Pilatizacija Srbije!


Пилатизација Србије!
-Не помаже прање руку-

Веза: https://facebookreporter.org/2018/06/23/sindikat-policije-ucestvuje-u-protestu/


Пре две хиљаде година римски судија Пилат је осудио Исуса Христа на смрт, распињањем на крст, и потом опрао руке хтејући тако да покаже да није он крив за Његову смрт….- а јесте!

За довођење Србије у предсмртно економско и свако друго стање, криви су сви наши Пилати у последњих 100 година, ови од 1945.г. и 1990.г. чак и посебно.

Они су сви бивши председници државе и владе, сви министри, посланици, начелници, судије и тужиоци, сви челни и многи други полицајци и сви официри војске…. Сви они који су  уместо закона слушали политичаре који су на најразличитије начине заседали на челне државне функције. Сви су они правили идоле и богове од најобичнијих, често и од најподлијих, људи.

Сада би неки од Срба, из полиције углавном, да као Пилат оперу руке од овога што су чинили и што су дозволили, како би се тим ритуалним прањем руку искупили и још једном  нас преварили да би остали на местима са којих су Србији и њеном народу направили скоро немерљиву штету.

Сада у Србији на протест против власти позива полиција – она иста која немилице примењује силу према свим осталим који се усуде да покажу незадовољство влашћу Србије….они би да предводе, демонстрације, против оних које чувају и које су направили оваквим каквим их сада чак и они виде!

Полицајци би сада масовно, као римљански судија Пилат,  да од својих грешака оперу руке!

Сада Пилат-Синдикат запослених у полицији хоће да буде први у побуни, да иде испред оних које је свих ових последњих 28 година силом смиривао и силом их убеђивао да нема разлога за побуну и незадовољство! Хтели би сада полицајци да се помешају са народом и тако се од тог истог народа сакрију!
Али, не бива, превише сте дуго на противничкој страни народа, предуго сте жмурили, предуго се нисте бунили што вам се не допушта да радите смо по законима…. Закаснели сте другови милиционери, само сте капе мењали, али не и оно испод капа. Нисте нам сада уопште потребни, посебно не очекујте да вам ми поливамо да оперете своје грешне руке!

Ви из полиција и војски не треба да протестујете са нама грађанима, ви сте чували, а и обликовали, овакву државу, ви се буните у својим станицама и касарнама, изборите се за примену закона, не осврћите се на било шта друго, нисте ви ту ради себе или тих којим се додворујете, ви сте ту да спроводите законе и чувате државу и народ у њој. Одбијте да радите незаконито, не дозволите да се држава сруши, јер где ћете после бити војници и полицајци?!

Све ово се наравно односи и на све судије и јавне тужиоце и  све друге који чине државни механизам.

У својим стегама сте држали сав народ ради својих ситних интереса, ми нећемо са вама ни за вама, ми не желимо да вам поливамо да сада перете руке. Закаснили сте! Сада свако свој крст на леђа па ко докле и како стигне.

Не покушавајте са пилатизацијом Србије!

Ћутали сте када су бандити на власти од 1990.г. пљачкали народну и државну имовину, када су милиони људи остали без посла – сада када се то и вама смеје из прикрајка, ви би да предводите побуну! Против кога, ако себе изузмете?

Србија ће  морати да оформи нову полицију и целу извршну и судску власт по угледу на западне државе, то је неминовност која нас чека, без обзира колико би ми то да заобиђемо или прескочимо.

Морамо се вратити својим старосрбским и домаћинским коренима, што значи крчење комунистичког жбуња, али то мора да буде наша слободна одлука.

Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Команде-540


Постављено 25.6.7527/2018.г. у 22,15 ч.


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta