Zlatni ili Ratni bilten?


Златни или ратни билтен?

-Независне анкете-

Веза: Наслов на сајту «Команда-54о» - «Златни или ратни билтен"

Од пре 40 месеци у огромној медијској шуми посејана је семенка блога једног малог појединца из Србије, у намери - да колико буде у његовој моћи, до читалаца, за које није знао ни да ли ће их уопште бити, ко су они, какви су, одакле су, од чега живе, чиме се баве – до свих тих потенцијалних читалаца покуша да добаци информације злата вредне, Блог-билтен је тако и добио име «Златни Билтен».
Ненадано брзо, када се ради о труду само једног појединца, Златни Билтен је постао и стварно ЗЛАТНИ, постао најчитанији лични блог из Србије, усталио му се број читалаца, теме су непрестано актуелне и њихов садржај на списку читаности по данима и месецима је нека врста показивања да је ЗЛАТНИ постао и РАТНИ!
На сваку најаву или отпочињање неке кризе у Србији, њеном окружењу или у свету, на сваку најаву драстичнијих поремаћаја у финансијама, привреди, снабдевању, на сваку најаву могућег угрожавања безбедности, на сваку најаву започињања Трећег Светског рата, Златни Билтен постаје Ратни Билтен без мог додатног, и без посебног, труда – једноставно се прелиста садржај наслова на њему и читаоци налазе одговоре на своје дилеме  у границама тачности колике су и моћи аутора тих наслова.

Златни Билтен непрестано врши независно анкетирање грађана који живе у 50 држава и скоро увек може, са високим степеном сигурности, да закључи о стању њихове свести у односу на догађања која нам долазе.

Време од 40 месеци и број од више од 500 наслова из различитих области које у својој суштини чине једну целину – живот људи на оваквој Земљи, подељеној на државе, на племена, на политике, вере и идеологије, на кријумчаре дрога и кориснике те робе, као и низ потврђених прогноза, чине да се стање свести читалаца ЗЛАТНОГ БИЛТЕНА очас посла претвори у свесност поступања у ратним или ванредним условима, када он постане РАТНИ БИЛТЕН.
Даље-клик на:

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta