Osama ben Laden šminka Ameriku!




Осама бен Ладен шминка Aмерику!

-Ко се све клања нашминканим мртвацима-


Мој некадашњи клијент, организатор кријумчарења оружја и хероина, после 10 година проведних у затвору у Нишу, иако још у доброј физичкој снази, био је мртвац за послове којим се бавио - знао је он то, те је последње две године боравка у затвору интезивно стварао могућност да при изласку буде у поседу неке вееће суме новца - штедео све оно што су му слали пријатељи и родбина, штедео затворску плату, био саветник неким мање искусним од њега и то наплаћивао - изашао и право у најбољи нишки хотел у којем је преко посредника све благовремено резервисао. Позвао све виђеније бизнисмене - кријумчаре из тадашње СФР Југославије, Бугарске, Турске, из Немачке, Италије и Швајцарске, како би се са њима поново видео..... а основни циљ је заправо био да се мртвац - кријумачр нашминка тако да изгледа да је жив, да сви који су дошли поверују да он и даље држи извесне конце у рукама. Дошли сви позвани, позван и његов затворски васпитач, командир страже, помоћник управника затвора, сјатило се ту шаролико друштво. Он платио све трошкове царског провода, музику, апартмане за оне из иностранства и сутрадан, «на чају» "на реч" добио послове вредне на  милионе ДМ (тада се кг. хероина у Немачкој продавао за 80-100.000 ДМ) - добио робу на вересију, уговорио испоруке, све прошло како треба и овако нашминкани мртвац наставио да живи.
Живео тако и наредних 8-9 година, а потом смо га довели са лисицама на рукама из Милана у Београд, да би наредних 10 година издржавао казну у Сремској Митровици. По изласку из Сремске Митровице, исто шминкање је обавио у Истанбулу, где и живи, те је и дан-данас један од главних испоручилаца хероина у Европу!

На челу Америке и држава ЕУ и НАТО савеза налазе се људи-зомбији, они који су све предузимали како би владали другим државама и народима, како би се све више богатили. Изгубили меру, тефтере, забројали се и банкротирали, али то различитим финансијско-гимнастичким операцијама одлажу већ трећу годину.

Када је већ свима постало јасно да ће се банкрот морати обзнанити, почели су, као и сваки онај који се бави незаконитим радњама, смишљати начине сопственог шминкања како би се свет још једном преварио, са циљем да успеју у томе бар колико мој бивши клијент - кријумчар хероина и оружја!

Америка је пре три недеље донела одлуку да се задужи са још неколико хиљада милијарди долара како би себи обезбедила трајање до августа 2011.г., када је заказана њена смрт! Америка и земље које су се са њом увезале у клупко које се не може размрсити, умреће одмах после ње.

Познато је у скоро целом свету да се мртваци шминкају због обичаја да «буду још једном виђени» пред сахрану, то због тога јер људи не верују да је оно што се сахрањује небитно, да је то одбачено одело, да је то истрошено одело, да је то исто оно што је за змију остављени свлак на неком шиљатом предмету - јер душа која је уствари човек, није више ту, али обичаји су такви.

Нашминка се мртвац, «буде виђен» и ствар је готова!

Када су у питању државе, ствар је много комплекснија: Шминка се претходна, текућа и планирана државна спољашња и унутрашња политика, правдају се мере које су предузимане, које се предузимају и које се планирају.... како би се на тај начин створио привид  да је та умрла држава и даље жива.

Једна држава, као организација одређеног броја људи, гледано по ономе на чему се заснива њена моћ - по новцу којим располаже - умире у тренутку када више не може да храни своје пипке - своје органе различитих намена. Државна благајна је срце државе! Немање новца оглашава блиску смрт, тада се врше шминкања, шишања и остало, али када државни благајник обавести да је државна каса празна, зачују се посмртна звона  која објаве крах тако организоване државе.

Америка, Енглеска, Француска, Немачка и Италија се већ од почетка 2011. године шминкају и дотерују - скрећу пажњу са својих државних благајника и звонара који звоне на посмртном звону - предузимају различите војне, па «хуманитарне», па «међународне» акције, бранећи «слободе» неких народа у неким државама - Тунису, Египту, Либији, све вребајући тренутак који би био згодан да се нападне Иран.

Али и за те набројане операције треба новца, а оне се и предузимају јер новца нема па би да га на разбојнички начин - отмицом, прибаве, али то не иде и онда усред тих неуспеха и међусобног такмичења ко ће који део Либије «држати под контролом»-окупирати, као Косово, као што је била окупирана Немачка, употребе главну шминку-објаве да су убили Осаму бен Ладена, с тим што кажу да је тело прогутало сиње море. Али, нема тела, нема доказа за извршено убиство, без обзира на побуде, те се се он и даље води као «нестао» - шминкање иде тешко.

Тада се у помоћ позивају помоћници широм света, углавном они који бивају позивани на молитвени доручак у Америку, на којима им сваки председник Америке каже «Бог вас благословио»! – а они срећни што им  то упућују такви праведници и поштењачине, у сваком погледу,  сада Америци честитају на убиству вође терориста, и износе и своје заслуге за то - Србија није изузетак! Зар би «Слобин мали од Палубе» тако нешто пропустио?!

Наравно, шминка је краткотрајна превара, када се ружна девојка нашминка и дотера, прво купање доводи до истине - опет се појави ружна девојка.

Када кроз неколико дана са главних вести сиђе «Смрт Осаме бен Ладена», шминка ће спасти и опет се ЕУ, Америка, Кина и Русија суочавају са собом - неке са проблемима недостатка новца, неке због тога што су куповале обвезнице умирућих држава, неке што су своје стратешке ресурсе продале за шарени папир који ће ускоро престати да даје илузију да се нешто поседује.... а многе, што су се клањале прво живим мртвацима и што се и сада клањају очито припремљеним државама да умру, све се правећи како они имају контакте са битним светским факторима – што је фактор мртав, нема везе, они неће да нам кажу, а ми док нам они не кажу то не умемо да закључимо, па се и ми као народ посредством наших врлих политичара, клањама мртвим зомбијима на челу мртвих држава!

Србија која је на финасијским  вештачким плућима покушава да сада, одмах, дође до једне хрпе шареног папира којом би се стварност нашминкала бар до неких локалних избора «који би недвосмислено показали» да од садашње власти нема боље, па се у помоћ зову «пријатељи» из Кине да им се нешто понуди, а они (Кинези) видевши да се и њима спрема посмртно звоно, хоће да за нешто конкретно у Србији, дају шарене папире који ускоро неће бити ништа.

Зомбији тугују? Зомбији су у Србији изгубили битку (види наслов на овом Блогу), Косир иде с десна на лево, косир је као бумеранг, захватом из Србије обухватио Јапан, Русију, онда иде ЕУ, па Америка, и потом се враћа на исто место у време када ће цео свет видети како изгледају ненашминкане Америка, ЕУ, Русија, Кина са све својим савезницима.

Тада ће спасти и шминка која вара Србе и у самој Србији – и тада  ће се морати подвући црта, па све из почетка.

Када, у Србији? Када пропадне прва страна банка у њој.

Др Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф

Постављено 04.5.2011.г. 

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta