Rezervni položaj!



Резервни положај!

-Бескорисне ратне мере-


Веза: Наслов на Златном Билтену 
          «Група Србих-888»

Данас сам једном мом познанику - једном од оних којим сам недавно кроз наслов «Ништа не губите - ништа нисте ни имали!» послао поруку охрабрења у нади да ће вредети и да ће се после тога пресабрати на свом бојишту, видети чиме располаже, шта је остало и преостало, да ће сачинити нови, реалнији, план и наставити борбу – јер, рекао сам му «Предаје нема!». Послао сам му поруку на телефон секретарице, тако то функционише, он обично издиктира поруку па добијем одговор – сада одговора нема, мој познаник изгледа намерава да своју битку бије на исти начин, на начин због којег је она и изгубљена – а ја хтео да га посаветујем.


Пре нешто више од пет година Група «Србих-888» предузела је одговарајуће и конкретне мере, као одговор на јавно и силеџијско поступање Немачке, Енглеске и Америке које су тог (17.2.2008.г.) дана све своје злочине према Србима и сву своју неправду којом су кињиле Србе, и многе друге народе, запечатиле своју намеру сукоба са Истином и Правдом, које су сама суштина Живог Бога отевши од Србије Косово и Метохију!

Значи, те  злочиначке државе (Немачка, Америка и Енглеска) су чиниле све да изазову контрамере Групе, која се до тог времена уздржавала на све њихове поступке, у нади да ће се дозвати памети или уплашити својих недела.
Нису се уплашиле, напротив показивале су своју силу!

И тада је учињено оно што је окончано 16.9.2011.г. када се њима одређена судбина учинила јавном. У међувремену се чекала крајња одлука Русије - једине преостале велике србске државе – ни она није чинила ништа да спаси себе, те је крајем 2011.г. одвезано оно што ју је држало везано за обалу, тада је пуштена да слободно плута.
Пре тога су пуштене «на слободно плутање» и Турска, Кина, Индија, Бразил и Аустралија – све оне које су у првом замаху остале незахваћене.
И свима се догађа оно што, ваљда, сада не треба објашњавати било коме, посебно не читаоцима Златног Билтена.

Све те захваћене државе су се супротстављале ономе што се прво догодило у Нематеријалној Равни па се потом пресликало на Земљу - покушавале са различитим мерама за спасавање - те мере не дају никакав резултат, јер све оне иду по слици која се пресликала из Неба на Земљу.
Њихове обавештајне службе редовно читају и Златни Билтен – у то се може свако појединачно уверити, увидом у статистику читалаца кликом на «Геолокација», потом клик на  државе и  градове и свако отварање Златног Билтена без ознаке места из којег се то чини, јесте  прикључак Интернета који користи одређена обавештајна служба.
Наше тајне службе посећују Златни Билтен од 9-20 пута на дан - најактивније су  америчке у Украјини, Аустралији, са бродова и у Арапским Емиратима, али и многе друге - знају, читају, прате, анализирају, закључују и обавештавају кога треба.

Ти које они обавештавају схватају да је постало немогуће држати постојеће борбене положаје, у борби да се не оствари оно што је одлучено на неком другом-Вишем нивоу, на којем њихови судови, војске ни министри-бандити, немају ама баш никакав утицај, па се пресабирају, прво свако за себе а потом је дошло до онога што се и очекивало - две највеће силе на Земљи, Америка и Русија су принуђене на међусобну испомоћ ради покушаја било каквог опстанка, и у неодустајној намери да трећу и Главну силу на Земљи – Србију учине подобном да јој служи!
Наравно, то тако није предвиђено, није таква молба упућена и није таква одлука донета - Одлука је друкчија, и њена суштина је да ће све велике силе бити покорене, учињене малим и слабим, како би као такве молиле, сада слабе и мале и оне којим су чинили зла.
Због тога ове две велике силе ужурбано припремају Резервне  положаје, гледају шта им је преостало, чиме располажу, али како би се и надаље истрајавало у Неправди, па је и тај њихов садашњи, и сваки намеравани, труд бесмислен, односно свакако бескористан.
Оне се морају покорити Ономе који је најјачи, треба да крену другим путем - а не морају! 
Ми одавде ћемо лако уочавати њихову неуспешну борбу и њихове поразе, ми ћемо одавде гледати како се драстично укидају многа права људи, како се покушава са масивним мобилизацијама..... али њихов непријатељ је невидљив, Он и није њихов непријатељ, Он је и њихов пријатељ и Он ово и чини да би и  они међу њима, који буду хтели да се спашавају, буду спашени.

Ни на тренутак не треба помислити да ће њихове комбинације око тзв. «Монетарног рата», обарање или повећање цена нафте и гаса, претње силом, лажна обећања и лажне заклетве, позивање на исту веру, на крвно сродство, на старо или ново савезништво, на обећање помоћи у новцу и кроз инвестиције, да је то нешто искреносве су то алати и инструменти којим се покушава са утврђивањем њихових Резервних положаја – прављење тих положаја је залудан посао, а ми из Србије морамо све «Изнова», од нас самих прво, па потом средити двориште и државу, све осматрајући да ли се то Богу свиђа – не чинимо оно што Му се не свиђа јер је то осуђено на неуспех. 
Али, сви ми имамо потпуну слободу на опредељење у вези својих поступака – па ко како буде одлучио!

Хвала Монаху без манастира, који ме посети када он сматра да је то потребно, који ме обавести или потсети на нешто на шта треба обратити пажњу читалаца Зл. Билтена!

Бог са нама - Пристани Боже

Драгољуб



Постављено 2.3.2013.г. у 14,30 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta