КРИМИНАЛИСТИЧКА ШКОЛА - ОСНИВАЧ ШКОЛЕ

А.Г.А. КРИМИНАЛИСТИЧКА ШКОЛА - ОСНИВАЧ


О оснивачу Школе:

(Детаљније о обуци у Школи-Програм обуке, начини обуке, цене:

кликом на наслов који вас интересује који је на крају ове странице )


-Специјалистичка криминалистичка обука за кандидате са најмање завршеном средњом школом-

Школу је основао др Драгољуб Tатомировић, р. 31.10.1948.г., у мачванском селу Црна Бара, општина Богатић, на ушћу Дрине у Саву, у имућној земљорадничкој породици која је имала 10 хектара обрадиве мачванске земље, који је од 1972. до 1990.г. радио у МУП Србије, одaкле је са места Руководиоца Оперативне Групе за сузбијање кријумчарења и фалсификата (Централа МУП-а) на сопствени захтев у 42. години живота пензионисан.
Завршио је занат алатничара у школи «Змај» у Земуну, и пет година радио као монтер млинова, а потом је завршио курс за полицајце и саобраћајне полицајце, Контрадиверзиони курс, Вишу школу унутрашњих послова у Земуну, Факултет безбедности у Скопљу, докторирао права на Међународном универзитету у Доверу-С.А.Д., завршио специјалистички курс за сузбијање кријумчарења опојних дрога у организацији Америчке службе за сузбијање трговине опојним дрогама- ДЕА, био предавач на специјалистичким курсевима за обуку криминалистичких инспектора из предмета «Методика сузбијања кријумчарења и фалсификата», био испитивач полицајаца на стручном испиту из предмета «Правила службе», објавио већи број стручних радова, написао до сада (од 1944.г. до данас) једини полицијски уџбеник за сузбијање кријумчарења и фалсификата, за обуку припадника полиције «Кријумчарење-схватање и сузбијање» а од 1990.г. ради у овој Школи чију WEB презентацију имате прилику да видите.
Ово је прва и једина оваква приватна криминалистичка школа у бившој Југославији, садашњој Србији, и једна од неколико сличних школа у Европи. 
Почела је са радом 1990. године и од тада је кроз њу, захваљујући њеној јединствености, актуелности и квалитету, прошло више од 1000 кандидата.
Школа прима кандидате оба пола са најмање завршеном средњом школом, који нису осуђивани за умишљајна кривична дела и теже прекршаје нарушавања ЈРМ.

О ШКОЛИ - ОСПОСОБЉАВАЊЕ ЗА:
(Детаљније: кликом на наслов који вас интересује )


- КРИМИНАЛИСТИЧКА ОБУКА 
-Приватни детективи, агенти обезбеђења
телохранитељи, услуге из делокруга безбедности-

- ОБУКА ЗА ГРАФОЛОГЕ И ПРОФАЈЛЕРЕ
-Обука кандидата за графологе и 
графолошко-профајлерске услуге-


- ПОСЛОВНО-ОБАВЕШТАЈНА СЛУЖБА
-Обука припадника, формирање, уходавање-- ПРОГРАМИ ЗА РЕСОЦИЈАЛИЗАЦИЈУ
 -Ресоцијализација зависника од опојних дрога и алкохола  и Програм за даме-


Pročitaj više...

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta