Distoniranje je haos!


Дистонирање је хаос!
-Време је где, а не када-



Дистонирања титраја људских душа у односу на титраје Земље, дошло је до хаоса на њој! Планетарног!
Уместо хармонија имамо дистонирање и неред сваке врсте.
Оркестар у хармонију уводи, и потом га у њој и држи, диригент.

Он је кривац и њему и све похвале, зависно од тога колико усклади трептаје звука сваког инструмента у оркестру којим диригује.

Сви инструменти се подешавају према оном који је главни инструмент и сви други су помоћни, како би њихови звуци били целина са звуком главног инструмента, а тада нестају и Главни и Помоћни, јер су се сви ступили у један хармоничан титрај звука, један усклађен трептај!

Ако је такав усклађени трептај у хармонији са трептајима душа слушалаца и трептајима Земље као акустичне сале о чије зидове се звуци не одбијају, већ у њој пливају и путују стално се усклађујући са оним испред и оним који долазе иза њих, тада пева и сала и сама Земља и те и такве звуке Главни Диригент Васионе само усклади са звуцима који долазе са других планета, па се то зове Небском или Васионском музиком.

Када се то догоди, Једини Диригент је задовољан, весео па тада дозволи и убрзавање окретаја Земље око своје осе, повећа трептаје Земљи али и људима који су усагласили своје трептаје са титрајима Земље, па се по, људима познатим, законима физике даје награда људима, тако што будући на површини Земље-Јајета, по основу већег броја њених окретаја својом свешћу задобијају виши ниво и могућност да сазнају и виде више него пре тога.

Једини Креатор и Диригент, може када хоће да људима на Земљи, који су створени по Лику Његовом, да исправи положај Осе Земље, исправи је и врати је  некадашње рајско стање. Тада би је Сунце, опет као некада, равномерно осветљавало па би нестали предели неподесни за живот људи. Упоредиво је то са понашањем задовољног слушаоца-човека, музиком коју слуша, када по својој вољи награђује музичаре.

Циљ постојања Планете Земље је да људи који бораве на њој буду  хармонијом својих титраја једно са Земљом, као делом Васионске Симфоније којом диригује Главни Диригент Васионе. Тада Он награђује људске оркестре и њихове диригенте да се могу својом свешћу уздизати на више нивое. Свести о себи, о времену, о оркестру и диригенту, о Оном Једином који све хармонизује. О ономе  што је пожелео по основу и његовог звука у целини  која се одашиље са Земље, ка Њему, у Небо!
Време није када, већ где!!

Звук Земаљског оркестра није важан у поимању када (се чује звук), већ где је усмерен такав звук, где је стигао и где му је нађено место у Небеској Симфонији, коју стварају звуци са свих планета у Васиони.
То је важно за време – не када је звук одаслат, већ где је завршио. Иначе је одашиљање бескорисно, чак штетно, ако се не води рачуна о где уместо о када!

Оно што је било, то је сада и то је оно што ће бити!

Земља има своје циклусе у догађајима који су важни за њу, а они су усклађени са циклусима Васионе, са тим Небеским Оркестром, са том Небеском Симфонијом, без времена и без мерљивог простора - јер нема ни времена ни простора мимо овог нашег који опажамо и за који понекада помислимо да је то једино што постоји.

Треба све наше мисли, све наже молбе и ишчекивања када их дефинитивно уобличимо пустити да се прошетају Небом! И биће услишени, ако не ДИСТОНИРАЈУ!

Када би ме неко ко може да мења брзину окретаја Земље, њене титраје и нагиб њене осе, питао шта би требало учинити да се Онај Једини обрадује титрајима са Земље, рекао бих му:


-Уведи ред у Земаљском Оркестру у којем се дистонира тако што се чују више они помоћни инструменти од Главног;

-Уведи Ред у Земаљском  Оркестру тако што ћеш сваком оркестру појединих народа и њихових држава поставити за диригента онога који се боји Главног Диригента, Васионског;

-Почни са увођењем хармоније на Земљи, од њеног средишта;

-Нека се са титрајима оркестра из средишта Земље ускладе сви оркестри са периферија, све дотле док сви земаљски оркестри не буду давали звук Једног Оркестра са Земље;

-Учини да сви Земаљски Оркестри брину где ће завршити звук који одашиљу, а не када;

-Нека различити диригенти и различити оркестри слушају и подешавају се по звуцима Средишњег Земаљског оркестра;

-Нека сви диригенти, оркестри и душе слушалаца тих оркестара буду спремни за убрзање окретаја Земље и учестаност њених титраја – јер се пењу на више у Земљи-јајету, како би видели и сазнали више него до тада;

-Нека нико не жали због падања и разбијања инструмената  земаљских оркестара које су одашиљали звуке Васиону који су стварали дисхармонију и љутили Главног Диригента;

-Земљу нико не познаје боље од њених домородаца;

-Људе на Земљи најбоље познају људи;

-Људи на земљи уважавају приче људи или и приче Вилењака, само  ако су их они лично проверили и на себи;

-Људи на земљи не желе вође који се налазе на зачељу колоне коју воде, од њих се очекује да буду на челу;

-Људи на земљи не желе сопствену КАТАРЗУ кроз муку и трпљење, већ кроз доброту и љубав Главног Диригента који их је послом овамо на кратко одаслао;

-Људи очекују помоћ од Онога који диригује целом Васионом;

-Људи очекују од Изасланика Главног Диригента који су на Земљи ради пружања помоћи људима, да делују онако да та помоћ њихова буде  видљива кроз резултате њихове активности;

-Људи очекују од Његових Изасланика који су међу људима ради пружања  помоћи, да  своје деловање прилагоде људском поимању времена, јер је људима на Земљи на располагању време које је незамисливо кратко за нематеријална бића, јер људи за то кратко време треба да одрасту, прођу многа искушења, сазнају, роде децу и испуне жељу да о свом кратком боравку на Земљи у материјалном телу оставе неки траг;

-Да Изасланици буду бржи, одлучнији и да се труде да што је могуће више буду и људи, не само по изгледу!:

*У славу Нашег Живог Бога Срба!
*У славу Успења Богородице, чему су посвећени наредни дани!


Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Команде-540


(Написано и запечаћено 26.8.7527/2018.г. у времену 06,28-07,34 ч.)
Постављно 26.8.7527/2018.г. у 16,05 ч.
______________________________________
Снимљено 26.8.2018.г. у 16,22 ч. -Застава Русије


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta