Paradiranje na brodu koji tone....



Парадирање на броду који тоне....

-Падају грађевине од магле-

Веза


Ето, ми овакви какви смо, задужени и презадужени, са владарима који су званично опојани, са сопственом полицијом која насилно истерује Србе из Србије..... којој један, коме није јављено да му је држава банкрот, Кацин из Словеније, у задњем напону снаге, и постојања, меша се у унутрашњу организацију Србије, министри негирају потребу изградње Јужног тока – руског гасовода, који је још увек само на папиру, у плановима и скоро сигурно само у машти неких маштара који су измаштали могућност обнове, и проширења, некадашњег Совјетског Савеза – и оних који су у Русији бацили око на 1.600 милијарди рубаља у пензионом фонду...., све наступајући (наши министри)  као да изградња зависи од Србије, и све као и да зависи и од саме Русије, имамо уредне полицијске извештаје о по 8-10 погинулих у саобраћају у току сваког викенда, у саобраћају којег нема ко да контролише, јер је систем контроле који је својевремено у Србији успоставио добар саобраћајни инжењер, Бранислав Пантазијевић, а спроводили руководећи кадрови који су издвајани из мноштва обичних саобраћајаца, срушен доласком на власт С. Милошевића и његовог «експерта» и  за полицију, Радмила Богдановића – сада је то рушење таквог система показано кроз показивање у каквом је стању сада, па би требало замолити г. Пантазијевића и још и живе и здраве саобраћајне полицијске руководиоце да успоставе оно што је некада било и што је било добро – али за ово је потребно одрешити кесу, ако је она празна, ни они ни било ко други, неће моћи овај модерни ауто-данак у крви да спрече!

Сила државе кошта!
Држава кошта и она се одржава, ако се штеди када год се може и ако се троши када год треба, али само из онога што је на располагању.
Ако је на располагању ништа то се и користи! И има се такав ништа-резултат у свим сегментима.

Србима се пласирају снимци различитих парада из Европе, од рођења беба-принчева, устоличења синова краљева за краљеве, војне параде, претње малим и слабим државама, захтеви да се штеди од оних који су стегли каише на последњу рупу и  којој неки из Србије, ко зна због чега, теже, мада нам је тај пут апсолутно затворен, заварен, са низ непремостивих барикада и од људи и од оних који нису људи Србима нико не жели да каже да се гурамо ради укрцавања у брод који тоне!

Европом, односно светом владају две краљевске куће, Холандије и Енглеске!

Остали су послушници-послуга различитих нивоа и униформи, ова из Немачке, што се смеје, весела због 43% освојених гласова Немаца, ускоро, можда док ја ово пишем или ноћас, ће да опет постане она тужна – Црна Ангела, јер новца нема! 
Пре 10 година државно богатство Немачке  се рачунало на по 20.000 Евра/породица, сада је пало на 1.000 Евра/породица, прошле године је приход надвладао државни расход за само 38 милијади евра, ове године се он топи и Немачка постаје иста као и они које тера на штедњу, иде у дубиозу, у дугове... Четврти Рајх ће да падне врло брзо!

Грађевима од магле су љуља.

Млади Холандски краљ је у парламенту те државе обавестио: да је време државе блаогостања познатог од 1960.г., па до напада НАТО држава на Србију - у којем је његова краљевина имала запажену агресивну и непријатељску улогу, чија је мама недавно одликовала холандске НАТО пилоте за успешне мисије при бомбардовању Србије  1999.г. - прошло!!

Пала држава - владар света!

Остала још Енглеска – у каквом је она стању? Ко то сме да обнародује?
(Све је на Златном Билтену благовремено најављено, и орочено, кога занима нега мало листа Списак наслова на њему и све ће наћи)

Падају Грађевине од магле!

А ми?

Гурамо се у реду за улазак на талпу преко које се улази на тај тонући брод, у ту грађевину која се љуља, све се уздајући у људе... а Србија не сме да се узда у људе, никако само у људе, Србија мора да зна и да стално има на уму ову песму:  Ако хоће да је мимоиђе све ово што је усмерено на ове тонуће бродове и на љуљајуће грађевине. Хоћемо ли?


Богојављенско обавештење Србији

 (19.01.2011.г.)


Еј, Тибет је висока Планина;
У њему је скривена Истина;

Ој, Србијо којој нема краја, 
ти си место Земаљскога Раја;

Еј, Србијо од Тибета сестро,
у теби је Живог Бога Престо;

Са Престола Бог ће да објави 
да су Срби Његов народ прави,
који само Живог Бога слави;

Са Престола Бог ће да пресуди
и објави ко су какви људи;

Пазите се ви Божански Срби 
и гледајте како се пресуди;

Еј Србијо, од Тибета сестро,
добро пази које ти је место;

Србија је Живог Бога Престо-
нек не иде где је зову људи, 
они људи којима се суди-
нека гледа шта је Богу мило, 
да би Срба и по Суду било.

Записао Драгољуб Татомировић



Постављено 19.01.2011.г. у 19,55 ч.


Детаљније око песме клик на:

Бог са нама – Пристани Боже!
Хвала Монаху без манастира за све информације!

Драгољуб

Постављено 24.9.2013.г. у 14,30 ч.

1 comments:

Unknown 25. септембар 2013. 09:11  

7522.л.Г., месец гроздобер, дан 25-ти.
Помаже Бог, Заставниче Драгољубе,
признајем нисам знао да је холандски Краљ-Краљица НА СВЕТСКОМ ПРЕСТОЛУ, увек сам мислио да је то она баба Краљица Елизабета, великобританска ! А сада ми је потпуно разумљивија информација коју сам недавно сазнао. Знате ли чији су војници, из ког народа били најмногобројнији у немачком Вермахту, за време 2. дветског рата? Ево редоследа: Хрвати, су без конкуренције, преко 240.000 хиљада рачунајући и Усташе и Домобране, од тога је 10.000 стигло и до Стаљинграда, али слава Богу, јако МАЛО их се вратило, други су: Французи, да ови који нам држе слово о демократији и педерским правима, нешто преко 100.000 хиљада, додуше слабе борбене вредности, више су служили као посадне јединице и као помоћне полицијске снаге, на трећем месту: Холанђани, преко 50.000 бораца, али каквих и где? У SS јединицама наравно, као ДОБРОВОЉЦИ, једна од НАЈБОРБЕНИЈИХ и НАЈЉУЋИХ SS формација, фашиста и злотвора у немачкој армији! Плавокоси и плавооки ЧИСТИ АРИЈЕВЦИ, од зла оца и још горе мајке, мрзани на људски и словенски род понајвећи! И све ове чињенице се брижљиво крију! И није случајно што се Суд Велике Инквизиције назали баш у Хагу, као што је и ред, У ПРЕСТОНИЦИ СВЕТА! Трагикомично је да највећи мрзани на људски род, СУДЕ и пресуђују онима који су бранили свој народ, а доказане крвнике ослобађају и пуштају са музиком. За сваку дивљач у току године, постоји ЛОВОСТАЈ, када се паре и обнављају фонд и потомство. Једино на Србе НЕМА ЛОВОСТАЈА! Лов је дозвољен преко целе године, и то вековима!
Братски поздрав,
СРБИЈА Милан Ц. Исаиловић, мрав пешадинац.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta