Ja, lažov....


Ја, лажов.....

-Бекство у таму-


Све ово што се догађа у свету и самој Србији, није ништа друго, у својој суштини, до откривање Истине!

Истину су скривали Америка, Русија, Кина, Немачка.... и наравано и све мале земље које су их имитирале, везале се за њих или то тек намеравале, чинећи све оно за шта су мислиле да ће и одобровољити и дозволити им привезивање.
Нема потребе посебно образлагати оно што је већ свакоме познато – видљива комешања у свету и Србији, која се представљају као неко дотеривање система  имају једино за циљ останак на власти оних који за рачун власника свог новца овог света – у име власника и све војне силе света и свих богатстава којим такав свет располаже – како би наставили да чувају такав новчани систем – систем који је осуђен на пропаст која је у току и свима видљив.

Све у овом свету је већ поодавно само интерес исказан у новцу. За нешто сребрењака и благајник Групе Исуса Христа, Јуда, издао је свог учитеља! За нешто сребрењака је Ивица Дачић издао свог духовног оца Милошевића, Томислав Николић и Александар Вучић, Шешеља, и на хиљаде Срба су издали Бога и  сами себе за неку ситнину од новца.

Овај интерес се често, понекада и успешно, маскирао кроз пријатељства међу народима, државама, председницима држава или њеним краљевима, кроз рад на реализацији стратешких планова – цивилних или војних – кроз наводну идеологију и политичке програме просперитета, али се увек, и неминовно, појављивао као тег који претеже, интерес у новцу!
За државу која се појављује као извршилац послова за власника новца, за владаре  одређених држава којим се мотиви за лажно приказивање укупног њиховог живота и намера у односу на државу у чије име лажу, увек када наступају ка другим државама – увек се појави тај незаобилазни ИНТЕРЕС који превагне и потом буде потопљен, осветљавањем Истином, све што се чинило под плаштом нечег другог, увек се осветли и несумњиво се уочи постојање ИНТЕРЕСА у виду новца!

Новцем су власници свог новца света освојили све државе и народе, новцем су плаћени сви владари света, сви команданти војски и полиција, сви битни медији, патријарси, епископи, бискупи, муле, хоџе, организатори кријумчарења опојних дрога, посланици у свим скупштинама света, новцем као страшним оруђем води се и ова Пресудна Битка између људи који су за новац спремни да уступе своје тело  неком другом, да сопствену душу затворе у мали тор у том телу – кажем тор, намерно, јер је пристанак на то несвојствен правом човеку, који за разлику од животиња има и душу и дух, а животиње само душе - и оних других који се (још увек) боре да остану људи са душом и духом, што подразуемева одустанак од продаје или изнајмљивања тела некој другој сили, за неке друге послове, за новац - оружје. Новац је моћно оружје!

Свет и живот људи је уређен тако да се чини да је он неопходан – а прихватањем те неопходности ствара се покретна капија која се по потреби стално измиче како би се направио простор за све веће количине новца, који у почетку даје извесна задовољства ономе који га поседује, а потом тај власник постане слуга новца!
Од слободњака, од човека са телом у власништву сопственог духа и душе, са капијом којом се оградио, постане своја супротност, постане роб!

А роб не живи, роб само постоји!

Милијарде људи на Планети Земљи и не живе, јер су робови! Милиони људи су у неком тренутку слабости – грамзивост и жеља за више и веће од неопходног, у жељи да им  људи, каквим су и они сами створени, служе - продали су једино што је вредно, једино «Што мољци не могу да униште, нити трулеж да упропасти» - продали тело као одело своје душе, пристали да у тор затворе једино што имају а да је вредно, а и то што имају и није њихово, како би се истицало оно трулежно – тело!
Војске су то, дивизије,  армије.... тела које су другим силама уступиле душе којим је било додељено. Тело се ствара ради душе, а не душа ради тела!

Те војске су моћне, веште, наоружане, лете, роне, пливају, тутње, пуцају, сагоревају, убијају.... на њиховим челима су им људи изабрани међу мноштвом које се ономе који бира ставили на располагање и уз спремност да сопствену душу држе у тору – за нешто власти, привилегија и много новца чији су робови постали у тренутку пристанка на ову трансакцију изнајмљивања тела за новац.
У свету, и у Србији!

*Преваре падају!
*Лажи се откривају!
*Истина осветљава!

Годинама се малим народима узима последња уштеђевина како би им се продало «оружје од којег бољег нема» - потом се у договору продаваца тог оружја на власника тог «оружја од којег бољег нема» устреми много већа сила, уништи му се то због чега је штедео, како би се у новим околностима «После тога» поново продавало такво или још боље оружје.
Али: Покаже се лаж! Покаже се Истина, покаже се да вас је продавац калема слагао рекавши да је у питању добра воћка – сви се увере о каквој се воћки ради, када она донесе прве плодове. Први плодови које доноси скупо плаћено «Оружје од којег бољег нема» су употреба тог оружја за одбрану народа и државе која ге је скупо платила!

И открије се лаж, Истина осветли скривено, па сви виде да то «Оружје од којег бољег нема» није заслужило ни толику цену ни толико поверење онога који га је купио, чувао, одржавао, подмазивао.... Покаже се том приликом и да су све приче о пријатељству, савезништву, сродности народа, само приче како би се од онога који је слаган измамиле што веће количине новца.
Када се утврди да тај, који је лаган, нема више новца, он се огласи кривим што је сиромашан и са њим се више не контактира као у време измамљивања новца – такав се учини кривим и глупим што им је веровао!

Лаж о моћи новца:

Власници свог новца овог света, свих владара и свих богатстава, први постају робови новца, потом робови постају они који су први у ланцу примања наређења и иде то до последњег службеника неке општине у некој држави. 
У том ланцу са много карика појављују се најразноврсније индивидуе са људским изгледом тела, али само тела, душа с одмах покаже као душа затворена у смрдљиви тор, а тим телом управља неко други.

Индивидуе које су на то пристале компензирају тај најстрашнији могући губитак оног јединог што и вреди тако што се,  новцем, чине једно време, моћним – то време истекне променом плана онога који је изнад њега у ланцу, заменом карика у ланцу, заменом целог ланца - у бизнису, криминалу, власти, политици, кумствима, пријатељствима.... и тада се продавац јединог вредног што је и имао суочи са тим да је он ГУБИТНИК, да се не може вратити у пређашње стање, да је његово тело израубовано и да преосталим временом  таквог једног тела управља она, у смрдљиви тор, затворена душа – споје се тужно тело и дугогодишњи затвореник, душа из тора, па се добије целина којом се показује Губитник у свој својој тузи.

Рат у Сирији, план уништења ове државе и њеног народа, тзв. дипломатска борба Русије против рата у Сирији, отказивање партнерства разбојничких држава из НАТО савеза, научници који пишу лажне извештаје за новац, политичари који знају како би требало, реконструкције влада, нови избори, демонстрације, побуне, паљевине, самоубице са експлозивом, Нобелове награде за мир додељене убицама, постројавање војних гардијских јединица испред криминалаца-политичара, самоамнестија за изречене лажи, порицање датих заклетви самом Богу, коришћење лажних диплома, ослонац на бандите из редова полиција...... само су метеж изазван тугом због продатог јединог што вреди и немогућност повратка, па се новим догађањима прикрива све оно што ти који су продали ту вредност знају, како би им они други поверовали.

Ово време је време општег Поравнавања! Поравнавање се врши кроз Истину, кроз откривање тајни, кроз схватање да су милиони људи остали без игде ичега када су за много новца и привилегија уступили оно једино вредно што су имали – душу!

Тако треба гледати све око нас, и нас саме, и нашу децу, родитеље, родбину, пријатеље и познанике..... само је ово ПОРАВНАВАЊЕ ИСТИНОМ. Јер је морало до тога доћи, ојачали они који су покуповали људске душе, осилили се па би да буде по њиховом, а по њиховом је ово што имамо сада – зато се овим догађањима то спречава, ненасилно, не оружјем, не крвљу, већ само изношењем Истине која све открива, а то су тренуци када би велики и силни да се сакрију у пећине, у таму, да не буду приупитани «Зашто си продао моје?!» - зашто си продао Душу којој сам подарио Дух да будеш мој помоћник, зашто си одбио да будеш мој син па пристао да, за новац, будеш син мога противника? Чему ти сада служи тај новац?
Пазимо шта чинимо!

Обећао сам да ћу уколико будем информисан о ономе што је мољено за Преображење написати овде да и ви знате. И хтео сам, али ми је речено да то не чиним – дозвољено ми је само ово што сам написао и: Тражено је да се све обелодани.... а ви сами поредите шта се догађало од 19.8.213.г. у свету и у Србији. Поредите, па верујте или одбаците.


За војнике «Братства «Срб и ја»:

Прикључите овај чланак осталим који су дати као припремни материјал у оквиру лекције о коришћењу Енергија као оружја. Они који су из различитих разлога одустали од ове лекције неће моћи да наставе са том обуком.

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб

Постављено 02.9.2013.г. у 12,50 ч

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta