MOBILIZACIJA!


Мобилизација!

-Издаја као катализатор-


Бивши председник Србије, Томислав Николић, бивши председник Владе Србије, Ивица Дачић, бивши министри полиције и војске, Дачић и Вучић, како се и очекивало и како је то у криминалистичкој пракси безброј пута потврђено и као такво унето у методику придобијања сарадника у оквиру разјашњавања кривичних дела – поново су издали!
Издали сопствену заклетву дату уз инторнирање државне химне која почиње са «Боже Правде!» - наравно издали, али то им је успутно, оне који су гласали за њих или им на било који начин веровали – предали Косово и Метохију! Издали цара Лазара и све оне који су за ту србску територију дали своје животе. 

И о томе је пре два дана бивши председник Србије, Томислав Николић, са поносом говорио, окружен све шапкама на генералским главама који су у после саопштења о издаји аплаудирали!

Овај страшни чин који нам се догодио као народу и држави, најмању штету има у губитку територије – он је страшан због издаје оних који су се заклели уз «Боже Правде!» - али Бог свако зло ипак окрене на наше добро!

Ова издаја кривоклетника, који сада дрхтуре и док узимају и оне најмање количине ваздуха, је једно велико добро за нас – да се пребројимо.
Ово је позив за мобилизацију!

Не за мобилизацију уз узимање пушака у руке – то више није потребно, јер ће се у току ове године па до половине марта 2015.г. све окончати – у наредних неколико месеци пашће све економије тзв. великих држава – Америке, Кине, Русије, Европске уније и свих других, јер је све то спојено – када цури из једног бурета спојеног са више судова, по закону тих спојених судова све се празни истовремено уз привид да ће у неком остати нешто течности за неко дуже време, и ово цурење економија великих држава ће се окончати за само неколико месеци од првог цурења које се не буде више могло скривати.

Наша МОБИЛИЗАЦИЈА је почела!
Огласио ју је лично бивши председник Србије Николић. У Крушевцу, у царском  граду – како је и требало – огласио издају као успех у граду у којем је цар Лазар заклињао своју војску пред полазак у Бој на Косово! 

Нема никакве случајности! И пред Лазаром и пред Томиславом стајале златом украшене шапке – пред Лазаром, Срби телом и духом, а пред Томиславом само они који су телом Срби, јер су свој дух предали неком другом - за чин, нешто меса, ауто са шофером, лепу секретарицу, неке друге привилегије, којих ће се убрзо плашити!

ЕУ је савез који се распада, Америка баца прашину у очи својим грађанима масивним  истрагама поводом крiвичних дела која су, наводно, на тлу Америке извршили припадници Ослободилачке војске Чеченије – тако су они назвали побуњенике на руским територијама – сада су ти, када су, и ако су, наставили свој занат у Америци постали терористи, које треба убити пре хапшења, јер би могли што-шта да испричају - нпр.: Како се то догодило да изврше терористичке нападе, а истовремено буду под строгим надзором ФБИ, какав договор су са неким имали, шта им је обећано, и много што шта о чему хоће да испричају они који су изневерени, па уместо добијања лажног идентитета буду смештени у затвор.

Кина је упала у сопствену клопку грамзивости – има у девизним резервама више од три хиљаде милијарди долара и та сума расте, продају конкретне производе за свеже штампане доларе – види да даје нешто за ништа, али не сме да са тим прекине – прекине ли, пропада долар и њене резерве постају апсолутно безвредне, настави ли, испразниће државу и кроз неколико месеци опет бити у ситуацији као да је престала да прима папир за конкретне производе.

Русија је већ стигла у фазу, нама у Србији добро познату, да буџет пуни увећањем акциза на гориво за аутомобиле, дизањем такси и различитим финансијским гимнастикама, уз просечне пензије од око 120-200 Евра/месечно – Руси ће ускоро да се возе на гориво чија цена ће бити већа него у ЕУ и Америци!
Руски стручњаци прогнозирају галоп кризе у Русији од августа 2013.г. – сада је она само у лаком касу. Ко зна било шта о коњима, све му је јасно. И увек коњи хоће из кáсà у галоп!

Планетарна манипулација новцем /овде под: Рат валутама/ кроз одузимање депозита положених у банке на Кипру, наставља се: Кипар је натеран да објави да продаје све своје златне резерве - целих 12 тона(!) (од процењених 120.000 тона у свету) и то кошта око 400 милиона евра - што је искоришћено за обарање цена злата у целом свету – ово је изазвало масовно продавање резерви злата, опет за лажне доларе, па када се оно прикупи код власника штампарије долара, цена злата ће се подићи под изговором да је то једино сигурно – тада, кроз неколико месеци ће се и сада лажан новац - долар, одбацити као средство плаћања!

Када се то догоди – ускоро, у току ове године, од августа па до краја године, више никакве девизне нити златне резерве неће бити никаква гаранција сигурности – укинуће се границе између држава, јер ће народи масовно да се покрену ка територијама за које се претпоставља да се на њима може преживети – границу са Косовом, коју су јуче потписали србски издајници неће постојати – долазиће Шиптари у Београд са многим понудама, како би добили било колико хране.

Тада ће наступити и онај тренутка о коме одавно говорим – долазак избеглица из Русије, Грчке и Немачке у Србију где ће  радити за храну! Тада ће оживети србска села, тада ће се учити србски језик, обичаји, изучаваће се религија Срба.

А сада о МОБИЛИЗАЦИЈИ:

Опојна дрога Хероин се прави од сировог опијума, који је продукт опијумског мака – употребом одговарајућих хемијских једињења, као катализатора, раздваја се ђубре од супстанце која чини Хероин!
Некада су то фармацеутски поступци са киселинама, а некада су то једноставни и врло ефикасни поступци примењиви у забитима Турске, Сирије, или Македоније и Србије – само је катализатор важан. Остало је ствар стрпљења.

Нама је бивши председник Србије, Николић, пре два дана дао катализатор! 
Оне шапке на србским главама насађеним на тела официра војске и полиције – још у тренутку док се хвалио својим издајничким поступком, почеле су да се раздвајају – ДУХОМ! 
Наша текућа мобилизација је Духовна Мобилизација – за издају или против ње, за Правду или против ње, за Бога или против Њега, за живот или за смрт!

Небитно је све друго – за неколико месеци ће и они који су јуче аплаудирали «мудром» Николићу остати без привилегија због којих продају душу и видеће да их они други, са другим духом, неће у своје друштво – а ти други ће потом овладати Србијом!

Ви из војске и из полиција, има вас различитих намена и назива, пазите шта радите!

Пазите да због привилегија које неће друго трајати не изгубите душу, а о послу, после овога, и не сањајте – наравно, одговараће сви они који су јуче пропустили да санкционишу Велеиздају! Од тужилаца до последњег шефа у полицијама! 

О тзв. војним генералима не бих овом приликом – они су спремни да прихвате границу и само око Дедиња у Београду, уз услов да они задрже чин. Како се осећате ви из војски и полиција које је у неки виши чин унапредио неки Ивица Дачић и Томислав Николић! Хоћете ли се тиме хвалити?! Или ћутати.

Организација која ће овладати Србијом, ускоро ће почети да делује – њу не пожурују људи, њу, односно оне који је чине, пожурује дух у њима, који више не  може ово да издржи!
Значи, узалуд потрага за њима – узалуд што се чак и мени, који о томе пишем, непрекидно прислушкује телефон иако сам само њихов симпатизер, који никог лично не познаје, а познајем их све, не може дух издајника да науди духу праведника!
А волео бих када би и у мени био дух неког који припада тој Организацији, односно управљачком делу Организације – Братству витеза Србског Духа!
А ко не би, од оних који не аплаудирају издајницима.

Њу, Организацију,  неће пожурити разне Коштунице, покрети Двери, неки који би да ускоче у воз који наилази, неки који су испали из Милошевићевог, Ђинђићевог или Тадићевог воза – овај воз који наилази примиће само путнике који ће  моћи да покажу да је у њима Дух који  заслужују да се у њему возе!

Не треба за овладавање Србијом много војника – испред њих ће ићи сам Бог и они ће победити ове са духом који је предат на располагање Николићевом газди, а он, такође, није човек! Као што су ови други свој дух предали Неком ко није човек!

Војска Организације којом управља Братство се сабира – иде на Зборна места, прегледају се планови, не чују се запомагања родитеља, жена, деце, кумова «да гледају своја посла!» - ово у њима је јаче од тих опомена и запомагања – то је још остало вредно у нама као народу.
Мало их је.
Али одабраних и колико год их је биће довољно!

Испод наслова у којем сам издајнике назвао «бившим» поред мене потписало се још 10 Срба! Довољно! А читалаца преко 150.000! И сваког дана од 350-450

Толико их је (10) са духом праведника, оних који верују у Бога и који се не боје издајника, ни оних који их служе и одржавају у усправном стању за чинијицу брашна. Али: Зар нисте никада размишљали мало и о себи? Ко сте ви, осим ових десет, у својој суштини – коме служите, коме се приклањате? 
Да ли је неко мушко само зато што носи панталоне – како би рекла моја мајка Радојка, стара 93 године. Или је мушко онај који има муда!

Јуре ме ових дана сарадници ЦИЕ којим та служба у Београду плаћа стан, даје службено возило и неку плату, да се дружимо, дошао ми и матори сарадник УДБЕ још из времена ЈБ Тита, и он би да нешто од мене чује, што нисам написао и овде поставио, да оправда статус сарадника, требаће му позитивна оцена за лојалност – али он је осуђен још пре годину дана на пропаст и пропада!

Поред њега и сви они који су од прошле године настојали да се са мном интезивно друже – мушкарци и жене, из разлога потребе службе за коју раде – сви су пропали, међу њима и неки који су ми остали симпатични, али је мера била истоветна и за њих као и за оне друге.
Сада сам се присетио – њих седам стављено на црну листу за пропадање и од прошле јесени сви пропали у пословном, финансијском, брачном  и сваком другом погледу – и измичу се од мене чак и када ја иницирам контакте...... Има Неко ко све види, награђује и кажњава и ми о томе не треба да бринемо.
Када ово прочиташ, поштовани читаоче, смеш ли мало са собом да поразговараш?!

Хвала ти Господе што си нам показао издајнике!
Ти, Господе, знаш најбоље шта су заслужили – 
ја само молим да никог не изоставиш!

Драгољуб

Постављено 21.4.2013.г. у 12,10 ч.
Додатак тексту:

Bozidar Milosavljevic
19.20 (пре 13 сата(и))
коме мени
ПОШТОВАНИ ДРАГОЉУБЕ,

СРДАЧНО ВАМ ЧЕСТИТАМ НА ОБЈАВЉЕНОМ
ЧЛАНКУ "МОБИЛИЗАЦИЈА"!


ЖЕЛЕО БИХ ДА ВАМ УКАЖЕМ НА ЈЕДАН ОД ПРИЛОГА ИЗ 
МАЛЕ СТИХОВАНЕ КЊИЖИЦЕ " СКРИВЕНО САЗНАЊЕ" 
ИЗДАТЕ И РЕСПРОДАТЕ 2000. ГОДИНЕ, 

КОЈА СЕ ОДНОСИ НА ТЕМУ ОПИСАНУ У ВАШЕМ ЧЛАНКУ.
ТО ВРЕМЕ ЈЕ ДОШЛО.

СВЕ НАЈБОЉЕ ДО ПОБЕДЕ ИСТИНЕ - 
УЗ ПОМОЋ БОГА И НАШИХ УЧИТЕЉА !


ПРИЛОГ 10 - УСКОРО ЋЕ БИТИ

Ко имаде малу њиву,
Ранку шљиву, Винску лозу,
Санску козу. Нека чува.

Са Небеса Знак долази
Тешко Време све је ближе,
Ове Речи ко не схвати
Зла судбина њега стиже.

Када Гости Непозвани
Са далеког дођу пута,
Нашем Дому Зло се пише
Вода ће све да обрише.

Небо кад се преокрене
Равнотежа изопачи, 
Тада наша Мајка Земља
Старо рухо преоблачи.

Ко преживи ову сцену
Сећање што старо брише.
Живот тече својим током
Творац нов Аранжман пише.

Уз Божију помоћ - све је могуће !
Др Божидар Милосављевић 


1 comments:

Brat Srbin 25. април 2013. 22:15  

За правду и Бога !!!
Вазда и довека !

др Зоран Новаковић,дипл.инж.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta