Đavolov kikot!



Ђаволов кикот!

-Ко ће све примити Ђаволову награду?-

Тресе се, вибрира, чује се ехо Ђаволовог кикота – то он награђује оне који су добровољно ступили у његову службу, добивши у замену оно што су у тренутку потписивања приступнице пожелели. Ђаво је велика сила, отпао је од самог Творца, нашег Живог Бога, силу је задржао јер му је Творац до допустио због Плана који је са њим имао - користи га Бог за тријерисања људских душа, делова самог  Бога смештених у одређена тела-одела људи, а та одела постану људи када се у њих усели душа.
Ђаво награђује својим Ђаволским кикотом, чији се ехо чује свуда око Србије, и у само Србији, чује се кикот којим Ђаво награђује појединце, целе народе на чијим челима су појединци у његовој служби, а самим тим награђује и државе као устројене организације тих народа.
Тресе се Америка и Европскa Унија – организације људи на чијим челима су службеници Ђавола, спрема се плата за њих, народе тих држава и саме државе, кроз њихову деструкцију коју је Ђаво изазвао преко онога што је чинило носећи стуб ових држава – рушењем монетарних система!

«Вести су оружје рата чија је намена да добију рат,
а не да пренесу информације!»
(Паул Јосеф Гебелс (1897-1945.)
Министар пропаганде Трећег Рајха-Нацистичке Немачке


«Ви сте деца Ђаволова, њега слушате, он вам је отац, и тако ћете и бити награђени»
Парафразирано обраћање Исуса Христа јеврејским књижевницима, у којима је преко неспорне чињенице да лажно информишу закључио
и потврдио да су деца самог Ђавола!

Кога Срби бирају за цара?

У 1990.г. Срби   су добили прилику да се ратосиљају партизана-терориста, који су на власт дошли побуном против легално утврђеног поретка и власти. Тај на силу срушени поредак је  за државну химну имао песму «Боже Правде!» Потомци партизана-хајдука, су, сада као власт по други пут, заваравања народа ради, вратили ту химну за државну песму, ругајући се тако непрекидно, на јаван и званичан начин, самом Богу, кога не признају, а кога стално помињу! 
Срби су 1990.г. опет изабрали атеисту-комунисту, који их је «информисао» по правилима Паула Гебелса, задобио њихово несумњиво поверење - кренули Срби за њим и стигли на сам руб провалије..... када су се освестили и почели да размишљају о избору новог србског цара, Ђаво се умешао преко својих моћних слугу из западних држава, те нам на власт вратио децу терориста-партизана, који су пре тога имали задатак и морали да понове оно што су чинили њихови очеви - да силом оружја, паљењем парламента, општом пљачком народне имовине докажу да ће бити достојни службеници онога у чији службу ступају. И положили испити! Ступили у службу Ђавола! 

Идол им је Гебелс,  информација има за циљ заваравање народа како би се ови потомци савремених хајдука, партизана-терориста, одржали што дуже на власти.

Њима од те жеље бубњају уши, не чују шта се догађа ван Србије, све мислећи да ће успети да се од Бога прикрију, али Бог своју Вољу остварује и преко оних које не воли-Ђаво није изузетак, напротив, Бог га као велику силу користи за уређивање живота народа по својој вољи, по Божијој Вољи!

Набрекли новчаници србских владара и србског цара, потомака савремених хајдука, више им нису мили, плаше се њихове тежине, плаше се да се нешто изненада не догоди те да ти набрекли новчаници изненада спласну, све како су и набрекли.... пажљиво читају шифроване депеше које добијају од својих слугу у иностранству који их обавештавају «са лица места Гнева Божијег», шта се све  догађа, све предосећајући да ће се и њима, непосредно, сам Ђаво и лично обратити - Ђаволовим кикотом, којим он плаћа своје врле службенике.

Нема више Ђаволових привилегија, очекивања, новца, јер су све борбе за местима у власти проистицале из жеље да се у већ пун новчаник дода још опљачканог.... тресе се  најгори део Планете, Америка и Европска Унија, вибрира тај део страхом од заслужене казне – а они  не признају јавно своју кривицу - али је страх велики, чује се ехо њиховог страха који се на невидљиве начине добацује и до наших разбојника, разбојника Срба - политичара, бизнисмена, криминалаца, трговаца дрогом, превараната и свих других који никоме, а ни себи, ни у огледалу, не смеју погледати у очи!

Тресе се од страха и онај србски политичар који је правио Уговор са народом када је хтео да дође на власт, онај који је тврдио како свима може да погледа у очи, онај који се наместио на место претходно убијеног Србина на власти у Србији – првог правог  Србина од времена када је убијен Кнез Михајло Обеновић, мислим на Зорана Ђинђића, тресе се онај који је:

*Обећао свом претходнику да га неће испоручити у Хаг, па то учинио на Видовдан, пошто му је ставио кесу на главу и везао руке на леђа - понижења ради и додворивања Ђаволу ради;

*Извршио саучесништво у нуклеарном геноциду НАТО-а над Србима тако што је после бомбардовања, 2004.г. одбио Пројект чишћења Србије од уранијума који су нам бацили његови ментори;

*Примио од Америке награду као »Државник године«;

*Био на челу Литије »За спас Косова», ругајући се Богу и веселећи се како лако може да вара Србе;

*Који се тресе на помен ревизије кривичног поступка око убиства Зорана Ђинђића;

*Забашурује размах криминала у Рударском басену «Колубара»;

*Који уз помоћ извесних магазина и квази патриотских организација покушава да се врати на власт, како би био недодирив за Правду и Поштење и како би докрајчио послове из Обавеза које је прихватио, ступајући у Ђаволову службу.

Зашто бирамо нечасне?

Срби су добар и поштен народ, у већини, са делом оних који су се, због дугог боравка ван матице, расрбили - мисли се на Србе из Босне, Хрватске и Косова и Метохије - склон забораву, склон опраштању на које и нема право, све до мере да их наследници партизана-терориста, користећи се лажним информацијама по методи њиховог идола Гебелса, чине да их добри, и на велику муку стављени србски народ, почне сматрати поштеним!


Илустрације ради, а да не понављам: Погледајте поново наслов «Изборни слогани», он је нон-стоп актуелан, и пазимо шта чинимо! Јер исти ликови поново марширају ка власти коју су на пушку задобили!

Срби не треба да бирају за цара нечасне људе, ни људе чији су преци познати као нечасни - а тиме би се садашња власт потпуно елиминисала, потом је потребна разборитост и нашли би се добри србски владари - њих има, али се они не чују од ових Ђаволових службеника који галаме на сав глас, који су присвојили све оно што је отето од народа.

Али: Браћо Срби, будемо ли јагањци међу вуковима, бићемо поклани!

Хоћемо ли то, имамо ли право на то, и како ће на све то гледати Онај који све зна и све види?!
Позовимо у помоћ Помоћника Који никада не издаје, и заслужимо да Га позовемо - ово што се скупило да влада Србијом, Бог разноси и руши благим поветарцем – припомогнимо колико можемо – радимо Праведно и Поштено и не жалимо оне који ће ускоро причати колико су изгубили због пропасти Америке, Немачке, долара, евра... јер то  све треба да се догоди - ми им нисмо могли ништа, али казну ће примити, останак без новца за њих је исто што и смрт!
Осуђени на смрт без било каквог нашег учешћа!

Бог са нама – Пристани Боже!

Др Драгољуб Татомировић
Доктор права – криминолог и теозоф
Постављено 29.6.2011.г.





Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta