Gradjanski rat u Ukrajini se širi....



Грађански рат у Украјини се шири....

-Невидљиви рат у Србији-

У протекла три века, тачније од 17. века у којем је лажна Германска Историја прихваћена као права и од стране Срба и Руса, врше се различите припреме за коначну битку која ће овај рат завршити. Сви претходни начини ратовања су напуштени – много су коштали, а народи су се опорављали, подмлађивали, настављали да живе и своје душе пунили својим мишљењима о Правди и Истини, везаним за узроке започињања ратова и стварним циљевима којим се тежило - То подмлађивање душа, чинило је народе опрезнијим, неповерљивијим.... у сваком појединцу се одређивало место за добро , али и за оно лоше што је обећавало брзе и велике успехе.
Овако су се разврставали цели народи и њихове државе – помагале су им њихове цркве, цареви, мудраци, пророци, историчари, аналитичари, а најстрашнији и најефискаснији удео у класификовању појединаца и целих народа и њихових држава, имали су власници Потврда да уживају заштиту Бога Мамона – они који су новцем куповали људске душе, који су новцем вршиле корекције  схватања људи, који су новцем преводили војнике са Фронта Правде, на Фронт Бога Мамона, оличеног у најразличитијим организацијама које су користиле његово оружје - новац, на чијим челима су била људолика бића са душама које нису душе које су првобитно боравиле у тим људоликим телима.

Вековима Земљом тумарају, удружују се и организују, владају и наређују, они који си имали овлашћење да издају писмене Потврде о заштити од стране Бога Мамона - оних који су штампали новац и учинили га најмоћнијим оружјем од када је човек створен!

Будући ратови се више неће водити оружјима и оруђима од гвожђа или било каквог другог материјала, мада су развијена до неслућених убилачких могућности – она ће само служити за парадирање и плашење, за показивање те видљиве надмоћи, која у својој суштини ама баш ништа не значи!
И сада се чак и  овако малој Србији, у шумама неких планина, могу видети некада моћни и вазда скупи војни камиони напуштени пре 15 година..... таквих је на стотине и на интернет страницама које приказују камионе-радио базе широм Русије, напуштене у шумама, у њима се и сада налазе чак и кревети и прибор за кување кафе и чаја....
Даље-клик на:

1 comments:

Unknown 11. мај 2014. 21:57  

Срећна Крсна слава, на многаја љета!

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta