Jalta kreće sa Kosova!


Јалта креће са Косова!


Веза:


Криминалистичко-теозофска хипотеза

Кључне речи: Шта се коси Косовском жетвом, како је Немачка посејала тероризам на Косову, како се шири тероризам са Косова на Немачку, како се Европа може спасити од беле Ал Каиде.
_______________________________

«Косовска жетва» започиње у Немачкој – отуда је стигло семе па је и праведно да се жито тамо носи - употребом беле Ал Каиде у којој су Шиптари са Косова и Метохије и остали муслимани из бивших југословенских република!
«Јалта а у Британији» - реализација поделе света, започиње са подручја Србије које је окупирано од Америке, Енглеске, Француске и Немачке!

Немачка, као окупатор дела Србије на Косову и Метохији, сада може само да гледа, да буде у току збивања у току припрема, мора да ћути,  не сме да тражи помоћ, не сме да се жали, не сме да призна да је најнепосредније посејала ову белу Ал Каиду - од отимања њива, орања, сејања, заливања до тога шта је никло, а никло оно што је и сејано!

Сејан тероризам како би се са тог косовског подручја уклонили Срби – и успело се у томе, али територија коју су им (терористима, Шиптарима) наменили  остала је без посла за терористе и они би да се баве оним за шта су обучени – мало постали нестрпљиви, мало нервозни, мало би и на своју руку.... није им довољна само дозвољена трговина опојним дрогама, јер како ми кажу стари и искусни Шиптари «Роба више не иде – Немци немају пара!».
Родио се из тог семена тероризам!
Основа немачка, надградња интернационална!

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta