Lažne bombe zombija!


Лажне бомбе Зомбија!

-Зомби граде лажима-


Веза: *Хапшење Горана Перчевића, бизнисмена и ученика Слободана Милошевића, због махинација око дизања кредита и изјаве владара Србије поводом тога




ИВИЦА ДАЧИЋ,

 доскорашњи председник владе Србије, а сада министар иностраних послова, човек који се поноси својом храброшћу и поступком предаје Косова и Метохије, Шиптарима, као капију за улазак Србије у преговоре око уласка у ЕУ! 

-Овај "херој" је некадашњи (?) блиски друг и сарадник ухапшеног Горана Перчевића, некада врло весео, често певао, сада као мало забринут и тужан-мада кажу да он са тим нема никакве везе! Умало, да и сам тако помислим - јер је то ученик и љубимац Слободана Милошевића.. 
Сликано 15.11.2014.г.


Зомбирани људи су они који су у неком времену, под неким условима, пристали да место своје душе или и саму душу уступе Ђаволу, који потом чини оно што му је воља, маскиран у телима оних од којих је га је купио.
Србијом од давнина, владају и људи са душама које нису њихове, свакако не оне које су им при рођењу додељене - неки су то прикривали високим звањима, неки и показаним знањима, неки свештеним звањима и титулама, неки својим саветима и лажном добротом, лажним патриотизмом, лажном скромношћу и на многе друге начине, али су њихови споменици-њихови животи, после њихове смрти говорили и о оном најскривенијем о њима! 

Зомби се и у самом чину смрти разликују од осталих људи - њихова права смрт је тренутак остајања без онога због чега су своју душу и тело уступили неком другом.

Нашим Зомбијима се управља из иностранства, из саме централе ове многобројне војске, која их и поред свих договора, уговора и заклетви, непрекидно и конкретно контролише од стране истих таквих, али виших у Зомби хијерархији.
Даље-клик на:
-----------------------------------------------------
Напомена: На сајту Златнибилтен.срб (http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/ постављен је  60 наслова који нису доступни на отвореним блоговима, или су завршнице наслова са блогова Златни  Билтен и Команда-540 постављене на њега. 
Региструјте се и читајте!

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta