Ključ za prizivanje Gosta!


Прилог-Кључ



Прилог:

Кључ за призивање најважнијих Гостију који се могу појавити у кући (пећини, пустињи, заправо у срцу) неког човека.

Постоји више кључева за пут до сопственог срца у које се може призвати Господ наш, Исус Христ, које су нам оставили они који су били људи у целости посвећени Богу – то није непознато ни међу Србима, а ја ћу неколико најпознатијих кључева објединити, поједноставити њихово објашњење, објаснити тајну индијских јогина, и свему придодати оно што је мени, грешном и недостојном, омогућено, да после 15 година трагања, дознам.
Призивање Господа нашег, Исуса Христа, у нашу тајну пећину-срце, у којој станује наша душа, од које (пећине) свако од нас има невидљив кључ, може се постићи учењем техника умољавања да нам Господ наш Исус Христ буде гост, или се настани, у тој пећини, или се то задобије директно од Бога, као награда за наше укупне животне принципе и показивања огњене вере у Њега.

Нека не покушавају да дозову, а ако ипак покушају, нека се не надају Госту, они који се не могу описати у целости или у највећој мери као они који имају: Једноставно понашање, безазлену реч, ход без сујете, глас без претварања, усмрћено лицемерје, убијену гордост, радост због сваког новог јутра у којем се пробуде, задовољство постигнутим и захвалност за све што имамо – Ономе који све зна и све види!
Ко успе да буде овакав, имаће Госта када год Га пожели – Гост се код њега може и трајно настанити, а  тај и такав ће имати награду неупоредиву са било чим што људи сматрају наградом!

Имајући ово у виду не дајите овај РЕЦЕПТ никоме ко не испуњава описане критеријуме или за кога не верујете да ће се искрено и/или без крајњих лоших намера трудити да научи ТЕХНИКУ ПРИЗИВАЊА – ви одговарате за давање Рецепта онима који то не заслужују јер можете добити казну, а она је  недолазак Госта у вашу тајну пећину, јер је кључ који будете користили неће моћи  отворити. Ви одлучујете, ја сам упозорио!

Тајна индијских јогина:

Индијски калуђери су преузели, од светих људи наше вере, и потом упропастили ову срчану молитву Призивања Госта у нашу тајну пећину - тако што су елиминисали жељу да Гост дође, већ су техником дисања постизали одређено стање мира, баш оног којем они теже целог живота, и после смрти - њихов мир је жеља за нирваном, за миром и по изласку душе из тела, то је молба за смрт и нестанак душе са списка душа које имају неки задатак. Они се, у страху да не добију одговарајући стан у Дому Господа Бога, задовољавају да буду у неком подруму где их нико неће примећивати, неће добијати никакве задатке ни оцене, биће им топло, не морају ништа да раде, не морају да једу и пију и то је врхунац жеља који они својим техникама шире. Жељено посмртно стање је идол њиховог земаљског живљења – и тако је морало бити јер се ни на који начин нису уздали у оно што Гост може да чини и поклања!
Ова жеља индијских калуђера је адаптирана у одређеној мери и шири се кроз различите «Антистрес» или «Јога» програме и сл. које организују и финансирају противници православног хришћанства, углавном из Америке и католичке ЕУ. КЕУ се и тајно и јавно бори против православља у којем им сметају Срби, због старе изворне вере, и Руси због величине руске државе.  Остали из православаља су у њему само још, мало, формално.
  
Технике Призивања Госта које 
су нам оставили свети људи

Свети људи су нам оставили технике Призивања засноване на техници дисања, концентрације, начина изговарања молбе да Гост дође, начина седења, држања главе и другог што је некима од њих помогло да позиви буду прихваћени – и њима недостаје део који би омогућио да се Молба-Призивање брзо и лако упути и буде прихваћено, али им морамо бити захвални због детаљности описивања својих и туђих искустава у
Призивању - да није било њих, ми о Призивању не би ништа ни знали, па би остала само она могућност да нам шифру за позивање даје   директно Бог, за оно што је у почетку наведено. Таквих људи (који су шифру добијали директно од Бога, без учења), било би врло мало, а технике које су нам оставили свети људи омогућиле су да се, релативно,  велики број људи обучи за Призивање Госта, да потом  измене свој живот и буду узор другим људима.

(Препис онога што сам исписао 30.6.2009.г. у 13,05 часова)
Призивање у госте Господа нашег, Исуса Христа –
Правилно дисање и текст молитве:

*Прекрстити се, а Бог не тражи, при молитви, положај тела - Он иште само наше срце;

*Браду мало оборити ка грудима и изговорити молитву «Оче наш», а потом упутити позив Госту - бити упоран и показати жељу да Му будемо домаћини и  понављати

*Удах   и изговор «Господе Боже,»;
*Издах и изговор «Исусе Христе,»;
*Удах   и изговор «Сине Божији,»;
*Издах и изговор «Помилуј ме грешног.»

*Прекрстити се после целовитог Призива, десну руку држати у удубљењу на грудној кости између сиса.

*Дише се нормално – да наведене речи стану у један удах-издах. Први удах нека буде пуним плућима, остали нормални. Учестаност узимања ваздуха ће свакако бити мања него обично;

*Умирити се и концентрисати се на речи које се изговарају умом;

*Умом тражити своје срце и умом ући у унутрашњост срца-може се осетити, и скоро чути, струјање ваздуха кроз срце;

*Сачекати Гостов одговор или долазак и када Он дође онда Га више не призивати јер је ту, сјединити се са њим и бити у Царству Божијем које је тада у нашем срцу;

*Осетити  топлину у срцу  или у срцу и пупку – баш као да се преливају неком топлом течношћу - то је знак да је Гост стигао;

*Топлина, милина или умиљење, може се одржавати молитвом - толико дуго колико нам се свиђа и колико смо у стању да будемо концентрисани на оно што изговарамо (речи молитве) и оно што гледамо (срце), као и када се топлина разлива а ми само ћутимо и уживамо;

*Топлина нас држи извесно време и по престанку молитве;
  
*Када се дође у ово стање од Госта не тражити ништа и не желети ништа друго – ово је веће и лепше од било чега што би човек могао да затражи и добије;

*Понављање ове молитве смирује и чини нас задовољним – а циљ молитве и свега у вези са њом је задобијање Духа Божијег - топлине која купа срце!

* Не кривите ни мене ни Кључ који вам дајем-он делује само ако укротите оне три моћи, оне три аждаје у сваком од нас, после тога, срећни вам путеви!


Драгољуб Татомировић, слуга Божији
Планиница на Равној Гори,                                                     
30.6.2009.г., у 13,05 ч.                                     
                                                   
Постављено 05.4.2011.г.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta