Mirimo se sa pogrešnim!


Миримо се са погрешним!

- Има ли Руса у Москви?!-


«Нисам ли ти заповедио: Буди слободан и храбар!
Не бој се и не плаши се: Јер је с тобом господ Бог твој куда год идеш.»
(Исус Навин 1,9)

Кључне речи:

*Како ће од Русије да заплене гасоводе?
*Како ће Русија бити изоловани испоручилац гаса?
*Како ће купци руског гаса одређивати његову цену?
*Шта је пропустила Русија?
*Русија се не мири са Богом

Ми смо већ дуго у фази мирења са непријатељима – са оним који нас бомбардују, кољу, пљачкају, који настоје да нас избришу са лица земље, превасходно као власнике земље на којој већ две хиљада година покушавају да се закуће.
Ми очекујемо да они сами себи направе клопку и нас, као власнике земље на којој стварају своје државе, без рата, у миру и уз њихов пристанак, врате на земљу која нам је дата, која нам припада, коју су нам отели и за коју немају чак ни писмену сагласност какву желе да изнуде за Косово и Метохију, како би то постао образац одрицања од власништва, образац како се капитализује наш страх, наша свађа са Богом, који је једини у моћи да преуређује и прераспређује на целој Планети Земљи! 
Ово је уједно и објашњење зашто нас Немци никада неће примити у ЕУ – никада они неће вратити власнике земље коју су отели, да се слободно на њој настањују!
Све приче око тога су само бацање прашине у очи од стране Срба – издајника, који би да о овој чињеници не размишљају!
Даље-клик на:http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=52

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta