Primopredaja!


Примопредаја!

-Ново мешање карата-

Веза: Наслови на Златном Билтену


Епископи СПЦ пре неколико месеци, у сред Београда, опојали Ивицу Дачића, Александра Вучића, Томислава Николића, владу и скупштину Србије.

Дачић се пре неколико дана клањао Абаџији – Александру Ранковићу, Вучић се непрекидно клања Америци, Немачкој, ЕУ...., Николић, у пози Буде, благосиља Дачића и Вучића.

Србија дата Русији – према подели света из Британије, од 18.6.2013.г.

Покушају прављења друкчије владе Србије, у режији онога који «пати» због лоше судбине Србије и који глуми сопствено раубовање и спремност да и свој живот положи за боље сутра Србије – пропао!

Основа пропасти замисли А. Вучића да кроз тзв. реконструисање владе себи обезбеди несумњиву моћ, налази се у Одлуци из Британије  о подели света, којом је Србија враћена у интересну сферу Русије -   а показаће се као немогућност да се странке које врше власт у Србији сложе са планом А. Вучића.
План А. Вучића уопште није био лош, али је сметнуо са ума оно што је пре два месеца одлучено у Лондону!

Опет се један Александар, овај опојани за живота, везао за Немачку, као и онај други Александар, Карађорђевић и као и Зоран Ђинђић.

Александар Карађорђевић и Зоран Ђинђић уклоњени физички са власти – Александру Вучићу одређен живот без присуства у јавности, без моћи и власти.... дат му је свилени гајтан да га употреби када то више не буде могао да трпи.

Трећи који је опојан – научен на конвертитство, опет ће морати да постане конвертит и некадашњи заменик Војислава Шешеља, па ће кроз два месеца, када Шешељ стигне у Београд, завидети А. Вучићу на свиленом гајтану који му је дат.
Ово ће бити Николићево последње конвертитство и свакако одлазак у заборав, живог или мртвог, без трага у Србији и код Срба – па као да није ни живео!

Опојани Дачић мора проћи пут којим је прошао његов духовни отац, С. Милошевић, у целости – од понижења, издаје, суђења, осуде, све до заборава уз откривање онога о чему се у тајности договарао – па и он сам као да није ни живео.

Не узимајући у обзир «пресуду» из Лондона од пре два месеца, опојани се и даље бране, објашњавају, износе «своје» планове – хоће да се понашају као да нису опојани и као да од тада није прошло 40 дана – имитирају себе из времена када су били живи.

Комунисти никада и нигде нису мирно предали власт – оно из 2000.г. је било под притиском народа организованог од стране обавештајних служби држава које владају светом, па и Србијом.

Команда-540, преко неких од чланова њеног невојног крила, Братства «Срб и ја» дошла је до информација  о више разговора вођених у августу 2013.г. у једном од «Кабинета» ангажованом да за рачун транзиционих пљачкаша, из времена 1990-2013.г., организује потребне мере  и живу силу «народа», како би се планови А. Вучића, везани за реконструкцију владе Србије, осујетили.

Део тих разговора преносим читаоцима Златног Билтена, уз напомену за оне које воде рачуна и о садржају овог блога - да је све можда и измишљено, а можда и није – ја не знам, али ми личи на могуће, па сам се одлучио да вам их пренесем, уз захвалност невојном  крилу Команде-540, која се бави прикупљањем одговарајућих информација:

«Кабинет-4» Августа 2013, више дана

*Главни: И где смо?
*Присутни: Где и почетком 2012.г.

*Главни: Знате ли задатке?
*Присутни: Да, вратити све на почетак 2012.г.

*Главни: Шта имамо?
*Присутни: Одобрење од кога треба, живу силу и могућност утицаја на поступање полиција....

*Главни: Полиција?
*Присутни: Спремна да опструише наређења.

*Главни: Жандармерија?
*Присутни: Под контролoм је нашег човека.

*Главни: УДБА?
*Присутни:  Баве се  собом, опет склањају документацију, доступна нам је.

*Главни: Војна?
*Присутни: Примила инструкције, чини све што је потребно да се изврши заокрет, повратак на Руску линију.

*Главни: Како то људи доживљавају?
*Присутни: Разочарани, сви научили енглески и немачки, а сада ће морати да уче руски.

*Главни: А начелници војних служби?
*Присутни: Добијају новог министра који добро зна руски.

*Главни: Навијачи?
*Присутни: Ми их навијамо.

*Главни: Медији, Тв, директори, уредници?
*Присутни: Научени, колут напред-колут назад, они више и не знају ко су. Они су најјефтинији – рачунај да неће правити проблеме, напротив – величаће (опет) Русију!

*Главни: Имамо ли неког нашег новинара, провереног?
*Присутни: Ма сви су наши, без бриге, оперисани од поседовања принципа, сопственог мишљења – искористићемо их још једном, па потпуно одбацити. Не треба их дуже држати у близини - сви су заражени вирусом конвертитства.

*Главни: А ови Ацини (А. Вучић)?
*Присутни: Па сетимо се чији су били пре тога и пре «пре тога»!

*Главни: Фирме за обезбеђење?
*Присутни: Добиле инструкције.

*Главни: НБС, штампарија новца, комерцијалне банке?
*Присутни: Добиле инструкције.

*Главни: Робне резерве?
*Присутни: Добиле упутства.

*Главни: Кога сада гурамо?
*Присутни: Коштуницу, али без њега.

*Главни: Како?
*Присутни: Гурамо човека око којег су се у Лондону усагласили Путин и Обама, а Коштуница иде у историју. Донета одлука да се не дира – био је послушан, ухапсио Милошевића и све генерале војске и полиције и продао Русима Нафтну привреду, његови су исти као и он.

*Главни: Колики је њихов стварни углед?
*Присутни: Раван угледу Русије у Србије, уз потребу да се о збивањима у Русији затворе сви канали информисања.

*Главни: Немци?
*Присутни: Дата им упутства.

*Главни: Где ћемо сада «Американце», «Немце» и «Енглезе»?
*Присутни: ЦЗ (Окружни затвор у Београду), Падинска скела... има и нешто капацитет у војним објектима, за неколико хиљада.

*Главни: Министарства?
*Присутни: Спремљени су људи, узимамо полицију, жандармерију, УДБУ и војну.

*Главни: Зна ли Аца да се сви удружују против његовог плана?
*Присутни: Зна, не могу да се сложе, не смеју да закажу Скупштину, он је потпуно кљокнуо, смеју му се «смењени» из СПС.

*Главни: Пазите на његово здравље!
*Присутни: Наши су око њега.

*Главни: Добро, па како вам ово све изгледа?
*Присутни: Пуч по «Јалта» плану из Лондона – ми све радимо а други командују.

*Главни: Каква је комуникација са Штабом?
*Добра, улазимо тамо са личном картом идемо около, па даље куда треба. И њима се дрма и они су предати Русима, а таман постали демократе и ЕУропејци, сада су мекши према нама, схватили да су послужили као ситан улог у игри великих.

*Главни: Нови Сад?
*Присутни: Имамо списак и план оних којима се план из Лондона не свиђа, па шта буде тражено.

*Главни: Новац?
*Присутни: Не треба – опет радимо бесплатно за велике.

*Главни: Па која је онда ово година?
*Присутни: Заједно 1941. и 1945.г. - опет се преузима власт од једних и даје другима, прави владар се не мења!
Комунисти одбацили Русе, а Амери их ниси ни прихватали.

*Главни: Добро, информишите ме о путу у Штаб, о новостима уопште, ја сам обећао да то буде мирно и тражим од вас да се то тако и догоди – после ћемо наплатити наше ангажовање.
Слободни сте.

*Присутни у глас:

-Живела Русија!
-Живео друг Стаљин!
-Живели Енглези, владари света!
-Живели Путин и Обама!
-Живела наша будућа власт!

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб


Постављено 24.8.2013.г. у 17,20 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta