40 dana!



40 дана!

-Злочинцима се не даје помен!-

Познати светски стручњаци за економске прогнозе  најављују други талас економске кризе који ће обухватити све развијене земље света, додуше они то чине после мојих најава на овом Блогу, као мојој јединој могућности да негде објавим своја мишљења, и то у време док се овај, Први талас казне оличеној у економској кризи и рушењу овако уређеног света, тек захуктава, укључујући у то и застој економског раста Кине - оне државе која ће пропасти у само једном дану, те се чуде (ти стручњаци) како Америка дели савете остатку света да треба да се штеди, док у својој земљи о томе уопште нема приче - ови стручњаци су вероватно атеисти и сигурно не припадају Православној Хришћанској цркви - ово закључујем на основу околности да они не знају да се у кућу мртваца не говори о смрти!
Православна религија објашњава да душа умрлог човека одлази у Небо у етапама, све се постепено одвезујући од тела/одела и земаљских навика, па она оде у Небо пред Судију, да Му се јави, одмах по изласку из тела, јави Му се трећег и седмог дана, потом бива вођена од дотадашњих Анђела Чувара на места на Земљи где јој се показују лепе ствари, а потом и у пределе где се налазе осуђене душе које су у телима људи чиниле оно што је кажњиво, а када прође 40 дана од дана изласка душе из тела, она се смешта у једну од многобројних соба у кући нашег Небеског Оца.

Економски стручњаци нас подсећају да Америка има још 40 дана до дана када ће њена влада морати да објави банкрот или изнађе могућност за даље задуживање, иако је сада свима у свету јасно да се не ради ни о каквом стварном задуживању - Америка се задужује сама код себе, код своје штампарије, по моделу србијанског «банкарског експерта» С. Милошевића, који се за такве операције припремао у Америци и који се када му је понестајало новца обраћао директору србске штампарије новца и наређивао му колико шлепера новца да припреми за наредну недељу...... и трајало је то 1992. и 1993.г., а потом је следио банкрот назван «Реформа монетарног система и увођење Новог Динара.»

Ако је тачно да се душа умрлог после 40 дана смешта на досуђено јој место, онда се том аналогијом може закључити да је Америка умрла, јер се о кризи новца и економије (смрти државе) у Америци не говори, већ се говори о болесној Грчкој и Европи, и да ће се кроз 40 дана, половином августа 2011.г. сместити на досуђено јој место!

Имајући то у виду, требало би већ сада упалити свећу за ту злочиначку државу - али ко жали за злочинцем који је умро и ко пали свећу за спокој његове душе?!
Тој држави – злочинцу, требало би давати и обредне помене на 7 и 40 дана, али ко то чини када је злочинац у питању?!

Злочинци који умру у затвору бивају сахрањени на затворском гробљу у присуству службених лица затвора, који том прикликом констатују, записнички, да је злочинац умро, да је идентификован и да је сахрањен на парцели број тај и тај, под бројем тим и тим!

Родбина му не одлази на гроб, о његовој души и његовом телу се не прича, те временом, тако непомињани, оду у трајни заборав.

Злочинац Америка ће тако нестати, али на дан када би требало да буде смештена у досуђено јој место трајног боравка, половином  августа, она ће се повампирити, пружаће отпор, батргаће се, те ће свим својим злочинима учињеним на страни, посебно злочинима према Србима 1944.г. и 1999.г. као и мучењу србског народа од 1999. до 2011.г., придодати страшне злочине учињене на сопственој територији над сопственим народом!

Наравно не може да се батрга и опире држава - не отимају се и не опиру се  шуме, реке, планине, отимаће се од Небеских Патрола које долазе по осимњичене, њени управљачи, њени владари, суочени са околношћу да им је дошао крај!
Наређиваће ти осумњичени, по које долазе Небеске Патроле, државним органима силе - војскама и полицијама да чине злочине над народом, и ови ће их слушати! Јер тако треба и мора!

То је онај народ који је сво ово време живота државе Злочинца - Америке, сматрао да је исправно то што Америка чини и  ни на који начин томе се није супротстављао, напротив, то је онај народ који је родио пилота америчког авиона - бомбардера који је на Ускрс 1999.г. бацио огромну авионску бомбу на Србију, која није експлодирала, па је на њој нађен натпис «Србима на поклон, за дан мог венчања са Мери», то је онај народ  који је бирао, више пута узастопно, злочинце као вође Америке, који је возио скупе аутомобиле на јефтин, опљачкан бензин, који је мирно гледао шта се ради људима у свету и ћутао, задовољан што се то на њих не односи, то је онај народ који не верује у Бога и који не зна да народ дели судбину свога цара!

На 40. дан умрли, а повампирени Злочинац, по имену Америка, платиће по заслузи и таквом свом народу, напајајући се по последњи пут задовољством које проистиче из чињења злочина, потом ће Злочинац-Америка бити свладан, везан, и смештен у самицу као посебан и непоправљиви злочинац - о њој ће се у Историји Земље говорити као о злочинцу који је постао вампир, који се опирао и који се уз злочине одвојио од Земље и људи.

Рекох: Души којој се суди помаже се тако што се Богу упућују молбе да тој души да мир и спокој - то је највећа награда која се може задобити, запали се свећа и неколико минута се, мишљу живог човека, упућују молбе Судији - оне, зависно од онога ко моли, бивају и услишене!

За Америком нико неће зажалити, осим оних који су захваљујући свом саучесништву у њеним злочинима постали богати, у новцу, и који сада остају без моћног заштитника, као и без новца који ће постати исти онај новац из времена С. Милошевића у Србији, 1992/1993.г., и нико за њом неће запалити свећу ни упутити молбу, напротив, многи ће се захваљивати Богу што ју је уклонио, молећи Га да јој да одговарајуће место, свакако у неком најгорем делу Пакла!

Хвала Ти Боже што си нас спасио злочинца Америке, уклони и све друге и плати им по заслузи!

Учини Господе да прогледају луди Срби који и данас, када је јасно да Грчка пропада, као овако организована чланица ЕУ, носе своју уштеђевину у њене банке у Србији и гурају се у аутобусима и иду тамо на одмор, односно када се ти луди и неверни Срби не враћају из Америке и других држава, осуђених на пропаст, а када крену, имаће проблема, јер ће бити велика гужва на улазним рампама у Србију!

Др Драгољуб Татомировић
Доктор права – криминолог и теозоф

Постављено 22.6.2011.г. 

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta