Naplavine


Наплавине!

-Ко се греје наплавином?-


Веза: Наслов на Зл. Билтену
"Размрсити не можеш - сећи не смеш!"

«Ако ме не подржите ризикујете национализам у Србији!» - ово је Борис Тадић поручио Немцима преко њихових новина - плаши Немце фашизмом, оним у чему су они експерти и имају ауторска права на изум тог система који и сада има пуно пелцера, само мало неге и ево опет дрвета тог наводно «сахрањеног» схватања другова Немаца! 
Тај опасни фашизам се, по Борису,  у Србији маскирао у национализам, који се не слаже са политиком Бориса Тадића и његових ортака!

Зашто, царе Борисе?

Зар због твоје главе стављаш на пањ 7 милиона србских глава?
Па знаш ли колико су Немци, твоји пријатељи, у последњих 100 година вредновали једну главе човека «Више Расе» којој су припадали Немци, лажни Аријевци - по закључку друга Хитлера, припадали - само 100 србских глава је та аријевска глава вредела. А они били фашисти и нацисти! А ти, оде ти на 7 милиона!

Јеси царе Борисе важан, ко зна шта се све крије у твојој глави, ко зна какве све ти идеје имаш када се жалиш на Србе њиховим непријатељима. 
Ко си ти царе Борисе? 
Изјавио си једном, ваљда се ниси најбоље снашао, да си ти «просрпски» председник, онако мало, као када се необавезно навија за Фудбалски клуб «Бродарац» из Новог Београда, који није важан и око којег се не врте никакве велике паре....

Цаарееее, не вреди!

Срби који живе поред реке Дрине која носи «дрвље и камење» када нађу наизглед добро дрво које је вода избацила на обалу, не прилазе му, одмахну руком и само кажу «Наплавина» - било дрво дуго у води, обично је то врба, топола, јањ, или друго бело, меко, дрво, и оно нема никакву употребну вредност! Оно не може да се ложи, оно не гори а да даје топао пламен, оно гори пламеном који не даје никакву топлоту, те сви знају да се «Наплавином» нико не може огрејати! 
Царе, партија којом си нас довео довде јесте сада само политичка «Наплавина»!

Ти си Царе сметнуо са ума, а завршио си за психолога, да се оно из главе рефлектује на глави - на лицу, очима, изгледу тела, ходу, руковању, гласу, интонацији.... их, Царе, зар си баш све заборавио?!

Царе, погледај ове своје фотографије!

 
Зар су оне изглед човека којим се неко може огрејати? Нису, царе, то је наплавина!

Како царе да нâс, твоје, добре и наивне Србе, може огрејати неки овако тужан лик, забринут лик, лик који не зна шта ће и како ће, али му је тешко да заплаче?

Плачи царе Борисе, то је лековито и није срамота-опери своју грешну душу, сви смо ми понекада у неком јадном и бедном положају! 
Пре два дана сам то саветовао и твом колеги по царским прерогативима, нашем брату Путин Владимиру, који је пре неколико дана изгубио царске прерогативе руског цара - и ти се исплачи, покај се, признај да си радио тако да си нас довео да те се сви стидимо - идеш и клечиш пред Црном Ангелом, јер нам треба новца - ти си са својим отртацима, из твоје и других странака, управљао овим србским бродом, који се пробушио, а ти не смеш да почнеш да бацаш терет да би  брод остао на површини! Жао ти терета!

Ти се, царе Борисе, заклањаш иза тзв. Светске Економске кризе - које кризе, Борисе, шта смо ми то извозили па да нас је то тако погодило - извозили смо храну и сада је можемо извозити, али смо «појели на влату» - то је, пошто си Црногорац па не верујем да знаш шта значи, када домаћин прода пшеницу на струку, док  још није у магази, па му онда не фали за једну годину храна, већ за две, па он прода још непосејано, па му фали за три и онда.... просјак, царе, просјак као што сте од Србије и Срба, ти и твоји ортаци направили!

Царе, просто је то, ако си некада био на неком базену на неком планинском извору могао си видети како планинци пазе да троше мање него што се у базен улива - да имају резерве и да базен увек буд пун!
Ниси тако радио, ниси за саветника узео неког доброг паметно Србина - домаћина са четири разреда основне школе и свему би те он царе научио.... узимао си дечаке који немају никаквих знања ни искустава и сви заједно сте нас увели у опасне воде... и сада куку!!  
"У Србији ће  бити национализма, фашизма, нереда...." - плашиш немачке мечке немачким решетом - неће царе, не могу Срби да буду фашисти, не умеју, треба бити твој пријатељ Немац да би знао да  будеш окупатор.... јеси ли видео оне «бандите», како их називате, на барикадама на Северном Косову, јеси ли видео да окупаторском војнику - Немцу однеше тањир хране? Зар тај народ прети некоме фашизмом?

Али царе: Пази, биће патриота који ће тражити да се подвуче црта и Србија доведе у ред! Ако су то за тебе нежељени националисти - жалим случај!

То ти и твоји ортаци не можете да спречите. Срби ће у циљу самоодржања предузети потребне мере. Видећемо ко ће стати на чело - буде ли опет нека подметнута «Наплавина»,  Срби би дефинитивно пропали, али неће!

И Није никава пропаст ако ти Борисе Тадићу, изгубиш царске прерогативе!
Па изабрало те пола од пола гласача - ти си цар на основу само 25% воља Срба и шта се петљаш, шта се опиреш, исплачи се, реци истину и склони се. Завео си нас на погрешан пут и ми се морам о вратити.

Не може царе, да се на државну администрацију Србије троши једна милијарда евра/месечно - немамо толико, не треба да се на то толико троши и  ми нећемо тако скупо државу!
Чему ти служи ова бедна сила од милиције, осим за исто што и за твог предходника Милошевића - да га чува од осталих. 
И по чему се ти то од Милошевића разликујеш, осим што сте све продали и развукли - направили од Србије сиротињску авлију – иди мало по селима Србије па гледај учинак свој! 

Знаш ли царе, да цареви у западним државама иду на посао бициклом, да су они нормални суграђани.... а ти, чега се и зашто се бојиш, ако радиш како треба?! 

Не брини царе, неће те ниједан добри и наивни Србин ни попреко погледати - они такве као што си ти крсте са «Мучењак», а он је довољно кажњен и Срби таквог не дирају, али се чувај оних из змијског легла које се око тебе склупчало - Да га размрсиш не можеш-да пресечеш не смеш! 
То је зачарани круг, царе, изласка ти нема на начин како ти планираш – да се обратиш Немцима за помоћ. 

Ево ти савет - а ко зна да ли сам требао да ти га дајем: 

Изађи скрушено пред Србе, јавно се покај, признај да не знаш да возиш србски брод, опростиће ти Срби, а ти се онда склони, одживи то што је сваком преостало, сам и у миру, јер човек стално треба да је приправан за пут у једном правцу - тамо је прича потпуно друкчија!

И не нуди нам за огрев, себе и своје ортаке-Наплавине!

Погледај се царе – не треба више да кажем ниједну реч!

Бог са нама - Пристани Боже!

Драгољуб

Постављено 8.12.2011.г. 13,30 ч.

















3 comments:

Zlatni bilten 9. децембар 2011. 11:14  

Иван Макевић: Џаба брате Драгољубе, савет глувом и слепом! Нема Борис Тадић ни политичке мудрости ни храбрости да води месну заједницу а не државу Србију. Чим се појавио као кандидат за вођу ДС -а ја се скоро посвађах са мојом дугогодишњом правом другарицом рекавши да је дотични Кен! (лепа мушка лутка пандан Барбики) Моја другарица један од првих чланова ДС-а је после скупштине странке на којој је Бота "победио" Чеду рекла да није никад до тада присуствовала комунистичкој режији избора па је од тада замрзла чланство у странци и мандат одбоника у општини Савски Венац. Само Бота је од тада еволуирао у самозаљубљеног "лидера региона" који као некад Пера Стамболић који не зна ДАЛ ЈЕ ПОШО ИЛ ЈЕ ДОШО! Молим се Богу да да снаге Српском народу да одвоји кукољ од жита и да Србију поведу ДОМАЋИНИ а не беземљаши и гладни сјаја безскруполозни празноглавци. Време је да без капи крви ове позиционе и опозиционе "лидере" и њихове ортаке пошаљемо на друштвено корисни рад типа трасирања преко нам потребних путева нпр.

Zlatni bilten 9. децембар 2011. 14:23  

Poruka Dragoljube,
ti za sada sve radis kako treba ovo je samo samo mala napomena

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/294501/Tadic-Bez-EU-mozemo-potonuti-u-mrak-nacionalizma

smatram da ova zla i podla recenica zasluzuje da se demistifikuje posebnim clankom: raste opasnost od nove nestabilnosti i pretnja da Srbija, a time i zapadni Balkan, još jednom potonu u mrak nacionalizma i netrpeljivosti.

alo predsednice???
pa srbiji se nista bolje ne moze desiti nego da IZRONI U SVETLU NACINALIZMA!!!

pravog srbskog nacionalizma koji brine o svome a drugome savetuje ali ga i pusta da cini po slobodnoj volji

svako dobro

Bojan Miladinovic

Zlatni bilten 9. децембар 2011. 14:25  

Dragoljub Tatomirovic
14.21 (пре 2 минута)

коме: bojan
Хвала Ти Бојане,

Али бих више волео да напишеш један добар чланак о томе, да га потпишеш и доставиш да то поставим на блог, или да бар макар то поставиш као коментар.
Чега се брате стидиш или бојиш?

Зар само ја да своје чланке стављам на оцену, па да их и ти оцениш "да радим како треба"?

Право да ти кажем, ја до оцена и суда, људи, врло мало држим. Да опростиш, често кажем да ми се за њихово мишљење је.., тако сам радио одувек, а када сам отишао из милиције доживео сам да ми се некадашње канцеларијске колеге не јаве целих 10 година, да им то не шкоди, а када је пао Милошевић онда су постали храбри, али ја у њихову храброст вазда сумњам , знам ја ту фелу, навијају анонимно, да се не зна, тапшу по рамену када нико не види...полицајац је брате Бојане, један велики џукац, онај авлијанер у кога се не треба уздати - ово на основу искуства 1973-1990-2011.г! Демантуј ме практичним!

Свако добро од Д. Татомировића

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta