BLOGTOP!


Блогтоп!

-Блог као оруђе у борби-


«Где се двојица или тројица скупе 
имена мога ради, ја сам са њима»

«Без мене ништа не можете!»

-Ристо Сарабејац, назван Исус Христос, 
ученицима својим-

«Блогтоп» је нама доступно оруђе (топови спадају у оруђа рата а не оружја), којим можемо да значајно утичемо на збивања у Србији, у наредним месецима одлука о нама и о самој Србији – није више потребно никакво окупљање сваки час на неком одређеном  месту, то смо радили 1990-1999.г., то је превазиђено, скупо, ризично и не даје никакве видљиве ни брзе резултате, јер се сили државе, оличеној у полицији, насупрот ставља извесна људска сила оличена у окупљеним, необученим и неспремним грађанима за неки стварни физички сукоб који би могао настати – све се завршавало, увек извесним, победама полиције, бежању демонстраната, лупањем излога, успутним крађама и сл. – и накупљена енергија грађана се улудо трошила, а како се осећа човек који мора да бежи то не треба ни помињати, полицајци се мучили у неусловним смештајима, са малим дневницама, лошом исхраном и свим оним што носи живот ван куће у којој се живи.

Ја и моја породица смо активни учесници свих демонстрација против власти 1990-1999.г. и да немамо неколико фотографија са њих, да мојој ћерки полиција није разбила главу – не би имали никаквих материјалних доказа о учешћу на њима.
Нико се тада није сетио, од оних који су се појављивали као организатори, да устроји неки регистар, неки списак у којем би се записали грађани који су изашли да изразе своје незадовољство или жеље, нико се није сетио да направи спискове са потребним подацима и да се они (са стотинама хиљада потписа) у редовној процедури користе за отварање одговарајућих скупштинских расправа...... и када се сада све то сагледа и то је једна од околности које потврђују да су те демонстрације организовале странке под контролом власти. Огромна енергија грађана Србије упропашћена је без икакве користи.

Сада: Сада се не морамо окупљати, путовати, излагати ризицаима и трошковима пута, немогућности смештаја, исхране и свега што подразумева учешће на демонстрацијама. Ми сада имамо страшно моћно ОРУЂЕ, имамо БЛОГТОП, имамо интернет блогове који су у многим великим државама или забрањени или су под сталним надзором и аутоматски се забрањују на појаву биле какве опасности по власт (Кина, Америка, Турска и још много земаља) због могућност повезивања истомишљеника који се преко блогова, као оруђа, припремају за одговарајуће манифестације, укључив и припреме за само једно окупљање неке критичне људске масе која као тако припремљена испуњава постављени циљ.

Снага БЛОГТОПОВА се показала у Русији, на њиховим прошлим парламентарним и председничким изборима, која је на то оруђе гледала са ниподиштавањем, којем се супротстављала «Диносаурус» методама, извођењем на улицу на хиљаде војника и полицајаца да би спречили окупљање грађана, на неком месту у неком циљу...... и биле власти поражене, променио и сам Владимир Путин своју реторику када се дотицао блогера, прво их је називао «Бандеблогери», а потом господа Блогери!!

У Србији је Интернет комуникација прилично развијена, постоји на хиљаде блогова, налога на различитим друштвеном мрежама – информације се шире кроз њих и наравно поједини блогови постају мање или више интересантни за државне органе који брину о угрожавању сваке власти и поретка (јер их плаћа), по њиховом схватању, или по наредби оних који врше власт.

Имајући ово у виду,  битно је вршити притисак преко блогова који су под надзором – ставите ли било шта на блог који није под надзором неће бити  никаквог корисног ефекта, они који врше власт неће бити обавештени, неће бити опоменути, неће знати шта то грађани желе, против чега су и шта спремају..... те је потребно изабрати БЛОГТОП који је под надзором како би се наш труд преточен у наше активности на таквом оруђу редовно пратио и кроз тзв. «Црвене Билтене» тајних служби, достављао оним који врше власт. Тада се постижу ефекти!
То је као када би слали поштом писмо па се оно успут изгуби јер је неважно и када се шаље писмо на које се обраћа пажња и оно се никада не изгуби и увек буде уручено коме треба, успут се отвара, чита или фотокопира, али се уручује примаоцу – овде је то кроз специјалне извештаје тајних полиција, као појединачни документ или као саставни део садржаја неког «Црвеног Билтена» са свим  ознакама поверљивости, како то тајне службе умеју да дижу важност свом постојању.

Један од највише надгледаних личних блогова у Србији је Златни Билтен! Њега надгледају србске тајне службе – отварају овај блог 10-35 пута на дан, али га надгледају и тајне службе свих држава у региону и у ЕУ, Америци, Русији, Канади, Аустралији..... и у то се сви могу лако уверити јер је блог снабдевен «Статистиком-бројачем посета» свима доступном простим кликом на «Бројач посета» и отварањем интересантних статистичких одељака који садрже баш све – она читања са неидентификованих интернет прикључака су надгледања тајних служби света и саме Србије!
Захваљујући овој пажњи тих служби, све што би ми, ја као аутор и ви као читаоци, спремили за власти Србије, било би јој прослеђено, а истовремено би то био и знак за посебан опрез за Американце у Грузији, Украјини, Македонији, Црној гори, на њиховим ратним бродовима, у Аустралији, одакле надгледају збивања у Србији контролом БЛОГТОПОВА!

Предлажем да се ова пажња искористи тако што би се испод одговарајућег става – захтева – очекивања – спремности - намере, потписао потребан број читалаца Златног Билтена и тиме ставио на знање властима да се са нечим слажемо, односно не слажемо. Наравно, оних који смеју, они други - боље да га и не читају јер им није донео никакву корист, није учинио да се ослободе страха, а то је његова основна улога (улога Зл. Билтена).

Ако би читаоци хтели да за своју децу и унуке имају и писани доказ да су били «За» или «Против» нечега у неком времену, да су били у праву, али да је већина хтела нешто друго, како би се могли и смели бријати отворених очију, како би се жене Србије чешљале пред огледалом и смеле себе да гледају у очи.... предлажем да нас се у довољном броју потпишемо овде испод овог текста, презименом и именом и унесемо свој матични број – ко сме нека унесе и друге податке, како би се касније, када се ова власт, ускоро, промени, нашао на овом списку «првобораца» - они који унесу лажне матичне бројеве и имена неће моћи касније да се идентификују као учесници овог ненасилног притиска на власт.

Овако би се могли договорити и о многим другим мерама које би се предузеле у истом тренутку на целом подручју Србије, закључно са потребом да нас се у довољном броју окупи на одређеном месту, или на више важних места, како би се исказало незадовољство или ненасилно изнудиле промене власти....

Грађанска непослушност: Из непосредне близине гледао сам грађанску непослушност Шиптара на Косову и Метохији – нико није плаћао струју ни телефоне, нико није регистровао возила, нико није хтео да полаже возачки испит а сви су возили кола... и на крају се догодило да је Србија схватила да не може да врши власт на том подручју - предузела је мере непосредног вршења власти, отишло нас неколико хиљада и ништа се није променило – нису хтели да имају било какав контакт са нама, преостала нам је била сила полиције и судова и то није давало резултата, после су дошле оружане активности и на крају ово што имамо.

Градоначелник Београда обавештава да 40% грађана не плаћа градски превоз. Сваки постотак грађана који не прихватају неку одлуку власти, већи од 15% чини сваку власт немоћном. Замислите: Да не региструјемо кола, да скинемо регистарске таблице и користимо таква возила,  да возимо на црвено, да се зауставимо тамо где нам одговара, да се исценирају кварови или судари на важним саобраћајницама, да не плаћамо радио-тв претплату, да не плаћамо телефоне или струју – ако је то масовно, свако јавно предузеће и свака власт је немоћна, силом се не може и онда је она принуђена да разговара са народом, да налази боља решења, односно да се власт мења или даје оставку.... огроман је моћ народа, али само ако се ослободи страха!

Ево, за почетак, за ослобађање од страха, нудим да се потпишете овде иза мене, да видите да вам се ништа лоше не може догодитим, да добијете личну сатисфакцију да сте  се потписали на блогу о којем се обавештава највише државно руководство сваког дана – да покажете себи да се не плашите, да смо ми Срби, сви са духом витеза који је успаван, плански и уз коришћење медија као опојног средства, да смемо да кажемо и другу и пријатељу и комшији да смо се потписали и да и њему предложимо то исто.

Замислите да се нас из Србије, потпише бар 100.000, да нам се придруже наши из иностранства....... да потом нас 100.000 каже да ће се поделити на 26 округа и у исто време демонстрирати испред окружних власти – да се покаже да се по 4.000 нас може у исто време окупити испред зграде власти у Београду, Смедереву, Шапцу, Ваљеву, Крагујевцу..... то би значило да постоји ОРГАНИЗАЦИЈА.
Власт се не боји ничега до ОРГАНИЗАЦИЈЕ! Власт се не боји окупљања 200.000 грађана у Београду – има довољно војске и полиције, спремне да је брани, добро опремљене, и она то разјури, медији подрже, градска чистоћа среди град и онда се примењује закон.

Не, у овој могућности полиција не може да се групише, не може да дође полиција из Смедерава, Ваљева и Шапца у Београда, имају посла у својим градовима, фронт развучен – а сва грађанска  окупљања су ненасилна. Дође се, одржи се говор, ћути се и чека се, а они иза завеса вире и мисле да је уместо 4.000 стигао цео округ, звоне телефони у Београду, питају шта да раде – ови не знају шта да им одговоре па  кажу « процените сами, и у зависности од околности» што је једно велико НИШТА, снаге су несразмерне  500 полицајаца на 4-5000 грађана, полицајци уплашени, мирни, само моле и опомињу, не мешају се у оправданост захтева грађана, често и одобравају те захтеве јер се и њих тичу, спремни да се придруже грађанима, државна кула од карата се дрма – онда се оде и следећи пут се тражи и конкретно поступање власти...... ово се све учи из неких предмета на неким факултетима, није непознато, потребно је да се прилагодимо руковању и коришћењу БЛОГТОПА! 

Текст испод којег се треба потписати – опомена за власт:

1. Они који се спремају да потпишу предају Косова и Метохије, било да то учине или не учине,  јер су хтели,  после 2.4.2013.г. за нас више нису ни председници ни министри!

2. Променићемо власт, поништити све што су потписали и одговараће за то!

3. Тражимо од државних органа да чувају народ и државу, а  не овакву власт.

4. Скупићемо се када и где буде требало и непосредно ћемо тражити да власт чини оно што јој је обавеза.


5. Понашаћемо се у складу са догађајима који следе.
 ____________________

Испод овог текста се налази образац за уношење коментара:
Унесите у тај образац своје презиме и име и наведите минимално ЈМБГ (матични број), а ко сме нека унесе и друге податке и остави своју мејл адресу за међусобно комуницирање.

Бог са нама – Пристани Боже!

Др Драгољуб Татомировић

Доктор права – криминолог


Постављено 31.3.2013.г. у 16,00 ч. 

19 comments:

Zlatni bilten 31. март 2013. 16:11  

Ево, ја први, ви за мном! Не бојте се браћо Срби - народу је дата и снага и власт, он треба да је увек чува смо за себе - власти треба да служе народу и држави! "Ко сме тај и може!" - Војвода Мишић.
____________________

1.Драгољуб Татомировић, 3110948710278, Нехруова 131/28 11070 Нови Bеоград.
Мејл: zlatnibilten@gmail.com

Unknown 1. април 2013. 05:27  

Тихомир Пантић
60 Gowan Avenue
Toronto M4K 3X9
Kanada
ttmpantic@hotmail.com

Zlatni bilten 1. април 2013. 11:11  

Поштовани господине Татомировићу, читам одавно шта пишеш и скидам ти капу, нек те Свевишњи чува и закрили од свакога зла, прочитао сам ово твоје задње обраћање, и подржавам све што си писао, а ово је најбитније да се ослободимо изрода. Послао сам два коментара, али нијесам сигуран да сам успео па се јављам и овако.
Милко Цвијовић по струци, дипл. инж. заштите на раду, ЈМБГ 1710957793429. milko.cvijovic@gmail.com. Pozdrav!

Unknown 1. април 2013. 11:47  

Postovani g.Tatomirovicu zivim u Australiji ali cesto dolazim u Beograd gde i pokrecem jedan posao u vezi mog stana.Vas blog pratim vec neko vreme kao i SKRIVENO SAZNANJE,SVEVLAD ecc
koristim priliku da Vas pozdravim i pomognem koliko je moguce za spas SVIH NAS.
JMBG 2211958714007 no1eurodeli@gmail.com

Pozdrav

SRBija Tanja Stanisic 1. април 2013. 21:27  

Tanja Stanisic, Leskovac, tanjastanisic@live.com

niko 5. април 2013. 22:54  

Goran Tadic 2609965710150 Dusana Vukasovica. 58. Novi Beograd. Gtadic965@gmail.com

Aleksa 30. април 2013. 00:27  

Pa da se pridruzim :
Aleksandar Patkovic
0511982890033
Beograd
fanaticfox@gmail.com

Анониман,  5. мај 2013. 05:48  

8. Татјана Мрвошевић, 1103969715101, Димитрија Туцовића 153, Београд, tanja.mrvosevic@gmail.com

Zlatni bilten 5. мај 2013. 10:57  

Пренос пријављених са сајта "Србијача" који се гаси:

Иван Макевић: Иван Макевић, 2603956710123, makeviciv@yahoo.com Овим чином се унапред одричем споменице и сличних почасти у жељи да добијемо власт којој ће просперитет и добробит Србије, њених држављана и гостију бити једина идеја водиља! Такође се стављам Србији на располагање својим знањем, енергијом као и материјалним средствима да потпомогнем коначан долазак службеника и сужања Србског Народа на чело Србије! Са вером у Бога и Србију!

slavenkajganic: Bravo!! slaven kajganic 1510955710233 slaven2017@gmail.com

Милан Ц. Исаиловић, јмбг:2602964860030, рез.пеш.потпоручник, milan.isailovic64@gmail.com: За Крст Часни и слободу златну! Христос посреди нас! Јест и биће! Амин.

иван јушковић: Разумно биће је оно које целовито сагледава живот и у истини и љубави даје одговор. Пријављује се: Иван Јушковић, 2707971741019, Романијска 11, 18000 Ниш, ivan.druzina.hrasta@gmail.com

Слободан Кљајић: Слободан Кљајић, 1104981100062 , bobicak@gmail.com

Драгољуб Татомировић: Ево, ја први, ви за мном! Не бојте се браћо Срби - народу је дата и снага и власт, он треба да је увек чува смо за себе - власти треба да служе народу и држави! "Ко сме тај и може!" - Војвода Мишић. ____________________ 1.Драгољуб Татомировић, 3110948710278, Нехруова 131/28 11070 Нови Bеоград. Мејл: zlatnibilten@gmail.com

Biljana Mirkovic:: S r ce m i J e na MeSTu !!!Ziveli Dragoljube!licni broj-2903962715149 Mejl:dzeniska62@gmail.com

Рашко Јованов: Рашко Јованов,јмбг:2801981800095,jovanov.rasko@yahoo.com


STEFANantlan 17. мај 2013. 13:12  

Стефан Димитријевић, ул. Сутјеска 7а, 11320 Велика Плана; 1508990761016; мејл: stevenatlantis@gmail.com
Студент Високе шлоке за менаџмент и бизнис, Зајечар.

Анониман,  26. јун 2013. 14:35  

Да ли нас има баш 500.000, али ево још једног, који подржава Ваше ћириличне ставове ;)

Звонко Илић
Византијски булевар 34
18000 Ниш
електронска адреса: 31@ЕкоФ.Срб

Unknown 16. септембар 2013. 22:38  

Никола Миленковић, Словенска 93/1,Крушевац, 0707990781024, nikola.miljenko.milenkovic@gmail.com

Анониман,  25. мај 2016. 11:21  

U nadi da mi mali, postanemo nepobediva snaga, i da nam Bog u tome pomogne,prijavljujem se-
BILJANA BATAR
1708960715280
11050 BEOGRAD
BOSANSKA BR.27

VladanMrdja 30. мај 2016. 22:05  
Аутор је уклонио коментар.
Unknown 29. јул 2016. 11:18  

Зоран Лазић 0210978810041 Сомбор Србија С.В.Чиче е4 До ослобођења коначног

Unknown 29. јул 2016. 20:11  

laziczoran1978@gmail.com

Unknown 24. мај 2018. 16:35  

Bojan Bogojevic 2506984761021 Bulevar Oslobodjenja 122 11320 Velika Plana

Natasa Ve 4. фебруар 2020. 10:25  

Поздрав,Наташа Вељковић,2403969715044,natasave@gmail.com, Београд

Анониман,  25. март 2021. 10:33  

Марко Куручев 3004983850045
Браће Мијатов 38а 23270 Меленци,Србија
markokurucev83@gmail.com

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta