Nervoza Zmijskog legla!


Нервоза Змијског легла!
-Не признају Змијског цара-


__________________________________


Постављен роман "Хеклером бушим повољно" на:

*За текст романа "Хеклером бушим повољно" на србском језикуј, клик на

*За текст романа "Хеклером бушим повољно на енглеском језику, клик на
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=271

_____________________

Власти Србије су са моћима богова – не дају нам да остаримо, да одрастемо, да идемо напред, стално нас држе у 1990.г. оној у којој се све ово зачело, па се сада мора поваљати тешким Америчким Ваљком….

Змијско легло Балкана се унервозило, на реду је део легла на Косову и Метохији…. Стицајем околности том србском облашћу влада човек из преобраћене србске породице у Шиптаре, Хашим Тачи звани Змија! Све змије се руководе осећајем на вибрације, оне су им важније од очију, па и овај Хашим Змија осећа најтананије вибрације које стижу од америчког Ваљка за равнање Балкана, који је још прошле године покренут са обала Јадранског мора, из Албаније, прешао је планину Проклетије и спушта се ка Метохији, потом ће на Косово и даље ка Србији, преко два стратешка правца, током Мораве и током Ибра!

Демонстрирају Американци своју бојну силу на Косову, која је минорна у односу на снаге које су ту држали на почетку прављења државе Косово, и у праву су што ту силу накнадно показују, Шиптарима углавном, јер су их у међувремену добро наоружали и обучили, а сви који било шта значе не Косову и Метохији интересно су везани за Хашима Змију, па ће да као „Професионалци“ бране Змију, а заправо себе.

Они другог посла на КиМ и немају, остао им је рад у полицијама и рад око опојних дрога, које сада и ка Србији иду преко Косова, тако да силом прилика Срби сада ту дрогу не добијају као некада из прве руке, из Америчког Транзитног центра из Истанбула, већ или из Приштине или из Црне горе.

Неуспели су сви многобројни покушаји оних који брину о овој важној привредној грани у Србији, грани растурања и транзита опојних дрога, јер никако не успевају да успоставе директан контакт са Транзитним центром из Истанбула, а покушавали су, слали своје сараднике, поуздане људе, али они немају никакав ауторитет међу Шиптарима, а наш Шиптар из Великог Трновца код Бујановца, годинама је на челу тог Транзитног центра.

Мењају Срби челнике полицијских формација у Србији, значајно утичу и на све што се догађа на рубним деловима КиМ ка Србији, али послови не иду! Само из друге руке! То полицајци не могу да спрече ма колико се трудили.

Али, полицијске послове не обављају министар, директор полиције, начелници или команданти неких јединица, већ инспектори са терена, а њих све не могу заменити и да хоће и да могу, а не могу, они држе ситуацију у рукама, нижи ешалони, који налазе и своје интересе у овој строго организованој интересној држави Србији, којом управљају странци преко својих саветника, у полицији, војсци и финансијама, остало је неважно. Више се не верује Змијском цару Србије!

Покушава се у Србији увести ред у смислу хијерархије нарко картела, тешко то иде, јер у Србији нема правих криминалних организација мафијашкога типа, а да су без неких безбедносних контаката са властима, па је завођење овог реда заправо тријерисање политичких фактора који држе власт у Србији.

Краја нема овом сређивању, овој борби против организованог криминала, али крај се назире за 10-30 дана, кроз отворени сукоб наркокартела, односно оних који им држе кишобран.

Када се то догоди, догађаће се он што је уобичајено, моје сугестије и напори да се то избегне не дају резултате, као да је неко негде одредио да се Србија доведе у тешко стање партизанштине по други пут, у којем су извесни легендарни мајори ОЗНЕ, Срби из Лике, организовали чишћење Београда у којем је каже један од њих,  мртав-хладан, убијено око 10-15.000 народних непријатеља, које је он као Личанин нанишанио још док је размишљао да крене у партизане.

Имали су спремљене спискове, и сада се по Србији прича о ужурбаном прављењу спискова по различитим критеријума, на пролеће следи опште разоружавање грађана применом одредби Закона о оружју, које подразумевају поновну безбедносну полицијску процену лојалности и подобности, власника оружја, лекарски преглед, нови оружни лист, а за нове власнике и обуку за руковање оружјем… у државној стрељани - сложена процедура, ако стигне до свог планираног краја значиће почетак разоружавања свих грађана  осим „наших“.

Председник Србије мало-мало па сазива Савет за националну безбедност, где дели „Службама“ задатке, а потом се драматично, мелодрамски, често са сузама у очима, као да су мu обе Ангелине, његова мама Ангелина и помајка Ангела Меркел, умрле, обраћа грађанима преко свих девет телевизија са националном фреквенцијом, укидајући тако грађанима основно право и на друге информације или тв садржаје. Он, па он!!

Јер би да нам свима буде отац којег ћемо ми беспоговорно и слушати и поступати по ономе што нам он каже, све рачунајући на његов несумњив ауторитет код грађана.

Путина у Русији са власти ће оборити тзв. Пензиона реформа, својеврсна пљачка грађана, а Вучића у Србији, највероватније Уредба о Техничком прегледу моторних возила, јер се његови нису сетили шта му се све може догодити ако грађани довезу своја стара возила, која нису прошла  строги, углавном естетски, технички преглед, око владиних и других државних зграда и ту их истовремено запале, или ако то неки луди човек преко интернет мрежа синхронизује па се паљење организује у свих 200 општина и округа у Србији!
Хало, мајстори, шта вам је у тим вашим главама?! Или су потпуно шупље.

Ваљак који је сишао са Проклетија прави вибрације, Хашим Змија их осећа и преноси даље, убрзано се припремају нереди, тамо, а онда је ред на Србију, да би се Ваљак спречио у даљем кретању ка Србији – давно сам  саветовао да се пред тај Ваљак не леже, после њега само флека на земљи од неког човека.

КФОР, Шиптарска полиција, Савети за Националну безбедност, драматична обраћања нацијама…. Само су маска страха од Ваљка који је покренут, прешао Проклетије и иде ка нама.

Стиже за 10-30 дана! Зависи којом брзином иде, зависе од оних који њиме рукују, зависи и од степена страха и панике на путу којим ће проћи. Кога се тиче, нека дрхтури као пас на мразу, ми остали ћемо са задовољством гледати тај туђи Ваљак, када наш нисмо умели ни хтели да покренемо. Али је ваљање неопходно!

А у вези Косова: О томе ће се договорити Американци и Руси, оно ће бити подељено по мом предлогу линијом Прешево, Приштина Кућиште код Пећи, са премештањем народа на своју страну. И џаба нервоза око тога.

Директор Транзитног центра за хероин у Истанбулу се смеје…. Иако је поприлично у годинама, виталан је и мудар, и Србима уопште, оправдано, не верује!

Овим на власти је додељен понижавајући одлазак са власти, одузимање нелегално стечене имовине и Падинска Скела, затвор код Београда, а има и један нови у Панчеву – рад на пољопривредним парцелама и вођење ђака и студената да виде како пролазе они којим вода удари у уши…. За наук тим ђацима и студентима. Превоз ће бити бесплатан!

За руковаоце ваљка: Дајте гас, и не брините, сами су они којих се тиче тај Ваљак!

За Команданте Батаљона Команде-540: Пали, не жали!

У славу Команданта Небеске војске и Команданта и Начелника Организације Команда-540, Светог Арханђела Михаила!

Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Команде-540

Постављено 4.8.7527/2018.г. у 14,21 ч.
_______________________________________
Снимљено 9.8.2018.г. 21,01 ч. - ЗАГРЕБ ЦЕНТАР!!
-Скривени иза заставе нама пријатељске Хрватске, 

наши пријатељи Американци и још неки ишчитавају своју 
судбину и судбину Србије из наслова од пре више година.
Кликните на заставу и видите шта их занима.

Обавештавам да ћемо на јесен уписати по пет студената 
из Америке и Русије на студије за службу у Ракетним 
јединицама Команде-540, по комерцијалним условима. 
Јавити се Реферату за студентска питања.


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta