Činimo što treba!


Чинимо што треба! 

–Извештај пред Преображење-

Веза: http://komanda-540.blogspot.com/2015/07/desant-na-srbiju.html

Онај замахнути  Косир је прошао кроз Турску, Кину и Русију – на реду су Европа, па редом, а завршиће се на Србији, упоришној тачки овог света, где је и стајао онај који је тим Косиром замахнуо. Теби је жао, тешко ти што гледаш шта је тај Косир поломио, исекао и изгњечио, али имај у виду да је и он само алат којим се испуњавају жеље оних малобројних људи са таквом привилегијом.

Видео сам како си сузама купао своје срце када смо преузели и одвели твоју супругу – морали смо да ти је више пута показујемо да би се смирио, али сам се, док си ти плакао, радовао, јер сам присуствовао потврди да са обе ноге опстојаваш у овом свету иако скоро исто као и ми живиш и у оном другом, невидљивом Вишем свету. О томе ти нисам до сада говорио, мада ти то и сам наслућујеш од времена када си престао да размишљаш о остварењу нечега на шта си само на тренутак помислио, у почетку си мислио да је то случај, једноставно се десило, а  када си о томе престао да мислиш твоје информисање, обука и школовање је окончано, мада си студирао к'о Црногорци Правни факултет- целих 20 година!

Човек дипломира у тренутку када догађаје почне посматрати као део Целовитог Плана о којем као о низу смислених делова-догађаја брину бића из Виших светова чију реализацију у појединим сегментима реализују људи.  
Не љути се на моју шалу – нисам ни ја био бољи студент….

Људима је потребно време да изађу из матрице уобичајеног мишљења заснованог на штурим људским знањима која се кроз школе протурају као непобитна знања. Бог се нешто посебно и не труди да права сазнања уступи свима-Он сачека оне маловерне у оно што им се сервира као непобитна истина, одвоји их од осталих, ставља их на искушења која су филтери као пријемни испит  у школама, потом им одреди школу, разред, ментора и онда их поучавају. Само Он зна колико је ђака одабрао и они су заправо Изабраници Његови, различитог ранга, знања и обавеза. Моћи прате све оно што им се ставља у задатак, то се подразумева.
То је то стање неких људи да живе уобичајено као и сви други иако на располагању имају неслућене моћи засноване на испуњењу жеља исказаних из стања искрености коју до извесне старосне доби имају деца.

Ја сам Монах без манастира, сељак, Србин, живим као већина мојих комшија са Сувобора… Ти си ми у многоме сличан, био сам присутан пре два дана у Београду, када си једва ухватио последњи ноћни аутобус, ниси хтео да се возиш таксијем иако си имао новац, поступао си као већина осталих људи….

Видео сам да ти је тај твој одлазак у Београд и онај разговор у трајању од два сата омогућио да схватиш све што је било неопходно и од тебе прикривано до тада - схватио си њихово место у хијерархији, њихово знање и моћ, а најважније је да си схватио да онај који те информише о извесним темама улепшава информације које прикупља, обрађује и пласира, до мере да оне бивају прихватљивије, а у ствари оне су само слика његових жеља заснованих само на делимично остваривим деловима планова чију си суштину ти њему изложио, а он проследио даље.
Он мора тако – тако он опстајава и физички, има своје потребе у овом нашем физичком свету, јер сваком човеку  је потребан и новац, а он није сељак па да има за себе…

Његов проблем је што не уме и не може да спусти рампу између Христа и Разбојника, као његовог антипода и противника, редовно одлази на црквене службе, причешћује се, обележен је са више крстова које је окачио о врат, и у исто време се ослања на информације од тзв. видовњака, магијаша…..врачара, шамана,  а сви они су само слуге Христовог антипода-Разбојника! Сви они се служе извесним знањима о техникама којим се проваљује у Христов Забран, па су следствено томе и они који користе тако добијене информације купци отетог на недозвољен начин, те се ниједна информација везана за планове које имају они који користе шаманска знања, не потврђује.

У зоне које омогућавају испуњење молби и жеља неких људи улази се САМО уз помоћ Кључа: Исказати жељу или молбу пошто се човек претходно по питању искрености доведе у стање искрености деце до одређеног старосног доба. Тај Кључ није непознат – напротив он је описан у религијским књигама као Упутство Христово својим ученицима пред његов одлазак од њих, кроз „Будите као деца!“ – јер нема оца који неће испунити молбе своје деце. Будимо деца нашег Живог Бога и све је решено! Наравно, постоји и извесна нематеријална легитимација коју треба да поседује онај који упућује молбе, али о томе овде и и сада нећу поближе говорити, а теби је то познато одавно.



И онда: Чему врачаре и видовњаци, чему шамани, чему тајни култови у којима се од Разбојника моле информације, чему трагања за наводно скривеном огромном благу – оно се не може пронаћи, отети нити присвојити, биће откривено и дато на коришћење онима и онда када то власник свог блага овог света одлучи.
Даље -клик на:

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta