Čuo me moj drug Tramp!


Чуо ме мој друг Трамп!
-Без бриге, одужићу Ти се-

Веза: http://zlatnibilten.blogspot.com/2018/09/mom-drugu-trampu.html


Понекада је боље имати доброг друга него брата рођеног, ево ја се пре шест дана овако јавно, преко блога, пожалио мом другу Трампу, дао му извесне предлоге - он је на челу озбиљне  државе, наложио да се то прегледа и усвојено!

*Косово остаје у Србији, а ускоро на њему Шиптара скоро да неће ни бити, дају им „Бели Шенген“ тако да се Косово ускоро потпуно празни…;

*Мој друг Трамп је наредио европолицији „Фронтекс“ да  се постави на унутрашњу страну граница Србије са страним државама, како би у датом тренутку забранила да из Србије било ко изађе;

*Наредио је мој друг и да НАТО пошаље 1000 војника на Космај изнад Београда, да се ту играју и вежбају за случај неког ванредног стања, почињу 8.10.2018. и остаће ту колико буде требало, све док се не увежбају да са србском милицијом држе ред и мир у Србији;

*Наредио Одељењу америчког ФБИ у Београду, да припреми све спискове лица за привођење на разговоре или давање обавештења, свако у одговарајућем својству, и они то урадили.

Ја сам још 21.2.2011.г. кукао да нам је неопходно ослобођење од „Кожних Мантила“, трајало предуго, све док ми друг није постао председник Америке и ево наилази то време да се од некрста и несоја отребимо, да се отресемо комунизма, тог опаког вируса од којег смо скоро изумрли.

Хвала Ти господине, и друже, Трамп,
остајеш под нашом заштитом до даљњег, под заштитом Команде-540, и нико ти ништа на овом свету неће моћи.


*На дан 22.10.2018.г. мом другу Трампу је послато одговарајуће упозорење-од њега зависи дужина боравка под заштитом под којом је већ дуже време. Погледати:
http://komanda-540.blogspot.com/2018/10/navikavanje.html


Прочитати моју молбу-вапај из 2011.г.:
http://zlatnibilten.blogspot.com/2011/02/kozni-mantili_4444.html

Шта кажу историчари о злочинима  УДБЕ ("Кожних Мантила")?

https://srbin.info/2018/09/22/kako-je-ubijala-udba-za-dva-meseca-likvidirala-59-000-ljudi/


Дана 21.9.7527/2018.г. у 19,50 ч.


Србија Драгољуб Татомировић

Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Команде-540
________________________________________
Снимљено 21.9.2018.г. у 20,04 ч. - Застава Русије

-Каква узбуна Руса у Београду!-

1 comments:

Unknown 30. септембар 2018. 13:30  

Каква је ситуација са Бања Луком ?

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta