Majstori!


Мајстори!

-Зидари и минери-

Веза:

Пред нашим очима у последњих 15 година испробан је нов технолошки поступак окупирања других држава без ангажовања стране војске. Поступак је једностван и као такав је претпоставка ефикасности и малих укупних трошкова, без потребе да се било која сила која користи тај технолошки поступак, као таква, јавно експонира, а самим тим и да преузме било какву одговорност ако се ствари измакну контроли (Либија, Египат, Сирија и док ово пишем Украјина) уз истицање спремности прискакања у помоћ и војском «ако то народ те државе затражи».
Стожер ове ефикасне окупаторске технологије је та апстракција која се подразумева под речју «Народ који зове у помоћ!»

Ова технологија је мајсторија. На ФПН (Факултет политичких наука) и на још неким постоје смерови за зидаре и за минере – већина су минери, зидање им не иде од руке па је и рок њихових Грађевина од магле до првог јачег ветра. Она, технологија, у себи обједињује стручњаке, зидаре и минере, који делују по потреби, по редоследу који се програмира и који се може ревидирати у току самог поступка примене – мајстори зидају или руше, руше постојеће и граде ново или истовремено и зидају и руше, све зависно од утиска који се жели изазвати.

Наравно, свему овоме претходе и друге припреме - информацијске, организационе по питању група које у једном тренутку постају «Народ који позива у помоћ», опремање неопходном опремом, обуком за коришћење одређене опреме и средстава и свега другог што се детаљно планира у Пројекту окупирања једне државе, њене поделе, одвајања неког њеног дела како би то имало смисаони карактер и испунило основе логике, али и очекивања већег дела грађана једне државе, моја је (логика) изграђена у периоду информатичке делатности.
Даље-клик на:

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta