Organizacija ne prašta!


Организација не прашта!

-Кога се плаши Алекса?-


Jokić kaže da Vučić zna za opasnosti koje mu prete
Алекса Јокић - човек који се плаши за живот "његовог" Вучића

Веза: Наслов на «Златном Билтену» - «Спирала»
                        http://www.zlatnibilten.blogspot.com/2013/02/spirala.html

Изненада се појавио нестали Алекса Јокић, човек од поверења Слободана Милошевића, сада као старатељ и саветник новог МилошевићаАлександра Вучића, да нам, уз извињење што смо помислили да је заувек нестао из политике, власти и моћи, саопшти како је он у ВЕЛИКОМ СТРАХУ «За мог Вучића, којег би неки волели да виде мртвог!», уз самохрабрење и поруку, «тамо неким» да имају у виду «да ћемо се бранити, на најтежи начин до сада» - да ће се држава обрачунати са онима који прете «његовом» Вучићу!
Па договорите се са "тим неким" или их похапсите, зашто нас оптерећујете вашим страховима? Ми смо вас изабрали, па сада извршите што сте обећавали!

Ваљевци, већином, по пореклу, црногорски Срби, или по новоме - Црногорци, служе се реториком својственом за одређене недржавне организације: Душан Михајловић је у дану када је стрељан Зоран Ђинђић, поручио исто «тамо неким» «Да ћемо се осветити – ми ћемо се осветити (за ово убиство)!» - поручивао је убицама да за њих суда неће бити - и није било, стрељани пре тога!

Овај, Алекса, сада опет прети државом!

Хало, Алекса!
Беше ли то она иста држава која је допустила да ти ухапсе шефа партије и председника државе, Милошевића? Знаш ли ти, уствари, шта је држава? Мислиш ли ти да је држава неко биће са чулима слуха и моћи извршења наредби, да је то неко неразумно биће које нема о чему да размишља - довољно је да јој Алекса нешто каже и она потрчи да то уради? Е, мој Алекса Јокићу!

Разумем те што си запао у толики страх, сам си крив, играо си дуго у једном колу, у колу из којег се не излази својом вољом – изашао си, плаћен си за то, опет си у државном аутомобилу, у државној канцеларији, опет ти туђе ћерке кувају кафе за плату коју им та неразумна држава удељује..... али, Алекса, Организација, твоја некадашња, те је ставила на списак дезертера, а то је много гадан списак! То је списак оних који без обзира где били, шта радили, који чин и звање имали – немају власт! А за вас, бивше, из Организације, живот без власти је притајена, сакривена, смрт!

Организација не опрашта!
Организације не испуњава наређења дезертера, ма им били и најнепосредније надређени. Слажеш се са мном, зар не? 
Причали смо мало о томе оном приликом када си свратио на извор лековите воде који се налази на мом плацу – тада си још правио комбинације да дођеш ту где си дошао.

Да је друкчије, Организација не би напунила 68 година живота и још је у виталном стању, мада се полако и она раслојава – мора се покрчити старо и засадити младо воће, мора се Организација значајно подмладити или у целости заменити! Застарела су јој схватања у односу на време у којем се сада налазимо.
Организација то зна и не чека, већ иде у сусрет тим неминовним променама.

Ја сам критиковао «твог» Вучића што је кренуо грлом у јагоде, што се првих неколико месеци није припремао за посао који је, можда, намеравао да обави, а да тек после по неком систему крене.... питао сам га са ким и са чим креће у ту битку, зар некадашњи министар информација мисли да се аман баш све може завршити преко новина – не може, мора неко да прикупи информације, доказе, изврши провере, напише белешку, кривичну пријаву, обавештење тужиоцу.... то је занат са својом технолошком процедуром. 
Где си ти тада био Алекса? 
Јеси ли ти знао да он ради мимо правила, какав си ти то њему саветник, и ко те је одредио да њега, неуког, саветујеш у ономе у шта се ни сам не разумеш.

Мислиш да је довољно ваше заједничко дезертерство да вас споји и тако учини јаким? Не иде то Алекса, не иде то тако Александре, не иде то тако Дачићу, не иде то тако Николићу!

Ви сте, такорећи, самозванци на власти – ви сте је вашим вештинама задобили на неки кратак рок, али без пристанка Организације ви ту власт никада нећете стварно поседовати нити користити!

Држава је, Алекса, само организованост одређеног броја људи на одређеним пословима, са заједничком свешћу, или сагласношћу, да се ти послови обављају на одређен начин! И да те послове обављају чланови Организације. Та Организација је братство – они су веома различити и опет врло слични, у том братству се не може постати «Брат» ако те неко у братство не уведе и својим ауторитетом не каже «Он је наш, наш брат!» - тада је тај новодоведени постао пуноправан, о њему се више не врше никакве провере, јер за њега одговара онај који га је у братство увео! 
Онај који је ушао у такво братство зна за последице издаје брата и братства. И не пада му на памет да поступи као издајник. Ако је паметан, наравно!

У братству постоје све структуре, по знању, образовању, вештинама, храбрости, патриотизму – тамо су и професори и мајстори и зналци специјалних вештина – када год затреба, чланови зналци одређених вештина су на располагању, у тврдом убеђењу да чине нешто исправно!
Ви, дезертери, самозванци на власти, они који у издали, не могу да буду права власт! И то је запечаћена ствар!

Ти, Алекса, то осећаш, то осећа Николић, Дачић, Вучић, директор полиције, директори војних служби......, јер су без обзира на тријаже, испирање мозга, подобне психолошке профиле, припадници служби којим командују, превасходно су припадници братства као оличења моћи Организације!

Нису сви чланови Организације моћни, а јесу на високим функцијама – и привидно моћ је код њих, а није, моћ је код оних који треба да изврше оно што они, понекада умишљени, пожеле да се уради.

Не измишља Николић како му БИА даје безначајне информације – наравно, он је за њих дезертер, кривоклетник и издајник и такав третман има, не измишља Вучић када говори како га прате и прислушкују – наравно, и он је издао Шешеља и идеју којом је бацао прашину у очи Срба, не измишља Дачић када говори како је угрожен – он је угрожен осећањем да га полицајци не уважавају као Милошевића, а не уважавају га управо због тога што се одрекао Милошевића – ко у Србији воли и цени дезертере и издајнике?! Нико!

Овде се не мисли на највећи број обичних полицајаца, овде се мисли на оне из братства, а у таквим ситуацијама о пословима полиције се не одлучује само у оквиру оних који су братственици и који раде у полицији – круг за консултовање је много, много шири.....

Србијом, као и сваком другом државом,  влада Организација. Организација влада преко братства – а то су, Алекса, Срби, родољуби, мада се понекада баве и пословима који нису законити, али како их је један од њих крстио, сви су са духом витеза,  који се покаже када је потребно.
Има их свуда – и ту око тебе, Алекса, и око «твог» Вучића, и око Дачића и Николића....

Братство неће убити «твог» Вучића, оно ће га само чувати без неког посебног жара и без љубави, а тада се свашта може догодити. 
Као код Ђинђића – њега је сиротиња из полиције прихватила због обећаних и датих 30% веће плате и обећања побољшања њиховог статуса, а већ су се и тада кајали због своје пасивности у одбрани Милошевића. Борци-полицајци му никада нису могли опростити оно што им је чинио из Црне Горе у време НАТО злочина, када је тражио да се Србија бомбардује толико дуго да може без проблема да заседне на њен престо.

Засео, био, видео, схватио, није задобио помиловање од братства и отишао! 
То помиловање је, да објасним Алекса, неформално пристајање братства да је он, бар условно, «Наш Брат» - без тога нема власти, части, и често ни живота, било да га не сачувају, било да онај који није помилован умре од страха, како је то у наслову «Спирала» објашњено http://www.zlatnibilten.blogspot.com/2013/02/spirala.html

И шта ви сада, тако уплашени, можете да урадите, да спасите душу и тело у којем је таква ваша уплашена душа?
Да се консултујете са неким из братства – нема везе његово официјелно место, можда је то ваш шофер, коме год да кажете стићи ће где треба и донеће се о томе одлука!

Пре тога: Да се одрекнете издајства, да се покајете за дезертерство, да постанете Срби, да постанете добри људи, да учините што је потребно да било ко, ма и онај најбезначајнији члан, из братства за вас каже «Он је наш брат!» - свађају се они међусобно, некада се и оговарају, некада једни другим преотимају послове, али то никада не квари њихове братственичке контакте ни могућности!

Ето, шта су батаљони полиције, шта су борна кола, тенкови, блиндирана возила, «Кобре» или «Беретке» у односу на моћ овог братства, које одобрава или не одобрава поступке оних који су, стицајем различитих околности, постали они који имају и саветнике и шефове кабинета или постали саветници и шефови кабинета – ништа је све то!

Без организације не може да се влада, ви своју организацију немате, власт су организовала два дезертера и један потрчко, заједно са вама, којима је најважније да опет будете нека власт, нисте сматрали да вам је потребна ваша Организација већ сте се ослонили на постојећу, не знајући како она функционише – мислили сте да се њом овлада када јој постанете званични шеф – а то не иде тако, имали сте оне који вам аплаудирају, лепе плакате, дају новац за обећања «да ће им се партија одужити» - сада ће околности учинити да се постојећа Организација која влада, реконструише, подмлади, попуни новим зналцима различитих вештина и потом ће се успоставити власт која ће моћи да влада Србијом!

Организација која и сада влада Србијом није формална, нема канцеларије, нема време састајања, нема строгу хијерархију – али се састају када треба, где треба и чине што треба!
Због тога би био узалудан сваки покушај идентификовања њених чланова, елиминисање из власти, притварање, осуђивање – нема их, а ту су!!

А дезертери се тога највише и плаше, па им је свако обезбеђење, ма колико прстенова да има, недовољно, па би да га додатно ојачавају, као да то нешто вреди! Мада, ствара илузије! О важности и безбедности.

Братственици ће све надгледати, они ће извршити и тријерисање свих вас, који сте сада, као, нека власт и свих који је на неки начин придржавају да не падне – неки ће поново бити ангажовани, а неки ће бити заборављени привремено или трајно, зависи од оних који буду склоњени, од њиховог односа према братственицима и Организацији, односно Србији.

Ја не знам када ће се то догодити, али знам да ће то бити брзо, нисам члан тог братства, али ми је познато, и знам, да ви који се плашите и за голе животе имате разлога за то.
Ја те разлоге наслућујем, ви их знате, али знам да нисте у статусу «Наш Брат», код оних који су важни у Србији. А само је Србија битна!

Знам да сте се масовно учлањивали у Масонске Ложе, знам да сте плаћали и по 10.000 Евра да вас приме, јер ко би вас тамо примио такве, знам да када уђете у канцеларију испред које дежура полицајац, постанете власт, знам да сте сигурни док вас чувају – само.... ко ће вас сачувати од чувара?! Индиру Ганди и њеног сина убила њихова војна гарда која им је одавала почаст, Зорана Ђинђића убиле «Црвене беретке» којим је био надређен, краља Александра Обреновића убио Апис из Војне Обавештајне службе, Милошевићу везала руке на леђа и ставила му најлон кесу на главу његова УДБА, Чаушескуа убила његова војска..... НЕ МОЖЕТЕ НИШТА САМИ!

Покајте се и постаните Срби, можда вам се што-шта од лудости које чините и превиди.

Бог са нама – пристани Боже!

Драгољуб

Постављено 16.3.2013.г. у 18,00 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta