Trkа ranjeničkа-Saša Janković

Саша Јанковић:Резултат слика за sasa jankovic

Аутор ® 24/03,  ® 06/07 и ® 20/97 «Проналазаштво» Београд
Др Драгољуб Татомировић, доктор права-криминолог и теозоф
-Кабинет за графологију, профајлерство,
теозофију и биоенергије човека-
Нехруова 131, 11070  Нови Београд, Република Србија
Тел./Факс +381 11  3-175-371; Моб.тел. 060-3-175-371
 E-mail: zlatnibilten@gmail.com
Број 619/2017.г.,  Дана  6.3.2017.г.   у 14,55  ч.
Б е о г р а д

Биоенергетска дијагноза укупног здравственог стања са психолошким профилом - израђено на основу, фотографије, гласа, рукописа, СМС поруке,  личног виђења, разговора, утврђеног стања биоенергетског система и/или основних личних података - за:

Презиме и име                                                  Саша Јанковић
Име једног родитеља                                       Недоступно у званичној биографији
Датум и година рођења                                    24.4.1970.г.
Адреса                    
Телефон
Датум и час утврђивања дијагнозе/профила 6.3.2107.г. 14,55 ч.
Основа за утврђивање дијагнозе   Фотографија и утврђено стање биоенергетског система                 

*Потпис лица на које се односи дијагноза

Дијагноза:

Врло слаб доток Животних Енергија на темени отвор, његови стратешки планови нису његови-они су усвојени из неког разлога, али нема никакве њихове разраде, чека  да то учине они од којих их је и усвојио, има свакодневних проблема односно тешко и њих решава, он је мали уплашени који је свестан да је под сталним надзором, сасвим је сигурно да је његов цео изглед лица израз стрепње за оцену коју ће добити приликом било којег поступања, промене на очима –диоптрија, промене на грленој чакри која му онемогућава гласно изговарање онога што је усвојих и што се од њега очекује, те се више служи писменим исказивањем онога што би желео да је можда и његово, а није, нема никакве снаге да реализује било шта, заправо нико још није ни успео  да чује шта он то планира, убачен у вртлог који му се уопште не свиђа, јер га није ни желео ни очекивао, посебно не ово око битке за столицу цара Душана.
Нема значајнијих промена на унутрашњим и спољним органима тела, али се ради о једном неененргичном лику којем би одговарала функција млађег референта неког архива или  музеја.

Право је чудо ко је њега одабрао да се бави специјализацијим из делокруга безбедности, он са безбедношћу има толико везе колико је његова веза са неким из те области и ништа више, апсолутни промашај и права слика погрешних  процена неких који га гурају у оно за шта није створен. Мали хрчки, мали зека, мали миш којег терају да имитира па(р)цова! Гурају га незналице које би да га користе за неке своје потребе у будућности, али нема од тих планова ништа.

Резиме:

Нашла се вила у чем' није била! Било би му добро да скупи снаге и одбије даљу сарадњу, али неће смети, па наставља овако- да буде крпа за све.
Како би Мачвани рекли за оне из долине реке Јадар - прави Јадранин!
Петља се у оно за шта није способан, а они то хоће, код њих (Јадрана)  је нормално да грађевински радник-тесар буде главни и одговорни уредник неких новина! Као овај уплашени који би да буде неко у делокругу безбедности, као да је упамћено да зец јури пса!
Сиротиња се хвата за сваку сламку користи, цена није важна.

*Чакра је невидљиви отвор кроз који улазе Животне Енергије.

авет:
  *Веруј и оздравићеш!  *Веруј и окрепићеш се!  *Веруј и победићеш!  (Драгољуб)

Као горе! У Резимеу.


Др Драгољуб Татомировић

Следећи Томислав Николић
http://zlatnibilten.blogspot.rs/2017/03/2403-0607-2097-13111070.html

*Напомена:
*Молим да се у било којој комуникацији са мном позивате на број под којим је вршена дијагностика.
*Ова дијагноза је заснована на немедицинским средствима и методима и она никако не сугерише да се одбаце медицинске дијагнозе или  лекови које су прописала надлежна лица медицинске струке!
*Корекције немедицинским средствима (савети за самопомоћ, теозофски разговори и објашњења) су могуће и оне су бесплатне и предузимају се по потреби и на изричит захтев лица на које се овај Извештај односи.
*Аутор Програма «Rarum-carum» не гарантује да ће, у сваком случају, немедицинске мере довести до жељеног резултата! Ово је у складу са теозофским ставовима који су сваком заинтересованом лицу презентирани и који се садрже у књигама које је написао аутор (Замена душе, Енергије, Рукопис слика душе, Упозорења души,  опојне дроге-насилно улажење у Више светове).


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta