681. Ne smeju....! -Zombiji znaju ko su-

 

681. НЕ СМЕЈУ…..!
-Зомбији знају ко су-

_____________________

*Скрећем пажњу на читаност и локације читалаца, посебно оне са заставама држава без ознаке локација, јер су то обавештајне службе којим је све ово превасходно и намењено:


*Линк ка Статистици: https://www.histats.com/viewstats/?sid=1314023&act=11#type_req=city


___________________________________

Воља


"Вољом радим,
Вољом градим,
Вољом сечем,
Вољом рушим,
Вољом печем!"
(Анђеоска песма корачница-сада корачница
и Команде-540-Чула се 15.3.2019.г. у 13,35
на Полигону Команде-540, „Сава“ у Београду.)


Мач:

„Мачем одајем част,
Мачем опомињем и молим,
Мачем обарам власт!


Мачем заводим ред,
Мачем рукује човек – мали,
незнатан и сед!

Мача се чује фијук,
међу онима са спискa
влада страх и мук!

Анђели певају, Ђаволи плачу-
грешници са списка не могу да чекају, 
па сами у Понор скачу!"

(Чула се на Равној Гори 3.5.2019.г. у 10,30 ч.)
________________________


Неколико последњих година обавештавам оне који долазе по Лековиту воду на Извор Светог Јована Крститеља у селу Планиница, подно Равне Горе на Сувобору, да имам празан апартман који преко лета издајем бесплатно на по пет дан - Ружним женама, и по 30 евра/дан Лепим, уз плаћање унапред. И објасним разлоге ових услова, али констатујем да је Апартман свих ових година празан, јер у Србији нема Ружних, а Лепе не схватају да поред лепоте још треба и да плате.


Иста је ситуација и око Бесплатне Криминолошко-Теозофске Амбуланте, у којој се пружају услуге по избору посетилаца, уз могућност да траже било шта, осим новца. 


Празна је и Амбуланта. Преосталих 95% људоликих знају ко су и ишта су и не смеју да траже оно што траже док  самостално и стално молитвају, тражећи од Господа и Сина Господњег да им испуни неку молбу. Они не смеју и они не могу да измоле било шта, јер се приликом сваке молбе сагледава Дневник Догађања који се тиче Духа и Душе која се налази у физичком телу човека који моли и тако утројени и чине ЧОВЕКА којем се чини, или му се не чини. У 95% људоликих нема Духа и Душе, па Господ и Син Господњи немају коме да испуњавају молбе. Молбе се никада не испуњавају Мерцедесу већ возачу, а тело човека је возило Духа и Душе, па се том телу као возилу не испуњавају молбе.


Тако је и око рада моје Амбуланте, оне на Равној Гори на Сувобору и ове у Новом Београду, или ако би она радила на некој локацији у Србији, када би била Мобилна…. 


Али не смеју Срби да траже УСЛУГЕ, јер они знају КО СУ, од када, како су то постали и они знају да не могу да измоле било шта што могу ДУХ и ДУША у оних 5% преосталих људи у чијим телима станују те Божије Честице.


Волео бих да је овај проценат обрнут, али није! Окружени смо људоликим који нису и људи, они су паркинг возила-тела, када исправна возила-тела људи перу, пуне их горивом, поправљају их, паркирају, али су то само возила за паркинг и бескорисна су. На блогу Команда-540 данас је постављен наслов (http://komanda-540.blogspot.com/2023/11/680-precizirano-i-oroceno-zombi-se.html) који је објашњење шта ће бити после међусобног сукоба Зомбија.


Ово око нас је комбиновање на различите начине организованих људи-Зомбији, има их претежан број и они се сада препиру око власти коју ће силом наметати и оним из оних 5%. То се мора истрпети до времена док се Команди-540 не предају људи-Зомбији који ће наследити садашње челнике Америке, Русије и Србије и тек тада се треба надати променама. Данас су прецизиране и орочене мере за стварање услова за те промене. 


А, Ви, не љутите се, смете ли да у мојој Амбуланти тражите ИСПУЊЕЊЕ својих жеља? Ако смете-тражите, а ако не смете-ћутите! 


Ја сам у своје време радио у полицији са неколико десетина хиљада полицајаца, много их је још увек који су ме лично или по чувењу знали, али НИКО од њих не сме од мене да тражи Бесплатну помоћ у вези њихових жеља. Ви то разумете, наравно. Чак и они то разумеју, иако су полицајци.


*Било је, јесте и биће!


Господе Боже наш, само обележавај непријатеље Твоје, само их бацај под ноге наше, да их гажењем омекшавамо-ми то темељно и са задовољством чинимо.

 

*Слава и хвала Власнику Србије, Нашем Живом Богу по имену СРБ!


*Похвала свим ангажованим војницима Команде-540, посебно оним који нису људи, за труд у раду и резултате тог рада!


*Похвала ПуковникаС, Поповића, који је после своје физичке смрти био одсутан целих 40 дана. Само напред!  


__________________________________________

Нов наслов на другом блогу истог аутора:

http://komanda-540.blogspot.com/2023/11/680-precizirano-i-oroceno-zombi-se.html

_____________________________________________


По Вољи Божијој,  Драгољуб
Оперативни Заставник Хибридне
Војне јединице Команда-540
Србија Драгољуб Татомировић

*Детаљи о аутору:
(
http://zlatnibilten.blogspot.com/p/blog-page.html)

 

*Постављено 02.11.2023.г. у 12,00 часова

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta