Pukovnici, pokajnici, pokojnici....


Пуковници, покајници, покојници.....

-Срби се лече Истином-

Веза:

Србија натерана да се погледа у огледалу!
После 70 година.
Стасала за политику трећа генерација Срба, потомака оних који су се двоумили шта да чине 1941.г. када је Немачка окупирала Србију и одвела на стотине хиљада младих и здравих Срба у Немачку где су радили на одржавању домаћинства и жена Немаца, који су ратовали на Руском фронту....
Тек трећа генерација Срба смогла снаге да добровољно или под присилом, што је много вероватније, да се погледа у огледало из кога као из екрана великог телевизора навиру и дефилују, или крадомице извирују и њихови дедови и прадедови, као партизани или четници, али их гурају на страну прави батаљони неких војника са петокракама на капама, угланцаних чизама, много их је са Кожним Мантилима и револверима или пиштољима за појасом, много их је са краватама и и у оделима, много их је који су постали «Београџани» па говоре «Куча, Чале, и ја сам роџени Београџанин», а они рођени од очева милиционера у Крњешевцима, у Зворнику или у Зеници, па се лица очева и дедова скоро и не виде од барјака које истичу испред себе ти из многих батаљона – заклањају их  барјаци Горана, Извиђача, Планинара, Феријалаца, Акцијаша...... све барјаци испод којих се  могло у Службу унутрашњих послова у војне академије или подофицирске школе, све барјаци испод којих су изашли синови и кћери партизана, комуниста и уопште који су тврдо и одлучно били «за нашу (комунистичку) ствар»

"За читаоце сајта ЗлатниБилтен.СРБ, у наредних неколико дана, ако Бог дозволи, указаћу на неколико хипотеза које ће бити у оптицају у скоро будућем времену покушаја заштите онога (није појединац) што се не боји Бога, а  што живи и влада Србијом већ 70 година, па и друге упућујем на тај сајт http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/."


1 comments:

PR MARKETING 18. јануар 2014. 13:25  

Bilo je krajnje vreme...
Sasa Rebić

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta