Tajni dosijei UDBE opet tresu Srbiju!



Тајни досијеи УДБЕ опет тресу Србију!

-Чиме се прети Србији?-


Веза: Више наслова и телевизијских емисија, поводом
           тајних досијеа УДБЕ којим Радомир Марковић
           упозорава Србију


Кључне речи:

Лажни тајни досијеи полиције тресу Србију, шта садрже тајни досијеи, коме су тајни досијеи лепезе за хлађење, колико кошта спасавње Србије, зашто политичари не спасавају Србију



_____________________________________________

Жикица Јовановић-Шпанац, убица органа легалне власти:
-Рехабилитација убијених жандара-
___________________________________

Окружни суд у Шапцу донео је решење (2009.г.) којим су рехабилитовани Богдан Лончар и Миленко Браковић (жандари убијени 1941.г. у Белој Цркви у Србији). Како је образложио судија Гојко Лазарев утврђено је да су Богдан Лончар и Миленко Браковић убијени без одлуке суда и без спроведеног поступка, из идеолошко политичких разлога, као жртве прогона и насиља, од стране припадника партизанског покрета, чиме је повређено њихово право на живот”. 
У образложењу још пише : ”Тај моменат може се симболично сматрати и почетком грађанског рата у Србији, пошто убијени жандарми нису били окупатори, као ни народни непријатељи, већ део легалне власти српске државе под окупацијом, насталом по основу међународног уговора закљученог потписивањем капитулације, након слома Југословенске војске у априлу 1941. године, а њихова рехабилитација почетком националног помирења подељеног српског народа.

На ову одлуку не постоји право жалбе. *2009.г.

____________________________________


Нема године, па ни месеца, да Србију не потресе нека тајна, тајна која то и није, али се тако прикаже па се сва пажња грађана усмери на тако нешто монтирано.

Радомир Марковић је био веома цењена личност од стране брачног пара Милошевић - обављао је уобичајене послове србске тајне полиције на начин који им се свиђао и то је текло све док он и остали «професионалци» из УДБЕ нису заборавили да чувају свог идола, и тату, како су Милошевића звали.....

После обарања Милошевића, али не одмах, смењен је Радомир Марковић којем је сада досадило да изиграва ма и привилегованог затвореника и послао је поруку коме треба, да би за нову годину да буде слободан човек.
Унео узбуну у власти Србије -  покренуло се Тужилаштво, УДБА, политичари, бизнисмени... сви би да предупреде могуће обелодањивање садржаја тих тајних досијеа.
И сви мисле да је у њима оно што се тиче њихове доушничке сарадње са УДБОМ-а - није то битно, али постоји нешто што одговара Радомировој процени, ако је прецизно цитиран, да би Србија могла бити бачена на колена!
И би, и не на колена него на стомак и питање је да ли би се било када придигла!



Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta