Ne Azeri, Ameri!



Не  Азери, Амери!

-Касно Марко на Косово стиже-

Веза: Наслов на Златном Билтену

Изненада, мимо плана којим нас је наговорио да га изаберемо за цара Србије – кренуо изабрани цар у обилазак, опет изненадно стечених, пријатељских држава, Маџарске, Турске, Азербејџана..... све оних које недвосмислено чине противнике Русије. Био наш цар и у Русији пре тога, причао, обећавао, планирао, па заборавио да се то мора ставити на папир и потписати, да би имало било какав правни значај. 
Слао и свог заменика у Русију, па више пута у Немачку, потом Руси слали своје високе функционере, било опет нових договора и обостраних обећања – а онда је све гурнуто на страну па пут Арапских Емирата, довођење и шетња власника тих држава - Шеика, по Србији.... размена обећања, поклона, само да се и крвно не ородисмо одмах на почетку и на лицу места!

Наш недавно изабрани цар не стиже да сам било шта прочита, они који то раде уместо њега не стижу да га упознају о збивањима у свету, у Русији, Америци, Немачкој, ЕУ и он онда крене у једном правцу па где га приме и што му је успутно. 
Почео да води и супругу, све као прави цареви што чине!

Рекао сам више пута у више наслова на овом блогу, да он овако гура прст у око нашој јединој преосталој великој држави, Русији, која нас овакве какви смо, помаже у новцу и у другом, заступа наше интересе, и наравно очекујући да и она оствари своје интересе у држави којој и они, Руси,  по пореклу и крви припадају, која је и њихова као што је и Русија наша држава.

Протестују Руси због поступака Томислав Николића и његових помоћника, све нам замерајући што се толико и тако тврдо вежемо за Азере (један од турских народа) који имају своју државу Азербејџан, који су се у целости ставили на располагање Америци, одмах по ослобођењу од Русије која их је 1920.г, припојила тадашњем СССР. Дочекали! 
Америка преко њих прилази кључним тачкама на јужним и југозападним границама Русије - објашњава нам Русија да је необичан потез Србије увезивање са Азерима – али неће да јасно каже Русија, а она увек ћути, увек касно реагује, никада не реагује адекватно, баш као што је наш епски јунак Краљевић Марко закаснио - касно стигао на Косово, па Турци окупирали Србију! 
Неће Русија да каже да се Томислав Николић не увезује са Азерима већ са Америма!

А ово увезивање је фактичко увезивање са Америком која има пресудан утицај на Азере-Азербејџан, којем даје упутства куда да се шири, који пут да јој Азери утабају како би он био приправан за Америку.
И Америци треба одати признање – зна шта хоће и зна преко кога ће то да учини новцем тога преко којег то чини!

Русија, као Краљевић Марко, касно пали, касно закључује, стисла кесу са парама и никако да је благовремено одвеже – Руски Амбасадор, А. Конузин се није одвајао од садашњег србског цара Николића и Веље Илића, као придобио их стари КГБ оперативац, на руску страну - какав му је учинак види се - ми који смо Срби из Србије, указивали смо Конузину, Србину из Русије, да не ради како ваља, али кога је он па слушао..... победили Николић и Илић, постали власт и окренули се Америма преко Азера!

Браћо Руси, не љутите се, сами сте ову партију изгубили, због своје умишљености о величини и значају, због своје спорости и свог цицијашлука – паре треба штедети, али када треба истим се треба и, наизглед, разбацивати! Нисте давали, нисте подупирали патриотске снаге у Србији, нисте изабрали патриотску странку са Србима-домаћинима, како би сте је учинили победничком, а типовали сте на Коштуницу, па редом.... слабе су вам карте у партији са Америма око Србије, губите партију, губите потом Србију, бивате кажњени за оно што наводим, а ми смо, добрим делом и због вас самих, у тако тешком положају да смо принуђени да се окренемо Америма, јер често «магаре угине док трава не зазелени.....» док се на вас чека ми нестајемо!

Немојте толико истицати вашу заслугу око садашње помоћи око Косова - та помоћ нам је требала 1999.г. – тада сте рекли «да се ви не можете због Србије замерати са вашим западним партнерима», а ми се надали..... ми се више не надамо у било кога, осим у Бога, а да преживимо хоћемо и морамо, преко Амера, Азера, Немаца, Турака, преко било кога јер само ако преживимо можемо се некада надати поновном устајању на ноге. 
Вас нисмо могли да дочекамо, чекани сте до краја 2012.г. да се ваш став према Србији промени – нисте успели, и вама је одређена судбина као и овим на које се сада, силом прилика, ослањамо.

Наши Срби из Црне Горе су изјавили да више нису Срби, одвојили се и имају своју државу, ви сте оне који су нас бомбардовали 1999.г. називали својим стратешким партнерима, не свиђа вам се што ће Азери-Амери добити србски аеродром у Лађевцима, а сами сте Американцима отворили Претоварну станицу-Базу у Уљановску, под изговором да им буде лакше да се повлаче из Авганистана, жао вам Амера, да се не муче, а од нас очекујете да им се (опет) супротставимо.... дајте нам две милијарде евра кредит на неки дужи рок, успоставите са нама поштен облик робне размене  храна - вештачко ђубриво - нафта, и окренућемо ненасилним, легалним средствима Србију ка Русији, а ако то уради Америка преко Азера, окренућемо је ка Америци!
Бирајте!
Али, вама је жао шарених папирића!
Исто као што вам је жао нафте коју испоручујете Белорусији која је прерађује па деривате извози и тако зарађује – кажете да не могу они да зарађују на вашој нафти..... и губите је због нафте коју ускоро нећете имати коме ни да продајете, слично је било и са Украјином... не жалите новац браћо Руси, он и није ваш, Бог даје – Бог одузима! Одливајте да има места да вам се долије!

Извините, браћо Руси, ми смо у крајњој нужди у вези овог што чинимо, али сте ви подржавали србске политичаре  који вам сада гурају прст у око. Самим тим сте ви учинили да се Србија окрене ка Америма преко Азера!
Мени је жао, али је то баш тако, и србски је то, мислим не помоћи своје, или их помагати уз уцене, или им нудити храну када су скоро умрли...

Знате и сами да сте се у 17. веку одрекли Праве Србске Историје по којој сте и ви само Срби – пристали сте на нову германску поставку историје - на лаж, сада немате историје, немате упоришта, славите некако натегнуту 1.000 година свог постојања као Кримска и Кијевска, као Московска Кнежевина..... а шта је пре тога било, пристали сте на то, па вас ови са којим сте се о томе договарали сматрају младим народом и народом без корена, лако вам одвајају оне територије које сте насилно припојили..... а све су оне пре тог насилног припајања биле СРБСКЕ ТЕРИТОРИЈЕ - значи, ваше и наше! Отворите Архиве, изнесите истину, покајте се, молите се нама и Богу, можда вас Он погледа, мада много касните.

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб

Постављено 11.2.2013.г. у 16,20 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta