Don Mamon razmerava.....


Дон Мамон размерава….

-Новац као оружје у рату-

Веза: http://zlatnibilten.blogspot.rs/2017/11/donovski-sukob.html

Догађаји  добијају на убрзању, нижу се као на траци, али је све предвидљиво за свакога ко пажљивије загледа у трагове поред пута.

Америка се спрема за рат на више фронтова, без свог непосредног учешћа – тргује својом силом и ауторитетом, тргује утицајем, напашће Иран преко Саудијске Арабије у којој је млади краљ, син досадашњег краља те државе, Салмана, Мохамед бин(син) Салман(ов), на ко зна који начин „наговорен“ да похапси све своје блиске рођаке, да их мучи и потом од њих, као израз милости, прими сав њихов новац (око 800 милијарди долара) а да им не суди за дела корупције (!), наравно задржаће део за себе у висини колико то Америка одобри јер су све паре овог света под америчком контролом… говори се да млади Салман већ има 100 и да ће добити још 200 милијарди долара,  за рат са Ираном. У хотелу у Ријаду је оформљен центар за лечење ухапшених, има 17 лекара различитих специјалности који водају ране оним који су чинили кривична дела корупције па били нежно испитивани у притвору.

Америка ће младом Салману испоручити оружје које више није ослонац америчке армије, узеће за то старо гвожђе новац и спремити напад на Иран са те стране.

Америка истовремено спрема напад на Русију преко лудих људи из Украјине, који примају и модерно оружје од Америке, који убрзано раде на освајању нових или обнови старих војних капацитета за производњу ракета… имају Украјинци и другу страну, али је тзв. Међународни суд у Хагу вољан да украјинском руководству суди за недела према отцепљеним територијама у Донбас-регији, па ће се они ипак определити да ратују против Русије. Украјину је Русија изгубила због 5-6 милијарди долара које је требало да изгуби на нижим ценама гаса за Украјину - Америку је преузимање Украјине таман толико коштало, а сада већ зарађују од Украјине. 

Русија је због шкртости изгубили Украјину, сада губи Белорусију и бори се да не изгуби Србији, само преговарају са погрешним људима из ње, оним који не  могу да испуне своја обећања!

Америка је већ предузела посредне мере да казни неосултана Турске, Тајипа Реџепа Ердогана, за очијукање са Русијом – Европска Унија ће Турску ставити на списак са још 36 држава које се сматрају пореским рајевима, или послују са инвеститорима на основу тајних клаузула - Србија је на том списку - Србији је то казна за добре односе са Русијом, и од сада је она у рукама Русије по питању било каквих озбиљнијих инвестиција.

*Мере за кажњавање Србије;
*Одлазак нашег цара у Русију;
*Шта не могу власти Србије, а хтеле би.

Даље-за читање или регистрацију-клик на:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=245

У славу Светог Стефана Дечанског - Сина нашег краља Милутина и оца цара Душана, којем је посвећен данашњи дана под именом Мратиндан!

Србија Драгољуб Татомировић
Постављено 24.11.7526/2017.г. у 14,40 ч.


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta