Minhenske pivnice, po drugi put


Минхенске пивнице по други пут


-Заборавни Дајчери-


Резултат слика за angela Merkel fotografije
После Хитлера и она опет сања 

Пре 80 година је по пивницама у Минхену, у данашњој Немачкој, молер, а касније и рајсхфирер, Адолф Хитлер започео са пропагирањем својих, а за Немце неумрлих идеја – Хитлер, човек црне расе се жалио на превелики уплив словенске, читај србске, крви у венама тзв. Немаца, све одбијајући да каже да су бели Немци заправо Срби које су силом превели у Немце и у католичку веру, већ  нудио решења – планским мерама уништити Словене-Србе!

Хитлер није желео  да  призна асимилацију ни геноцид над Србима, јер да јесте одмах би признао и да то омање персијско племе црнопутих људи, вековима покушава да се закући на србским територијама.  
Како тада, тако сада!

Кључно: 
Подударности сада и у време Хитлера, шта ако крену на Русе, шта ако се посвађају са Американцима, шта смо им ми урадили.


Даље-за читање или регистрацију-клик на:

http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=182
___________________________________________________________________
Оснивач блога започиње са давањем савета за повратнике из иностранства, за оне који желе да се доселе у Србију, као и за оне који би да свој живот и занимање организују на неки други начин - у складу са променама које се започињу и окончавају у наредне две године. 

Ближе на http://zlatnibilten.blogspot.rs/2011/02/pitanja-i-odgovori.html


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta