Gangsterski boj!



Гангстерски бој!

-Стратегија без резултата-

Веза: Наслов на Зл. Билтену - "Смех бога Мамона"

Сви смо ми сведоци наше локалне, србске, гангстерске битке, која је је саставни део Планетарног Гангстерског боја, оличеног у неодустајном покушају «Гангстера» да се овлада људима, народима и њиховим државама. Стратегија која се спроводи не даје крајњи резултат – не успева да у целости овлада људима. Оружје је новац! Дало је је то оружје добре резултате, али  не и довољне да би се битка могла прогласити победничком.

Сада: Мења се само Стратегија битке – оружје остаје исто: Мењају се команданти распоређени на чела одређених држава – они који нису били довољно послушни, радикални, ефикасни и који су умислили да су они било каква власт, уместо да стално имају на уму да су само слуге и извршиоци налога виших команданата.

Стратегија је успела да се сва стварна, видљива, и многа невидљива, богатства, она из домена културе, морала, вере у Правду и Истину, продају за нестварно – за новац без икакве подлоге или гаранције, како то факири и илузионисти и чине када од марамице праве голуба или гомилу новчаница – оне се виде, али се не могу узети, а када се то покуша, човек се разбуду, па схвати да је хтео да узме нешто што не постоји.
Све те пртиввредности у новцу са измишљеном вредношћу, спаковани су у трезоре Гангстера, које се називају банкама. 
И чак ни таква, измишљена противвредност,  више никада не може постати опипљиво власништво онога који је тај алат, илузију - новац предао у газдин храм – банку, већ му се увек на парчету папира испише колико је чега предао и на то се стави отисак Гангстерове шапе, који има изглед неког печата или штамбиља!

Временом се аквизитери Гангстера – неки богаташи у некој држави – забораве, па почну да показују извесне претензије за осамостаљивањем, одбијањем послушности, стварањем својих мини стратегија, показивањем и планирањем, шта би се све могло са папирима-потврдама о предатим количинама онога што су као аквизитери сакупили.

Некада се тзв. политичари, јер скоро да и нема правих политичара, забораве како су и уз чију помоћ постали политичари, председници држава, влада, министри, начелници, судије...... па би да и они воде неку своју политику, да створе своју мини стратегију, пробуди се у њима онај потиснути и притворени човек, али они су човека морали да затворе на доживотни затвор у тренутку када су узели прве износе новца од било којег представника Гангстерске касте – од тада том њиховом притвореном  човеку није дозвољено видљиво појављивање, осим понекада, када треба да оправдава оно што чини у интересу Гангстера, и ти који су пристали да «свог човека» држе у притвору за неку суму новца,  углавном су мирни.

Некада се два, два-три или више ситних слугу Гангстера састане негде па говори о неком свом заједничком плану поступања, о некој њиховој мини стратегији, којом би се и поред заклетви које су положили, осамосталили у односу на онога који их је поставио на чела народа и држава - Гангстерска каста влада Земљом - и она тада учини што је потребно да се ти са таквим идејама призову памети.
Како?
Шта учини Гангстер па они нагло постану послушни, уплашени, мали, почну да се  извињавају и поново заклињу на верност на коју су се већ обавезали?

Гангстер им одузме оружје - гангстер их остави без новца! А ако Гангстер хоће да их остави и без живота, он учини да више не буду власт у некој држави – за слуге Гангстера то је једнако, или и теже, од смртне казне!

Гангстер-Владар Земље,  спремио се да преузме власт на целој Земљи – распоредио своје слуге у свакој држави света, у унијама и савезима држава, и тада уочио извесна неслагања међу слугама које је поставио у једној држави – почели они да се надгорњавају како би даље требало, пожелели и они власт самог свог газде, Гангстера, бар на територији за коју одговарају..... не мислећи коме они уствари одговарају,  све се спремајући за онај тренутак којем путује свако рођено људско биће – излазак пред Судију  који се не  може преварити ни поткупити.

Резулатат: Кипар!

Више од 20 година се гомилали свежњеви лажног новца којим се стално купују стварне видљиве и невидљиве вредности држава и народа – у једном дану, 16.3.2013.г. обнародовано да ти свежњеви и нису власништво оних који су их предали у Магацин Гангстера – да су они који су их предали само аквизитери који купују нешто, а дају за то ништа.
Ово је била страшна, претпоследња опомена онима који су имали задатак да у земљама у којима су аквизитери скупљали те свежњеве новца, припреме све потребне законске претпоставке  да аквизитери могу несметано да раде, односно пљачкају.

Следеће је физичко уклањање свакога ко је издао Гангстера, био он председник државе или тзв. власник неке велике компаније која служи за скупљање новца, односно за поробљавање људи. Гангстеру није никакав проблем да лиши живота било ког човека на Планети – и оне најчуваније, чувају само људи!
Кажем, само људи, јер овакве чувају само људи, али не и Бог, па су они живи док се њиховим чуварима не каже нешто друго!
Потврда, недавно у Србији: Стрељање Зорана Ђинђића!

Сада се приводе крају операције стављања под потпуну контролу азијских и афричких народа и држава, ЕУ како се назвала Немачка опет је са 54.000 америчких војника распоређених по свим савезним покрајинама и са извесним померањима ка граници Белорусије како би се припремио фронт ка Русији – тај фронт са југозападне стране руских граница постављен је и утврђује се!
Да буде искоришћен за случај потребе – али те потребе неће бити. Они који управљају Русијом, опоменути су Кипром, чека се њихова реакција. А реакција је повољна: Руска влада се јако много брине да не пропадну баш сви улози гангстерских аквизитера на које се воде неке велике компаније у Русији – брине руска држава о приватном капиталу власника компанија које послују у Русији! И неће мењати ништа око пословања са Кипром, а као разгледа се Андора, Грчка и неке друге оф-шор дестинације, али не и МОГУЋНОСТ да се државни ресурси – нафта и гас, продају преко неке руске банке у Русији, што је и нормално, то неразматрање такве могућности, јер се пословањем ван земље добијају многе друге погодности, од које корист имају и ситни и крупни аквизитери!
Гангстер тако жели и тако ће и бити.

Народ било које државе више није онај народ од пре 200-300 година, од кога се у се много лакше криле информације које га се тичу – да би му се бацила прашина у очи, брже-боље се по сваку цену, сада и одмах, мора решити питање Косова и Метохије, врше се мобилизације за попуну војних јединица, стављају се неке оружане снаге у стање приправности опет се говори о Ванредном  стању, о непријетељима, о криминалу, о полицајцима и судијама, о тужиоцима, који воде расправе о свом раду преко новина – све да би се делови Гангстерове Стратегије који се тичу Србије, Русије или неке треће државе што лакше спровели.

Истовремено се народи држе на граници биолошког опстанка који остаје доминантна активност становника скоро сваке државе, укључив  у то и Немачку и Холандију и многе друге државе тзв. Старе Европе, како су се самоназвале од пре 300 година када су забраниле да се о њиховим територијама говори као о територијама србских племена.

И спреман је народ на ћутање – има о свему свој суд, али суди да је боље по њега да ћути – ћутањем се Гангстерова стратегија лакше спроводи, а слуге – председници појединих држава добијају боље оцене код Гангстера, а највећа похвала им је и обећање да ће бити подржани да владају још један мандат! Да буду слуге још један мандат! 
Једном издајник и слуга – увек издајник и слуга!

Гангстерова стратегија је промењена: Више се не ставља у први плана било какав оружани рат у односу на још непокорене делове или ка деловима који показују извесне знаке намере за осамостаљивање. Сада се информације о кретњу новца користе као оружје! Ефикасније од тзв. Космичког оружја!
Гангстер уредио и писмено уговорио са сваком државом посебно, да се амерички закон ФАТЦА мора спроводити – а то значи да ће се Америци достављати сви подаци о свим страним грађанима, и америчким наравно, који поседују новац или инвестирају у некој, Америци страној, држави!
Мали Аквизитери добили чип о кретању!

Нема никаквих самосталних поступања, нема никаквих Фондова за инвестиције а да им се не зна власник, не помаже више ни Кипар - Гангстер ће све, свакодневно, надгледати!
И зашто би се нека држава окупирала на неки други начин а да се у крајњем контролише новац – успостављена контрола уценом са већ расположивим информацијама о новцу оних који су на челу појединих држава! Новац је оружје! 
Информације о новцу су оружје.

Побуне: Северна Кореја у којој хронично влада несташица хране непрекидно се спрема за рат, Русија изводи маневре око Кипра и Грчке, ЕУ брине о «демократијама» у трећим државама, Србија не помиње Кипар – било па прошло, спремају се нови избори...... опет борба против организованог криминала..... прошлогодишња суша и садашња зима чине да ће недостајати хране..... о томе се у Србији не размишља, ни у Русији, где је брашну скочила цена за 40% а кукурузу за 70% са неизвесношћу шта ће се догађати ако и цео април буде хладан и снеговит – прошле године је Русија продала 35 милиона тона жита.

Србија се не бави резервама хране, она има бригу како извући још ових процењених неколико милијарди евра које су код грађана – Срби половину плате дају на храну, 600.000 домаћинстава не плаћа струју, затварају се мале и средње фирме у којима је какву-такву плату примало ово мало радника који су преостали.

У Шпанији су грађани повукли своје уштеђевине из банака плашећи се Кипарског сценарија, исто и у Румунији.

Ми Срби – ми верујемо нашим  председницима и министрима и ово што имамо код кућа однећемо у банке, да не пропадну Гангстерови магацини, да се на њих из банака, не наљути Гангстер!

Гангстерски бој је у току, обратимо пажњу – делови тог боја се одвијају и код нас! То је оно што ј започео Милошевић 1988.г., борбом против «Јагњећих бригада» - против страшних злочина тадашњих србских руководилаца који су имали обичај да за дан поједу и по два килограма јагњећег печења! Злочин! Злочин у односу на продате фабрике, земљиште и душе људи!

И о томе се сада надмудрују Вучићи, Дачићи, Вељовићи, Радисављевићи, уз мудру арбитражу светог нам Томислава Николића – то је онај који се одрекао заклетве дате у цркви под изговором да јој је прошао рок, била је то заклетва од претпрошле а не од прошле године!

Ако будемо ангажовани у том Гангстерском боју, знамо ли шта ћемо?
Знамо ли шта ћемо када нас, после тог Гангстерског боја, опет буду позивали да их реизаберемо?

Знамо ли да је Гангстерова, стара и ова модификована, Стратегија за овладавање Земљом и свим људима осуђена на пропаст – само једна сушна и само једна овако снежна зима, учиниле су да се зна ко је прави Господар!
Многе територије са којих Гангстер делује, и где му је Дирекција, постају неподобне за живот људи – имајмо то у виду и не бојмо се Гангстера и његових помоћника! Ни ових малих, ситних слугу Гангстера, из Србије! Бог је људима и народима дао сву власт и сва је моћ код њих и у њима – када то покажемо, спашени смо!

Драгољуб

Постављено 02.4.2013.г. у 17,20 ч

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta