Ne dirajte Leptire!


Не дирајте Лептире!
-Шта су крила Чувара Србије?-
 
Када сам се као мали дечак играо на ливадама, настојао сам да ухватим најлепше лептире, све се шуњајући да ме не примете. Тада ми је отац рекао да лептире не треба дирати, јер када га ухватиш скинеш му прашкасти покривач крила и он после тога не може да лети, нити да украшава ливаду….. од тада нисам дирао лептире.
Мој друг је назив Србије који ја користим, „Божије ограђено Имање“ назвао „Лептирова Раван“- а оба назива подразумевају територију садашње Србије као посебни део на Планети Земљи, са којег се управља догађајима на њој.
Она (Раван) је и смештена у средиште Земље, зато је наш Свети Сава то објашњавао да је Србија исток западу, а запад истоку, да смо на средини са које видимо и надзиремо и на исток и на запад, да када уочимо онда и реагујемо на одговарајући начин.
И то се догађа од Постања до данас, уз напомену да је за то реаговање задужен цео србски народ, али и да су ту присутни и на служби  Чувари те Лептирове Равни, са задужењем да осматрају сваки поремећај на Земљи који се увек започиње на тој Равни и да у складу са тим реагују-и они то дисциплиновано и чине, јер су они Лептири на тој Лептировој Равни, које не треба дирати.
Када су они са запада или истока ово заборављали, па хтели да запоседну и освоје Лептирову Раван, они, Лептири, су реаговали оним чиме су могли:
*Кога су срушила Лептирова крила?
*Како Лептири-Чувари функционишу?
*Савети и опомене да се Лептирова Раван не напада.


Даље-за читање или регистрацију-клик на:

http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=225

У славу рођења Богородице, којој је сутра рођендан!

Србија Драгољуб Татомировић
Постављено 20.9.7526/2017.г. у 15,00 ч.
________________________________

Снимљено 20.9.2017.г. у 15,18 ч.
-Застава Русије 

________________________________________________________

Снимљено 25.9.2017.г. у 18,30 ч.   
-Велике силе кришом прате моје наслове 
  

 овде су то Америке иза Енглеске заставе и Русија иза србске!-
______________________________
Снимљено 6.10.2017.г. у 14,08 ч. -
Несмањено интерсовање великих обавештајних служби за део информација које су дате у овом наслову - Да, Србија је Центар Планете Земље, не ометајте ни на који начин ту околност и не љутите њене Лептире, сами знате зашто вас на то упозоравам!


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta