Kovčeg Gavrilov!


Ковчег Гаврилов/Габријелов!

-Шта се чуло на Антарктику?-

У фебруару 2016.г. било је много тајанствених информација о налажењу Ковчега Арханђела Гаврила/Габријела, о смрти оних који су радећи на откопавању темеља некадашње џамије хтели да отворе тај ковчег… чак и о смрти 4000 људи која је приписана лажном људском стампеду оних који иду на Поклоњење свом врховном светитељу Мухамеду. Стампеди верника су уобичајени у Саудијског Арабији.

cvdsidj
Ковчег Гаврилов/Габријелов
(Преузето са сајта webtribune.rs)

После тога се говорило о хитном и изненадном састанку римског папе и руског патријарха, првог после 1000 година, којом приликом су размењени тајни документи који се тичу овог Ковчега, онда је руска војска пренела тај ковчег у једину  цркву (Руска црква Светог Тројства) која се налази на Антарктику, где су се нашли папа, руски патријарх, Путин и Медведев, те амерички државни секретар и многи други битни људи. 

Одржан је одговарајући верски ритуал коришћењем старих сачуваних докумената у Ватикану и Москви и све је затворено као информација и као прича, тврдњом  да је Ковчег опет однет „на непознато место“. Наравно, да је то лажна информација, Ковчег се сада налази на познатом месту, највероватније у цркви која се налази на Антарктику, али се нигде и ни у каквом облику није појавила информација шта се тамо догађало, док је руски патријарх изводио верски ритуал и после тога – никада није речено шта је том приликом Власник Ковчега и Онај којем Он служи, рекао присутним људима који владају Планетом Земљом, а раније су већ опоменути.

Све се догађало после две године од наслова „Ти ниси ја!“ постављеног на блог 23.2.2014.г.

Онда се догађало:

*У фебруару 2015.г. једном од крвних наследника Ристе Србина-Ристе Сарабејца/Арам(б)ејца, названог Исусом. Ристин наследник је  Србин из околине Београда, и њему је уручена је Повеља Дигнитара Племена Србског (Достојног да буде на челу тог племена);

*Пре уручивања, а после преношења Ковчега Гавриловог / Габријеловог из Саудијске Арабије на Антарктик, који је руски, што значи и србски, јер је Русија само део Србије, била, јесте и биће, донета је одлука да се оно што је отето од Срба пре 600 година, после смрти тадашњег Србског Деспота (Симболичког цара овог света) Стефана Лазаревића-Високог, 1427.г., врати у посед србског народа.

Руси о томе уобичајено ћуте, све мислећи да ће им то прикривање  бити од неке помоћи, држе Ковчег као да су они Срби, али о томе не желе да се јавно изјасне, не желе да на светло дана изнесу ИСТИНУ!

После тог догађаја амерички цар Трамп је изјавио да су Србија и Америка савезници, а израелски цар Натањаху је у Београду обнародовао да су Срби и Израелци пријатељи још од римског времена, рекавши при том и тиме све, али се то није ни рабило ни после тога помињало, ни од цркве Србије ни од власти.

А, они само реаговали  на опомену са Антарктика!

Оно што им је на Антарктику поновљено, јесте, углавном, садржина текста који је постављен две године пре тог на блог „Команда-540“ под именом „Ти ниси ја!“.

Тај наслов је настао као мој покушај декодирања порука, које нам се непрестано упућују, Методом истраживања безбедносних појава, које сам прилагодио за ове намене. По основу догађања, исказујем своје задовољство, јер се чини да је покушај успео!

Оно што им је одређено и написано пре две године неће се мењати!

Оно на шта су приморани, морају учинити – морају вратити титулу и ауторитет будућем србском цару - којем припада  и титула Деспота, владаоца  на целој Земљи.

Он се, будући наш цар,  21.11.2015.г. поклонио Светом Арханђелу Михаилу и постао Његов заклети војник у јединици основаној у Организацији „Команда-540“, основаној на  Видовдан 2013.г.

Ево, прошло је више година од оснивања те организације и у том времену се издогађало све што сам навео. Објаснио сам у неким другим насловима написаним ових дана да се све одвија како треба, чак су Ракеташи Организације „Команда-540“ који су се састали 14.10.2017.г. на њиховом Полигону „Сава-2“ сложили да не испаљују већ спремљене ракете јер су констатовали да све тече по плану и онако како је тражено.

За оне које би ипак хтели да знају шта се чуло на Антарктику приликом смештања Гавриловог Ковчега у једину цркву на Антарктику, дајем линк ка наслову, у којем је углавном садржано све оно што је као резултат дугих осматрања чињења људи могло бити изречено, као упозорење.

И од тога се неће одустати, то је у току. Навале Руса у Србију - са товарима прича и обећања, са великом жељом да комунисти неизоставно разговарају са србским црквеним властима око Заштитног Кишобрана који их више не покрива, све мислећи да србска црква о томе нешто зна и може - не утичу на оно што им је одређено и на оно што МОРАЈУ да учине!  Исто се тиче и  Американаца, а тужни Немци су се сасвим повукли и ућутали, само они који управљају светом раде, не губећи време. 
Спремају Србију да буде окосница Балканске Православне уније, а заправо је спремају да поново постане оно што је и била! Нису они весели због тога, али морају, па то морање подводе под своју вољу да би имали добре контакте са будућим Деспотом. 
Свог специјализанта Александра се одричу, јер он уопште и не може да влада Србијом, он не уме да буде цар, он би стално да буде неки министар, по могућности за све области, и стално је у некој изборној кампањи. Такав им смета. И нама. И тек нама!

Све оно што је садржано у тексту „Ти ниси ја!“ спремно је за сагледавање после 3,5 године од изречених опомена, по основу догађаја свима лако видљивим и читљивим:

Цео текст се налази на:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=36


Део текста се налази на:
http://komanda-540.blogspot.rs/2014/02/ti-nisi-ja.html

У славу Светог Арханђела Гаврила!

Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Организације „Команда-540“

_____________________________
Постављено 18.10.7526/2017.г. у 13,45 ч. - Застава Русије 


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta