Grupa "Srbih-888" - Inspekcija



Група «Србих-888» - Инспекција

-У славу Команданта Небеске Војске!-

Обећао сам, и ево испуњавам!
Најавили су ми да ће припадници Групе "Србих-888" крајем новембра 2012. г. извршити Инспекцију онога што је тражено пре четири године, и данас су ме на уобичајен начин – непосредно – обавестили, на Дан Команданта Небеске Војске, Дан Светог Арханђела Михајла, о следећем:

Моја напомена за оне који су најпажљивији читаоци садржаја Златног Билтена, са «неидентификованих» прикључака из Украјине, Аустралије, Француске,  Швајцарске, Војске Америке, оних из Србије и Црне горе – хвала што ми пружате неспорне доказе да је Златни Билтен постао један од, за вас, најинтересантнијих блогова.

*Ви из Украјине по једном отварању Златног Билтена читате по 81,5 страници просечно!

*Ви из Француске по 23, а ви из Швајцарске по 16 страница по посети блога!

*Вас из Америчке Војске са по 8,5 страница, вас из Србије са по 5 и вас из Црне горе са по 3 странице по једној посети, сврставам у моје ученике – оне који се информишу.

Пошто немам могућности да ступим у контакт са вама из Украјине, Аустралије, Француске и Швајцарске, ево позивам вас – договорите се међусобно, јер вам ја газда исти, па ми се јавите да се договоримо да дођете код мене на разговор. 
У мојој канцеларији има 10 места - примићу делегацију од пет чланова.  Имам што-шта да вам пренесем, али нећу са тим да оптерећујем моје многобројне читаоце који нису обавештајци.

Дођите, разговараћемо, саопштићу вам оно што ми је дозвољено и испратити вас како је  то обичај код Срба.

Наравно, информације нису бесплатне – за вас, јер је код вас било која драгоценост добијена бесплатно, безвредна! Све сте већ продали због новца! 
Због новца ваш командант није Свети Арханђел Михајло! 
Мени новац не треба – имам га довољно, али треба и мора да платите – само на име штете Србији преко 500 милијарди Швајцарских Франака! 

Изводи из Извештаја о извршеној Инспекцији:

«Све што је тражено од 1999.г. преко дефинисања конкретних мера кажњавања исказаних кроз молбе у 2008.г. у целости се остварује.
Не постоји начин којим би било који људи или било које државе тај ток могле изменити – све што је свезано на Земљи свезано је и у Небу – и свему је у целости репер био однос према Србији!
Нека свака држава и сваки народ сагледа како је гледао на искушења кроз која је пролазила Србија и знаће и сопствену судбину.
Све је још тврђе запечатио недавни долазак представника Америке и ЕУ у Београд и Приштину и још увек свежа пресуда суда у Хагу поводом злочина које су, несумњиво, извршили хрватски генерали, према Србима у Хрватској!

Све ће се догађати као лекарска операција у ратовима, јер ово и јесте рат Добра и Зла - Анђела као војника Команданта Михајла, коме је посвећен данашњи дан, и Демона  у телима људи – без анестезије!

Они који су молили да се одреде казне за народа и државе, могу својим молбама да измоле за извесне операције под локалном анестезијом – наравно, ти који су измолили казне могу да моле и за окончање казне, али они за све одговарају и они ће бити веома ригорозни при доношењу неке такве, евентуалне, одлуке.

*ЕУ (читај Немачка) је дефинитивно на ивици раке 
у коју ће се самосахранити;

*Америка ће живети све док јој се не догоди све оно 
  што је чинила другим народима и државама – од Индијанаца до Срба;
                      
*Кина ће пропасти у једном дану јер се 
везала за Америку;
                      
       *Споредни војници Америке – Хрватска, Бугарска, Румунија, Црна Гора, Турска, земље око Арабијског мора и Персијског залива, Израел и сви они који су ћутали 1999.г. када је бесомучно и безразложно бомбардована Србија, како би се показала сила Америке и Немачке, пропашће у 
дану када пропадне Америка;
                      
        *Наша држава Расија, која се и даље двоуми шта да чини када смо ми у питању – изделиће се до непрепознатљивости – то јој је казна за однос 
према Историји Срба од 17. века и однос 
према Србији до дана данашњег! 
            Наша Расија се не може спасавати од онога што јој је одређено комбиновањем обећање-уцена, као према Белорусији и Украјини, односно према Србији – она нема, на 200 пута већој територији од Србије, ниједног човека којем се молбе испуњавају, а у самој Србији је цео вод – они (Руси) морају да се обрате припадницима тог вода и докажу да су се покајали, па ће им се  можда дозволити операција под анестезијом – а операција се неће и никако 
не може одложити или избећи.
            Неки припадници овог специјалног вода Срба су на вези са руским људима у Србији, и Русији је достављано више пута у последњих неколико 
година оно што треба да учини – нису 
учинили ништа, било им је скупо! 
Штедња је врлина, а шкртост мана! Сада ће их та шкртост скупо коштати! Јер они из специјалног вода немају емоције какве су уобичајене код људи – то је био услов да буду у тај вод примљени.
           
Значи – ми (Вод) сада не треба ништа да радимо, све тече како је тражено – Хвала Господу, што нас је чуо!»

Слава нашем Живом Богу!

Слава Команданту Небеске Војске, Светом Арханђелу Михајлу!

Хвала специјалцима из Србског Вода, чијим се војницима испуњавају молбе.

Драгољуб

Постављено на Аранђеловдан, 2012.г. у 14,30 ч.

2 comments:

Brat Srbin 21. новембар 2012. 19:51  

Брате Драгољубе, да нас ГОСПОД БОГ сачува и саклони
а Свети Арханђел Михајло заштити !

др Зоран Драгољуба Новаковић ти жели свако добро
у здрављу и радости

Zlatni bilten 21. новембар 2012. 20:11  

Брате Зоране, захваљујем на лепим жељама и поздраву! Теби и свима онима које волиш, желим свако добро! Д. Татомировић

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta