Jalta, a u Britaniji!


Јалта, а у Британији!


-Британија поделила свет-


Веза: Наслов на Златном Билтену од 14.5.2011.г.

Данас је завршен 38. састанак најразвијенијих државa света, тзв. Г-7+1 или Г-8 којем се из одговарајућих разлога прикључила и Русија. Тродневни састанaк је обиловао информацијама о шетњама државника, гужви у теретани, о Сирији, о различитим темама које су требале, и јесу, прикриле суштину овог састанка, који је у својој суштини потврђивање Споразума из Јалте од 4-11.2.1945.г. на којем су Рузвелт, Стаљин и Черчил поделили свет.

Та подела је функционисала до пре 20 година када је у оквиру Новог Плана, Новог Светског Поретка, дошло до разбијања бивше СФР Југославије, СССР-а, Чехословачке, односно када је западна Европа са Немачком, као водећом чланицом, упала у клопку стварајући немогућу асоцијацију држава, тзв. «Европску Унију».

Европска Унија је имала задатак да прикочи тадашњег економског џина – Немачку, који се више није задовољавао да буде политички и војни патуљак, иако без Мировног уговора са Силама Победницама у Другом светском рату..... па је направљен пројект њеног слабљења, убацивањем на милионе сиромашних грађана држава из бивше утицајне зоне СССР-а, као и на милионе грађана сиромашних држава из Азије и Африке.
Ова слабљења су имала за циљ да Немачка без великих протеста прихвати оно што јој је спремљено на овом 38. састанку Г-8.

Британија је овом приликом обнародовала:

1. ЕУ, део који је по Споразуму из Јалте, припао Америци, Британији и Француској иде у Трговински Савез са Америком, изједначавајући стандарде производње, трговине, укидајући царине и стварајући јединствени економско-трговински простор дела садашње ЕУ са њеним поседом Америком;

2. Део европских држава које су по Споразуму из Јалте припадала тадашњем СССР-у, враћају му се у посед кроз претежни утицај на те државе, од којих су неке у ЕУ и већина их је у НАТО савезу;

3. Дозвољава се обнова бившег СССР-а кроз нову форму интеграција тзв. Евроазијски Савез;

4. Ствара се Велики Калифат на територији тог историјског калифата у који ће ући све земље богате нафтом, Иран, Ирак, муслиманске земље некадашњег СССР-а и делови Турске која ће бити разбијена према потребама садашњих кројача државних граница, који су само наставили оно што раде у последњих 2000.г.;

5. Дозвољава се нижим руководиоцима Британске Круне – председницима Америке и Русије да изнађу најбоље начине за остварење ових планова који се не могу мењати.

На основу примљених инструкција, председници Америке и Русије, Обама и Путин, потписали су на тлу Британије као власника свог новца, све земље, и као надређена свим председницима и краљевима света, већи број оперативних уговора који су у својој суштини само документа за спровођењу наложених мера - неке од њих се тичу и нас, па их овде посебно истичем:

*Ствара се балканска (кон) федерација  од православних балканских држава;

*Успоставља се сарадња са европским државама које су по Споразуму из Јалте припале под утицајну сферу СССР-а;

*Русија ће снижавањем вредност своје валуте – Рубље, помоћи Америци да надокнади 100 милијарди долара који су књижени као недостајући, због умањеног буџета САД;

*Истискује се Немачка са Балканског полуострва и враћају се у пређашња стања међунационални и теиторијални односи ових, балканских, држава;

*Неправославни део Босне и Херцеговине се оставља као резерват за развој елемената којим ће се држати Немачка у стању безбедносне зависности од Америке и Русије;

*Војне и полицијске снаге и све службе безбедности Америке и Русије, деловаће синхронизовано и у циљу остварења добијених наређења, без да се и формално уједињују у било какав војни савез – потписи два извршна човека (Обама и Путин) Британске Круне су и гарант и обавезујући документ извршења који ће се пренети на њихове наследнике.

Бивша СФРЈ је по Споразуму из Јалте, подељена тако што је претежни утицај остваривао тадашњи СССР, сада се то исто постиже и према остатку те СФРЈ уз одузимање католичке Хрватске и Словеније и дела на којем су муслимани из Босне и Херцеговине – ово је добијено пребијањем међусобних услуга: туђа територија за лажне доларе!
Америка продала своје лажне доларе у износу од 100 милијарди кроз умањење вредности руске рубље, и уступила јој Србију са Косовом и Метохијом коју је ратом освојила 1999.г. Америка продала Русији свој ратни плен!
Србија враћена Русији – све опет као 1945. г.

Чим је ово договорено, и још док је Владимир Путин био у Британији, Координатор свих руских служби безбедности, Петрушев, изненада се појавио у Београду, да објасни овим који су тренутна власт у Србији, шта да чине у будуће, и свакако да се одмакну од Немачке којој јуришају спроводећи њене планове. Немачки планови више не важе!

Истовремено је објављена вест да је садашња Русија, коначно, вратила преостали износ дуга ка бившој СФРЈ, тако што је Србији, у роби и у новцу, вратила износ од око 300 милиона долара – тако се поступило и са Словачком, њој је враћено око 1,7 милијарди - да лакше свари околност да се са Запада опет мора вратити на Исток!

Приметна је замисао да се нови односи делова истог, британског, имања сада уреде по верском принципу – католички иде Америци, православни Русији, муслиманске територије ће бити под контролом Британије – непосредно, остале државе ће се учинити зависним од ова три дефинисана дела и наставиће да раде у интересу Британије!

Хришћанске цркве ће се ујединити, али и остати подељене на Источну и Западну, које ће представљати Источно, односно Западно царство које се неће тако називати, бар у прво време. Муслимани ће живети у  у оквиру Новог Калифата који ће се оформити – Турска се прекраја, њени делови се припајају одређеним државама, стварају се нове државе не њеним садашњим територијама и Истанбул постаје Седиште Православља, које је до сада представљала Васељенска Патријаршија.

Србија излази на три мора, Јадранско, Средоземно и Црно – наравно, преко уједињења са државама којим сада припадају обале тих  мора.

Oво је План Британске Круне - досадашња Америка, ЕУ, Русија, Турска и многе друге државе су у суштини пропале, оне нестају - не нестају шуме, реке, планине.... мења се власт и то је тај Смак Света којим су нас стално плашили – када пропадне овако уређен свет то је за њих права пропаст, прави смак света....

Ово Генерално прекрајање света, чини да се може и мора све испочетка – пропада овакав банкарски систем, војни савези и све друго што је овакав свет чинило цивилизацијом.

Ово ново су смислили они који су правили и остваривали своје планове на хиљаде година уназад – претходне замисли, и ова најновија, су осуђене на пропаст, јер су то само планови људи.
Бог се нигде не помиње, Он се не призива, Он се не моли..... и тај план тих људи је план који неће успети!

А ми у Србији имамо прилику да прогледамо – да видимо ко су они који планирају, али и који се појављују као извршиоци тог плана – наш брат Владимир Путин, је друг и једнак по рангу другом високом службенику Британске Круне, Бараку Обами - они су  опет трговали Србијом!
За нас је спас у знању шта се спрема и у приклањању Најјачем – а Тај није човек. Он је наш Бог Срб, наш Бог Вид који све види и све зна.

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб

Постављено 19.6.2013.г. у 12,45.

2 comments:

Unknown 31. август 2013. 20:20  

On rece kroz nasa-ljudska usta toliko tesku za nas mozak recenicu da kada razmisljamo o njoj dodjemo do neke vrste blokade kao kada pocnemo razmisljati koliko je svemir veliki a ta recenica glasi "JA SAM,PUT,ISTINA I ZIVOT I NIKO NE MOZE DOCI K'ÓCU DO KROZA ME",tekst ima ite kako smisla jer nas prorok Mitar Tarabic rece "Kosovo ce kasnije ponovo biti deo Srbije i to bukvalno preko noci"...!!!

Unknown 2. март 2014. 16:23  

7522.л.Г., месец дерикожа, дан 2-ги, Св. Теодор Тирон.
Помаже Бог, заставниче Драгољубе,
ако смем да питам, а шта ће бити са државом Израел, при овакој подели? Они су на сред будућег Калифата, хоће ли опстати у оваквом облику или се наставља операција ''Мојсије''? Ако ствар није превише осетљива или преурањена, верујем и другим читаоцима би било занимљиво да напишете један чланак и о овоме. Унапред се захваљујем.
СРБИЈА Милан Ц. Исаиловић.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta