Uzurpator kao žrtva!



Узурпатор као жртва!

-Страх од изреченог-


«Без мене не можете ништа!»
-Србин Ристо, назван (Х)ристо(с), својим ученицима-

Свако ко у било којем тренутку помисли да он сāм нешто чини, нешто твори, да он сам нешто креира, у истом трену постане Узурпатор!
Јер једини Креатор је Бог и Он сваком човеку одреди неки задатка и наоружа га моћима да тај задатак може да испуни – све тако челичећи и надгледајући своје сопствено у сваком од нас, како би Му се Добро враћало, а Лоше отпадало од Њега.

Људи су често упадали, и често упадају, у ову једноставну клопку – чим им се пружи прилика, узурпирају оно што им  не припада, чине оно што не треба да чине и временом им то учињено постане терет, а они сами жртва тог свог терета, тē своје одлуке исказане речју. 
Реч је опасно оружје, реч се не може зауставити ни вратити, она се касније може само на многе начине ублажавати, али се никада не може избрисати и довести у стање као да није изречена.

Човек-жртва својих одлука исказаних речима, непрекидно о томе размишља, зна да је његова, узурпаторска, одлука-реч, која је произвела дела, заснована на личном интересу, неважно је какав је то интерес и шта је претегло да му се подлегне и од тренутка када се узурпација догодила почиње да живи у страху, све чекајући последице. А последице су неминовне, јер се човек-узурпатор умешао у Божије Планове и Одлуке – тај узурпатор хтео мимо Божијег Плана, хтео по свом, испречио се Богу и Он га уклања.
Страхом, ишчекивањима, размишљањима о облицима казне која ће му бити одређена, узурпатор се претвара у мученика, или како кажу наши сељаци на Равној Гори, у мучењака, па без обзира да ли је то цар, министар, начелник, директор, командант, он је у свему само мучењак!

Шиптари са Косова и Метохије, сараднци одговарајућих америчких државних институција, у циљу остварења америчких планова, у циљу стварања погодности за распад Европске Уније, Британије, Русије, Немачке, узурпирали права других људи, власника земље и државе, њене историје и сваког другог права, те  користећи се оним чиме су од Американаца научени «Правом на самопредељење», озбиљно нанели штету Србији, одвојивши од њене територије за себе 20% са намером да на њој за себе ту направе независну државу.
И потрчале многе земље да такву узурпацију подрже – претегло при одлучивању осећање мржње према Србима и Србији, јер су се и многе евро-азијске државе и народи, свих ових протеклих хиљада година бесуспешно покушавали закућити на србским теиторијама непосредно добијеним од Бога, у исто време када им је Он подарио, јединствен језик, писмо и веру.

Потрчали да признају Косово и Метохију као посебну државу. Наградили Узурпатора и онога који им је такву идеју усадио као идеју коју треба остварити. И време тече. Те државе и народи, осећају да време истиче, неподношљивим притиском приморавају Србију да се она одрекне те своје територије на којој су Шиптари направили квазидржаву – сада сви они увиђају да се не може другим народима предавати у власништво туђе....., и уз бригу како преварити Србију, не примећују да се План Америке оличен у промоцији «Права народа на самопредељење» и најнепосредније удара на многе друге земље – тај узурпаторски бацил ће уништити оне који су поздравили узурпаторе-Шиптаре, стали уз идејног творца те узурпације-Америку, или мудро ћутале-Русија и Кина, све се надајући да се то њима неће догодити.

План Америке: Никада се неће дозволити да окупирана и побеђена фашистичка Немачка, буде прави такмац Америци – никада Америка неће дозволити остварење планова Немачке у Србији и на Косову и Метохији. Она, Америка, је та коју слушају Шиптари - сарадници америчких државних организација који владају Косовом, и без обзира не изразиту спремност Срба-узурпатора који се поломише да Косово што пре предају Шиптарима, од тог плана нема ништа! Америка ће наложити Шиптарима да се не сложе! Шиптари се не смеју сложити ни са најбољим понудама србске тројице-узурпатора.

Одобриће се стварање малих енклава на Косову и Метохији у којима живе преостали Срби, биће то друга фаза у одрастању садница за растакање  садашњих држава и Шиптари се са тим морају сложити, а онда од замисли да добију државу нема ништа, јер америчка замисао то није ни предвиђала, осим привремено како би се заварала Немачка. 
А потом су на реду остале државе, гађа се Немачка, потом иду остале.... нестају садашње државе у познатим границама, картографија гради нову Евро-Азију, да би се то на крају вратило у земљу идејног творца – узурпаторског поступања, у Америку, која ће се поделити по истом овом принципу. Зло семе бачено на њиву са којом се граничимо, родиће и на нашој њиви.

Неко у Србији, коме не припада право да постави тзв. Директора полиције, узурпирао то право, руководећи се и неким својим личним интересима – то ће га коштати места на којем се налази. Пре тога ће живети у сталном страху!

Председник Владе Србије и први до њега, узурпирали право да самостално предају Косово и Метохију, Шиптарима, мимо закона и Устава – неспособни да се зауставе, под неким обавезама јачим од заклетви - крај ће им бити трагичан, а да нико за њима зажалити неће - за њих је трагичност у губљењу власти - јер су се они потпуно открили и показали којим путем желе, и због чега и у којем времену морају да стигну.

У Србији се и даље хапси преко две новине «Које су влашћене да објаве» Информера, и Курира – и када се то и делимично почне остваривати, овој влади је крај, председник Србије више нема политичку странку, иде у потпуну изолацију, потом се на видело истиче начин на који је стекао факултетску диплому, покретну и непокретну имовину и то га чини неподобним да остане на тој функцији, а после тога се истражују елементи који су били пресудни за различите узурпације....., ово је редован пут познат одавно из праксе, и овог човека више нема, мада може бити ту на очиглед – он ће сматрати да је мртав. Исто тако пролазе и остала двојица узурпатора.

Противника треба победити његовим оружјем и користећи се његовим слабостима!

"Латини су љуте варалице, 
ујака ће нашег преварити!"
Стих из србске народне песме.

Ми то знамо.
Ми ћемо се убудуће служити њиховим «Латинским» оружјем и слабостима!
Њихово оружје је превара, а слабост уверење како им план успева.

Кроз два месеца, осим ако Кипар-Криза са запленом новца, све не убрза и не изазове оно што је овде објашњено у наслову «Сценарији за довођење Србије у ред», Организација која влада Србијом учиниће што је потребно да се изврше све припреме за преузимање власти у Србији. И овај след догађаја је нормалан, познат и заснован само на анализи догађаја и стању духа оних Срба који су са духом витеза. Сагледава се, наравно, и стање духа узурпатора, криминалаца, пљачкаша и свих хајдука којима сада новац отима Јатак-Кипар! 
Јатак опљачкао хајдуке! 
То је знак да ће се ускоро и све друго променити за 180 степени, јер су стално хајдуци били ти који пљачкају. Сада се ствара амбијент да народ узме оно што су му хајдуцу отели и Организација која влада као најважнији и најхитнији задатак има посао држања под контролом те неминовне нове прерасподела имовине! Како би се сачувао неокаљан дух, бар оних Срба на које се рачуна.

У ранијим насловима је објашњено да моћ Организације чини Братство – за ова наредна два месеца ће се уз помоћ катализатора–речи, разлучити они из Организације са духом спремним да трпе и гледају узурпације и на оне са духом витеза, после чега ће се оним са духом витеза придодати сви дуги Срби са тим духом - и они из редова «Хулигана», занатлија, земљорадника, незапослених, пензионера, инжењера, научника..... има их довољно!

Александар Карановић, назван Александар Македонски  са 30.000 војника победио је персијанску војску од 200.000 војника, наш цар Лазар је са пет пута мањом војском победио турског цара Мурата на Косову, ово је забашурено, па се други Бој на Косову из 1448.г. у којем је србска војска изгубила, представља као тај први бој, како би се причало да је Лазар изгубио битку – није, нису ни Александар Карановић ни Лазар Хребељановић изгубили, нису могли да изгубе, јер је уз њих био сам Бог са својим војскама.
Е, уз ово што ће се скупити ускоро у Србији, биће исти они који су подржавали Александра и Лазара! И биће их довољно!

План је готов, до  у детаље, и нигде није написан, на њему се ради од 1990.г., прикупљене су несумњиве информације о америчким плановима, о односима Америке и Немачке, сада се врше  неке организационе и техничке припреме за обнародовање окупљања..... оно тече и сада: помешани вода и уље дали су техничку течност за хлађење при обради метала, сличну сапуници или млеку...... реч чини да се уље врати у уље а  вода у воду. Братство надгледа, остали стрепе и све се чини како Бог хоће!

О новцу србских хајдука датих Јатаку-Кипру, написао сам - Поравнато! Сада се чека стампедо на банке у Србији да би се подигао новац, којег нема – дат у кредите ради убирања зеленашких камата онима који не могу да врате узете кредите па је и ту – Поравнато! Онда је логичан пут пред дворац садашњег србског цара..... јер је он гарант за све улоге до 50.000 Евра! Гарантовао цар-узурпатор, Ђинђић, Коштуница, Тадић и сада Николић,  за стране, приватне банке! Државним, народним новцем! Зашто су то узурпатори урадили?
 _____________________________________

Имам дозволу да део Плана за ненасилно преузимање власти у Србији, ставим на увид читаоцима Златног Билтена, као облик храбрења да ништа није изгубљено и да се ништа не може без уздања у Бога:


«Поверљиво-Пословна тајна и ауторско дело!

-Упознавати само Србе-родољубе и остале којим је Србија отаџбина-
-Упознавати родољубе из војске и полиција-
-Упознавати родољубе из осталих удружења, странака и покрета-

*Забрањено:
-За непријатеље Срба и Србије и све невладине организације које у Србији делују против интереса Србије, ја их не набрајам, они знају-
-Забрањено за оне који руководе Србијом, а крше њене законе и Устав-
-Забрањено и за све оне који су се неповратно предали, они су само наизглед живи-
-Забрањено за оне који се не боје Бога-

*Саучешће:
-Свим србским ХАЈДУЦИМА који су ПЛЕН 
сакрили код ЈАТАКА на Кипру
и широм света – пропао ПЛЕН, 
ЈАТАК коцкар и пијаница-


Ко сме тај и може!
-Војвода Живојин Мишић-

Не руши државу – мењај власт!
Сила је у праву!
Највећа тајна је оно што се јавно показује!
(Аутор Плана)


Кроки Пројекта ненасилне промене власти у Србији,
коришћењем модерног оружја у оквиру
Удружења грађана «Војвода Мишић»


У овом нацрту Пројекта ће се кратко, али са довољно детаља, образложити идеја ненасилне промене власти у Србији, коришћењем модерних, јефтиних и свима доступних оружја и средстава везе, на начин да се не руши држава већ да се мења власт, да се у целости поштује основни постулат демократске државе и права, да је сила у праву, да је најскривеније оно што се јавно показује, односно да се образложи принцип србског Војводе Живојина МишићаДа «Ко сме, тај и може!».

Србија има власт која се од времена преузимања власти од Турске, пре 200 година, скоро ни по чему не разликује од те турске власти – све је засновано на остварењу личних интереса највиших вршилаца власти,  и то је пренето до оних који врше  најниже државне послове – ти лични интереси  подразумевају мито, непотизам, злоупотребу службених овлашћења, избегавање примене законских прописа и, што је најтеже, измена Духа Срба, који су временом престали да се плаше Бога!

Народ са измењеним Духом или Духом који се не примећује и не исказује, престаје да буде народ, он постаје народ-крпа, са сигурним кретањем ка нестанку!

Страховлада сваке власти је могућа само уз непрекидно прикривање информација од значаја за целокупан живот државе.

Информације, односно медији су најмоћније оружје икада коришћено у овом обиму и оваквом облику, мада се информисање као ратна тактика и ратна техника користи од Постања до данас, увек прилагођена времену и приликама.

Други Светски рат је медије – радио и штампу, већ произвео у моћно оружје, а потом је оно заузело место како у рату тако и у сталним ратним припремама којим се одржава овако неправедно устројство света и сваке државе као дела тог света – оно је оружје  за одржавање успостављеног система владавине, односно одржавање на власти, ма каква она била.

Садашње стање у Србији је такво, да се сва борба за останак на власти, борба за очување стечених материјалних добара, борба за стављање под кишобран одређених држава и савеза, борба за преузимање материјалних добара од појединаца који су та материјална добра државе и народа присвојили - води се на најефтинији могући начин који даје највеће могуће резултате.

Медијима се у Србији потапају једни носиоци власти, медијима се уздижу неки од појединаца на власти, или они који би да се поврате на власт, медијима се профилише политички амбијент – једном  речју, медијима се управља Србијом!

Супротстављање оваквом ратовању и оружју није могуће неким другим оружјима, већ истоветним, са налажењем начина да се за тај, ненасилни, рат придобије много војника који би се користили овим оружјем – утицајем на свест грађана Србије!

____________________________


*Захваљујући великој Британији, Србија је добила  најмодернији и најдемократскији Закон о удружењима грађана, који је моћно оружје дато грађанима као Силу која се садржи у праву. Грађани Србије га (оружје) не користе уопште, јер су моћ овог оружја преузеле стране и домаће невладине организације које раде за оне који их финансирају, те се чини да је снага те Силе засноване на праву, исцрпљена, запоседнута, те да нема никакве могућности да се та Сила користи  мимо тих оформљених шаблона;

*Захваљујући Америци, целом свету је подарено оружје којим је Америка скоро успела да овлада светом - али није, тајну њеног оружја-Интернета, дознали и народи над којим је коришћено ово оружје;

*Захваљујући Русији, показано је на делу колика је штета ако се ово оружје по својој моћи стави иза Јединица Космичке одбране - јер ако дође до потребе да се активирају јединице Космичке одбране, свет више неће постојати, али ако се игноришу моћи ненасилног оружја Интернета, губи се народ, територија и, наравно, власт! Руске власти су почетком 2012.г. у време Председничких избора, грађане окупљене око Блогова и Блогера (електронске новине које се читају посредством Интернета), називали БандеБлогери, бандити окупљени око Блогера, а потом, осетивши и видевши њихову снагу, више тај назив за њих никада  нису употребиле и стално настоје да са њима ступе у дијалог - Блогери одбијају, имају јаче и успешније оружје, они хоће власт у Русији!

Не буде ли се Русија снашла у овоме, а тешко се сналази и има идеја враћања историје, што није могуће, Блогери преузимају власт са свим последицама који из тога произилазе."
_____________________

Ево, у Србији и свету има пуно паметних људи који се баве Геостратегијом - Пророковић, Антић, дипломате Србије, Генерали Ивашов и Филатов, академик Панарин и многи други – али сви имају једну неопростиву фалинку и због тога се  њихове прогнозе не остварују - све анализе су запоставиле Бога! А без Њега се ништа не може!
Србски План је заснован на ономе што се Богу свиђа! На Правди, Поштењу и Поретку који је Бог прописао, а Срби усвојили кроз «Правда држи Земљу и градове!», односно Бог држи Земљу и градове!

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб

Постављено 21.3.2013.г. у 15,00 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta