Okrajci Crnih Oblaka!



Окрајци црних облака


-Певајмо, све иде како треба-




Веза: Наслов на Златном Билтену
          «Црно јато Ангелино» од 14.8.2011.г.

У више наслова на Златном Билтену, покушавао сам да укажем, објасним, прогнозирам, охрабрим..... посебно водећи рачуна о 16.9.2011.г. када су почеле казне великим земљама због огрешења о Србију, ближе објашњено под «Група Србих-888».
За два дана  се навршава осам месеци како је извршење казне почело. Бачени бумеранг је завршио свој пут и стигао на место одакле је бачен – у Србију, која ће такође бити захваћена окрајцима Црних Облака којим се кажњава већи део света.

То је видљиво, настоје они који су до сада у целости управљали Србијом од Немањића до Тадића, да иако и сами у фази пропадања са собом повуку и Србију! 
Пробаће са изазивањем хаоса у самој Србији, који би се могао претворити у мини грађански сукоб – не у прави грађански рат, јер су Срби још увек довољно присебни и још је у њима очуван ген домаћина и власника и страх од Бога, мада се о том страху уопште не говори – али, мисле Срби на Бога, посебно када гледају снегове у мају, када чују шта се догађа у Европи, Грчкој, Русији, Америци, Кини.... а свуда само Црни облаци!

Николић Томислав и Тадић Борис се боре за туђе интересе како би остварили само своје – све је маскирано бригом за народ и државу, али када се мало боље загледа, нема ту бриге за било шта осим за њих лично и за извршење преузетих обавеза!

У више наставака под «Шта нам је чинити?» још пре годину дана сам објаснио и предложио шта се мора, редослед, услове, цену...... и ДРУКЧИЈЕ неће ни моћи! Ко ће то радити, ја не знам, назирем, али нисам ни сам сигуран – мораће да прође неколико месеци да би се Срби дозвали памети и учинили оно што чини прави домаћин када се одлучи да из стада избаци оне животиње које сметају стаду - ован или коњ, није важно!

Морамо се угледати на птице и пчеле – све нам је Бог ставио на увид, дао нам да посматрамо шта чине птице када им деца порасту и могу да лете – истерају их из гнезда и терају из свог атара; дао нам да посматрамо шта чине пчеле радилице на челу са Матицом роја, са трутовима после оплодње матице – избацују их, дао нам да гледамо како су дисциплиноване пчеле радилице, пчеле стражари, пчеле које хране оне које су се тек излегле.... људи би то исто тако требали да чине, посебно, јер од свих живих бића које све имају душу, само човек има и Дух, па може да размишља и одлучује!

Због чега кукњава у србским селима што је започео дуго чекани талас среће за Србију – због повратка домаћинских синова и ћерки из градских средина где су били керамичари, водоинсталатери, физички радници, роштиљ мајстори или касирке у самоуслугама?

Зашто кукњава због враћања у нормалу? Зашто кукњава што радници - робови могу да постану слободњаци? Ко им брани да у србским селима створе услове комфорног становања сличне оним у граду? Шта они па губе што више не станују у изнајмљеним собицама и подрумима већ у доброј очевој или дединој кући, у дворишту где има места и за нове куће?

Опомена србским мајакама рођеним 1960. и касније: зашто сте, уствари, терале децу у градове? Шта сте ви изгубиле што тамо нисте отишле? Знате ли како су прошле ваше другарице које су отишле да раде физичке послове у фабрикама – зар су сексуалне слободе вредне свих тих губитака?

Погледајмо шта се догађа са Четвртим Немачким Рајхом – ЕУ и «царицом» Ангелом којој се ових дана у самој Немачкој ломе и кљун и крила - јер губи моћ, губи подршку, губи изборе..... то је она која је 22.8.2011.г. била у Београду да прети Србији због Косова! Немачка ће ускоро постати Косово!

Русија је добила своје Косово у Дагестану и Чеченији – то јој је плата за онакав однос према Србији 1999.г. и после тога, када је ћутећи повукла своју војску са Косова – прогнозрано је да је то оправдано јер ће јој та, и многа друга војска, требати на њиховом Кавказу и то је отпочело! Кавказ ће урушити Русију!

Америчке државе стварају сопствене валуте јер је долар, осим  на силу и превару, и у самој суштини постао безвредни шарени папир. Ове америчке државе се припремају за време хиперинфлације како би се кроз сопствену валуту заштитиле – а то значи распад Америке и сада прави Грађански рат у којем ће изгубити сви Американци, јер је у претходном Југ изгубио од Севера.

Кина са зауставила у својој захукталости – следи период силаска на ниво који јој и доликује, јер је успон доживела продајући своје робе широм света - највише у Америци. Америка пропада и коме ће се то даље продавати?

Грчка је свој живот ставила у најдиректнију зависност од туризма становника ЕУ – када је у ЕУ понестало пара, пала Грчка, коју ће сада да избаце из еврозоне, потом ће се Четврти Немачки Рајх - ЕУ, на челу са Црним Анђелом, Ангелом Меркел, распасти и сви ћемо увидети колико нам је Бог добра учинио што нас је спречио да им се предамо!

Земље тзв. БРИКС-а су сторниране (Русија, Бразил, Индија, Кина и Јужна Африка) и оне не да више не могу помагати другима, оне ускоро неће ни себи моћи да помогну. А хтеле да се супротставе Богу који је ЕУ и Америку осудио на пропаст! Не дозвољава Бог мешање у Његове одлуке!

Остала нам је још само једна, нама близу и нама интересантна држава – Турска са амбицијама њених руководилаца да поново постане Империја, опет на штету Србије – њој је запечаћено: Она ће нестати у грађанском рату и биће издељена на веће скупине народа који чине ову државу и ти делови ће се припајати околним државама, јер је ова држава састављена од народа скупљеним «с коца и конопца» - дирљиве серије о душевности и правичности турских султана  неће јој у томе помоћи!

О Шиптарима сам довољно рекао – то је народ осуђен на нестанак, ближе под «Смртовница за Шиптаре» и «ЕУ потковица за Шиптаре». Тамо је стање врло тешко, озбиљно, ЕУ не уме да створи излазну стратегију, покушавају сада да се од Косова бране на самом Косову, без Срба то неће моћи, што значи да би га морали вратити Србији, што им њихова «част» не дозвољава, па ће се батргати тамо још неколико година, све тражећи помоћ од појединих Срба.
Жао ми је тог народа, већином су то некадашњи Срби, који су у неким тренуцима подлегли искушењима па се одметнули.... али, шта су тражили то су и добили!

Још о нама овде:
Спремајмо се, физичи, психички, храном, одећом, лековима, помажимо се, измиримо се и све оно што сам већ саветовао.
Пре два дана ми је била у гостима комшиница, бивши заменик Окружног јавног тужиоца, рођена и одрасла на асфалту у Београду, има овде лепу кућу, која ме је обавестила да је ишла код комшија Јовановића да им стави на знање «Да је питање да ли ће на даље уопште и бити пензија, те да је спремна да у сеоском домаћинству ради за храну – кућу има.»
Ово размишљање је основано и треба га узети у обзир при доношењу одлука о организацији живота сваке породице и сваког појединца у наредних 36 месеци – дотле ће се ствари рашчистити па ћемо испочетка и све изнова!

Певајмо, све иде како треба – све што је прогнозирано остварује се - Верујмо, оствариће се и све остало!

Богу није толико стало до држава колико до народа и није Му толико стало ни до народа колико до неких појединаца који су Му по вољи и којим Он испуњава молбе! Има међу таквим и Срба – због њих смо под окрајцима облака а не под центром који чини оно што је измољено! Полако, паметно, разборито!
Без рушења, паљења, пљачки, убиства, насиља, без дивљења људима, ма на каквом су положају они, с вером у Добро и Истину! Добро и Истина су сам Бог!

Уортачимо се са Богом – Он зна шта нам треба, шта желимо и Он очекује да и ми знамо шта Он воли!

Слава Светом пророку Јеремији, којем је посвећен данашњи дан!

Драгољуб


Постављено 14.5.2012.г. у  13,00 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta