TI NISI JA!


Ти ниси ја!

-Не слушате поруке моје-

Веза:

Мој покушај декодирања порука које нам се непрестано упућују, Методом истраживања безбедносних појава, које сам прилагодио за ове намене.
Ово је и исказивање моје туге поводом одбијања ангажовања грађана Србије по основу позива из предлога који сам упутио кроз наслов «Време је!» http://www.komanda-540.blogspot.com/2014/01/vreme-je.html

Кључно: Обавештење о намерама које се тичу Америке, Британије, Немачке, Турске, Поседа Британије широм света, Русије и Србије.

Кликом на: 
http://www.komanda-540.blogspot.com/2014/02/ti-nisi-ja.html 
чиним доступним за све читаоце оно што се односи на Србију, држећи се упутства које је Исус Христ дао својим ученицима, "да оно што им се шапће на уво, говоре са кровова!" и ризикујући да се то не свиди онима кои воде рачуна о врсти информација које се пласирају мимо њихових званичних. 

0 коментара:

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta