидентификованог интернет прикључка у Централном Сибиру, чак 11 пута је отварала блог Златни Билтен, данас, 17.7.2013 до 12,00 чак 5 пута! Сваком доступна провера овог податка преко Бројача посета, потом клик на Геолокација, па на градови и видите оне неидентификоване прикључке са заставама држава - то су ти!
Подразумева се стална пажња америчких служби распоређених широм света и о њима овом приликом неће бити никаквих коментара – они се тресу од страха одавно!

Русија, једина преостала србска држава која се сматра великом и снажном, чекана је више година да би обратила пажњу на Србију и оно што јој се из Србије поручује. Бубњало је великој Русији у ушима од умишљене величине и значаја, од гордости, од сталног избегавања да се у вези Србије дефинитивно изјасни и када је прошло време које јој је остављено као последња временска резерва за спасавање, када је њен спољни дуг достигао целих 700 милијарди долара, када мора да девалвира своју националну валуту, када су пропали разговори са Америком о добијању повољних кредита, када је принуђена да улаже лажне доларе добијене за нафту и гас у куповину свеже штампаних такође лажних долара - обвезница Америке, као вредносних папира - како се лажни замајац светске привреде – Америка, не би зауставила...., када је већ прекривена десетинама милиона странаца из бивших муслиманских совјетских република, када се утврдило да у њеним армијама, на које се рачуна као на сигурне и снажне, има много проблема које је чине армијама земаља које се и не рачунају у праву војску, када је Русија принуђена да са Америком у Немачкој изведе конкретне војне вежбе са учешћем живе копнене  силе  како би се заједнички увежбавале за време када ће оне да сузбијају масовне нереде у ЕУ, сетили се овог личног блога из малене Србије, па га ишчитавају даноноћно.... све тражећи рупу кроз коју цуре информације које Златни Билтен објављује. А рупе нема! Не цуре им информације, Златни Билтен има своје канале информисања које они не могу да открију нити спрече у раду!

Прочитали и да је у Србији недавно, за Видовдан, оформљено Братство војника који су се заклели Св. Арханђели Михајлу....... смејали се на све то, као и многи у Србији, а онда се уозбиљили: Све што Златни Билтен објави, после неколико недеља се потврђује од стране позваних из највећих држава и важних институција!

Оне само у обландама потврђују оно што је Русији и Америци стављено у задатак приликом последњег састанка «Г-8» у Британији, што је Златни Билтен, као ексклузиву, понудио својим читаоцима. Али, они касне!

И траже рупу кроз коју им отичу тајне. Руси су тешко атеистички инфицирани и нема никаквог изгледа нити било каквих назнака да се од тога лече – атеисти у Бога не верују, они верују у човека, у тело човека не водећи рачуна ко управља таквим телом и поново губе време, сада читајући оно што су требали да прочитају 2010 и 2011.г. када им је рок за мере спашавања истекао.

Можете замислити ситуацију када многобројна војска руске Обавештајне службе смештена у бункерима у тајним градовима Централног Сибира (Сирбирије) са пажњом чита оно што им је давано и у поверењу и на руке, у уверењу да ће стићи до нашег брата Владимира Путина. Једном је то добачено до његовог човека који селектује све што се шаље Владимиру – одговорио: «Да нас предлози из Србије уопште не занимају» и понашали се тако, а онда је 2011.г. истекла, они кренули ка пропасти, која тече.

За сада малобројна Организација «Команда-540» оформила је војску од војника-Заветника који су призвали и признали за свог Начелника, Команданта и Покровитеља, Светог арханђела Михајла!
Започета је њихова обука за коришћење Енергија људи као оружја – ускоро, кроз убрзање те обуке, они ће моћи да их користе за циљеве које је Братство те војске одредило као приоритетне.

Било је много званих а мало позваних, оформљен је за сада само Први Вод Прве Чете, ради се на формирању осталих водова и чета..... очекује се пријављивање оних из Централног Сибира, оних који се упињу да дознају о чему се ради у оквиру онога што се објављује на Златном Билтену.... сви који испуне тражене критеријуме биће примљени! Али никога нећемо посебно позивати – сви су звани, видећемо који су позвани!

Страхови великих сила, Русије и Америке и уздржана заинтересованост њиховог команданта, Британије, од мале Јединице оних који су се ставили под команду онога који није човек!
Тако и треба да буде, тако ће бити и даље и тако ће се та битка Ненасиља као Силе, против праве силе људи и оних којим су се предали и подали и окончати.

Реч постаје оружје!

Поново, као некада!

Ко ће против Речи, против Силе садржане у Речи као продукту Енергија жеља и планова чијом се реализацијом остварује оно што је Речју затражено!

Ко може против Бога, против начелника Небеске војске, којем се под команду добровољно и уз молбу ставила и једна мала Земаљска Јединица, ко може против оних којима се жеље и молбе испуњавају?!
Како и чиме? Када знају само за силу.

Имате ли ви у Америци, Русији и Британији обичних људи, малих и безначајних, којима се жеље испуњавају?
Немате!

Е, када немате таквих људи, ви сте без икакве војске и без икакве силе и ваша сила је само сила заснована на страху, од те, уствари и непостојеће силе и у наредном периоду ће се показивати све чешће да је та сила, сила илузија и безначјна категорија у односу на силу Речи и Молбе неких малих људи из малих држава којим се међусобно поравнавате.

Све што сте испланирали, недавно, у Британији је план људи и оних који им командују и ништа од тога неће бити реализовано, јер је супротно  Правди и Истини!

Све што планирате ви који владате Србијом окончава се ускоро – речено вам је да ће се после два-три месеца од дана када сте предали једино преостало ограђено парче Божије Земље, део Србије, када сте од Србије откинули парче које се зове Косово и Метохија, све видети – смењујете команданте жандармерије и шта ћете сада са њим да чините, хоћете ли га затворити, убити, сместити у неку специјалну установу..... знате ли ко га је поставио, под којим условима, како се са њим сарађивало службено и неслужбено, имате ли план како ту ситуацију умирити, шта са војском која се профилисала према смењеном команданту...., ех, ви који би да владате Србијом као да је она обична земља.... спремите се за оно што вас чека, не машите плановима, намерама, обећањима, дела су оно што се мери! Каква су ваша дела, укупна, појединачна, где сте кренули, са ким, докле сте стигли, где ћете се склонити од гнева Онога који једини има право на гнев?!

Џаба се опирете – пут вам је обележен и можете, и морате, само њиме!
А гледани сте дуго, дато вам је довољно времена да размислите и определите се – имали сте и пут спаса, имали сте Правду и Истину као путоказ, али их нисте ни приметили, сада се ни на вас не гледа нити вас примећују.

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб



Постављено 17.7.2013.г. у 14,00 ч. 

1 comments:

Zlatni bilten 18. јул 2013. 12:32  

Bozidar Milosavljevic
10.08 (пре 2 сата(и))

коме мени
ПОШТОВАНИ ДРАГОЉУБЕ,

ПАЖЉИВО ПРАТИМ ВАШЕ ЗАДЊЕ ТЕКСТОВЕ И ТУЖНА ЗБИВАЊА У ОКРУЖЕЊУ. ИЗВАНРЕДНА ЈЕ ВАША ПРОЦЕНА ПОСЛЕДИЦА ИЗБОРА ЗОМБИРАНИХ САПИЈЕНСА И ЊИХОВОГ ПОНАШАЊА У РЕАЛНОМ ВРЕМЕНУ. РАДЕ ШТА ИМ СЕ КАЖЕ - БЕЗ ПОГОВОРА И БЕЗ РАЗУМЕВАЊА ТЕМЕ. ПОТПУНО ОДСУСТВО ЕТИЧКИХ НОРМИ, НАЦИОНАЛНЕ СВЕСТИ И ДОМАЋЕГ ВАСПИТАЊА. ЕНТИТЕТИ КОЈИ СУ ИЗГУБИЛИ КОНТАКТ СА КОСМИЧКИМ РАЗУМОМ, АКО СУ ГА ИКАДА ИМАЛИ ! ТЕХНОЛОГИЈА ИНВАЗИЈЕ ПЛАНЕТЕ ПУТЕМ ПРИМЕНЕ КОРУПЦИЈЕ И ОБАРАЊЕ СВИХ ЕТИЧКИХ НОРМИ И НАЦИОНАЛНЕ СВЕСТИ СЕ УСПЕШНО РЕАЛИЗУЈЕ ЗА САДА ! НЕ САМО КОД НАС !

ПОДРЖАВАМ ВАШУ БОРБУ ЗА БОЖАНСКЕ ПРИНЦИПЕ, КОЈЕ СМО ДОБИЛИ КРОЗ КОДИРАНО ПИСМО СРБИЦУ - ГЛАГОЉИЦУ - ЋИРИЛИЦУ. МАЛО ЉУДИ РАЗУМЕ ЧЕТИРИ ПОРУКЕ КРОЗ 22 СЛОВА И ЈАСНУ ДЕФИНИЦИЈУ БОГА - ЈА БОГ УЧИМ ГЛАГОЉЕ ДОБРЕ - ЈЕСАМ ЖИВА СИЛА ЗЕМЉИНОГ ПРОСТОРА - И ЗНАМ КАКО ЉУДИ МИСЛЕ ! АЛИ ЉУДИ НЕ ХАЈУ ЗА ЗАКОН ПОЗИТИВНОГ УЧЕЊА, КАКО ЈЕ ТАМО РЕЧЕНО. ТАКО СЕ ОТВАРАЈУ ВРАТА САТАНИ ДА РЕПРОГРАМИРА МЕНТАЛНУ МАТРИЦУ САПИЈЕНСА И КУПУЈЕ ЗА СЕБЕ ДУШЕ, КОЈЕ СУ САМО ОБИЧНО ГОРИВО ЗА ПОТРЕБЕ ПАЛИХ АНЂЕЛА. А ТО СУ ОДУВЕК ПРИСУТНИ ЗЛОДУСИ НА ПЛАНЕТИ.

НЕШТО О ТЕХНИКАМА УЛАСКА У ТУЂЕ МИСЛИ И РЕПРОГРАМИРАЊУ САПИЈЕНСА СТАВИО САМ НА МОЈ САИТ, МАДА ТУ ТЕХНИКУ ОДАВНО ПРАТИМ . ТАЈ ПРИЛОГ ОБЈАШЊАВА СВЕ ДЕТАЉЕ ЗБИВАЊА КОД НАС,О КОЈИМА ЈЕ БИЛО РЕЧИ. АКО ВАС ЗАНИМА ПОГЛЕДАЈТЕ.

ЧИТАЊЕ МИСЛИ НА ДАЉИНУ - НИЈЕ ТАЈНА
ПОЗДРАВ БОЖИДАР

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta