Informacije kao oružje!



Информације као оружје!

-Моћније оружје од атомског!-

 

 

_____________________________

Русија под мач Дамокловим мачем америчког закона ФАТЦА

5. март 2013, Валентин Катасонов
Од 1. јануара 2013 ступио је на снагу, у целости, амерички «Закона о опорезивању страних рачуна» ФАТЦА  
______________________


 Фатална ФАТЦА! 


Ко има информације – влада! У кући, установи, фабрици, министaрству, политичкој странци, криминалној организацији…..

Информацiје су новац, али и страшно оружје!
Ко више зна он и влада!
Због тога је на Земљи, од Постања до данас у току, никада прекинута, битка за овладавање овим оружјима - остала оружја и оруђа су само средства у оквиру начина доласка до информација које могу постати оружје.

Свет се извештио у прављењу различитих нападачких и одбрамбених система, у слању бродова у Космос, овладао компјутерима, осматра друге планете и космичка пространства, али није нашао средство за одбрану од НОВЦА, од корупције, злоупотреба, пљачки, богаћења.
Од издаје Исуса Христа па наовамо, као ни много хиљада година пре тога.

Онај коjи је прикупљао информације о токовима новца, стварао je оружје – онај који је прикупио информације те врсте овладао је људима! 
А ти људи за које су скупљене  информације управљају(?) многим државама, установама у тим државама, командују војскама, полицијама – али, само привидно!
Свим тим државама управљају он и који поседују оружје страшније од атомског – они који поседују информације!

Пре годину дана, као претио Милорад Додик из Републике Србске да ће, ако му се нешто не испуни, организовати референдум за осамостаљивање те Републике Србске која је сада у држави по имену Босна и Херцеговина – чуо ко треба и поручио великом Милораду да он то свакако може да учини, а да ће они блокирати имовину «неких» званичника из Републике Србске која се налази на банкарским рачунима у страним државама. И смањио се «велики» Милорад, брже-боље нашао згодан изговор да се од тог референдума одустане и он је (референдум) потпуно заборављен.
Потом се појавила информација о извесним сумама новца Милорадовог сина у неким банкама, развила се прича и сада се Милорад више не смеје, не понаша се онако сигурно, није више бритка његова реч. 
Једном речју, ућутао се на помен да ће се против њега употребити то страшно оружје-информација.
То исто важи за Србију и све друге државе света.

Америка више нема никакве потребе да се силом инсталира на било којој територији света - то кошта, дуго траје и не даје резултат!
Америка је у целости прихватила систем владања који је установљен, и доведен до савршенства, у време трајања Османске Империје – све своје интересе Америка ће остваривати преко легално изабраних представника власти сваке државе света, само показивањем оружја којим располаже-информација!

У оквиру стварања нове америчке стратегије овладавања светом и држања под контроле оним што је већ освојено, од 1.1.2013.г користи се Амерички закон о опорезивању страних рачуна (Пореско поштовање закона) који је од, наоко, суверених држава Европе и Русије, држава тзв. БРИКС (Бразил, Русија, Индија, Кина и Јужна Африка) за тили час створио вазалне државе, остављајући им на располагању сву војску, све полиције, све тенкове и све ракете – само их је, користећи се информацијама као оружјем, принудио да потпишу билетералне уговоре са Америком, који подразумевају примену америчког закона у свакој од тих држава и то само у оквиру кретања новца!

Тај уговор је у свему једнак по Изјави Немаца од Безусловној капитуалицији 8.5.1945.г.! 
Тада су на капитулацију принуђени бомбама, сада информацијама о новцу – сакривеном код оних који су власници свог новца света и свих банака!

Али, да су криминалци паметни, они се не би ни бавили криминалом!

Пали сви системи напада, одбране, нови авиони, нове ракете, нови тенкови – свака држава се  предала без борбе!
Америка од 1.1.2013.г. влада у целости планетом Земљом!

И повлачи носаче авиона, војску из многих база у свету, смањује сопствени буџет  за око 1.200  милијарди долара за наредних 10 година – само ове, 2013. то смањење је 85 милијарди долара....., али она, Америка, нема намеру да значајно мења своје навике, а и зашто би – она влада светом, она има информације о кретању сваког долара , а она сада има информације о свим провизијама локалних политичара, о лажним фактурама, о миту који је узео било ко и био толико луд да мито наплати преко рачуна – а то се масовно чини, јер ко ће нпр. неком лудом србијанском министру да на руке донесе 5-10 милиона долара, то је гломазно, овако он отвори рачун и добије папир «колико је добар» и када би му пало на памет да нешто од тога подигне, припрети му се да ће о том рачуну обавестити његову земљу – овај одустане, оружје остане и он потом бесплатно ради само да се о том његовом «колико сам добар» не прича.
Тај новац се, као криминални новац, заплени у корист Америке, сви рачуни се опорезују и поново свет плати амерички мањак у буџету – заправо, она престаје да штампа новац, узима од кога хоће оно што су они криминалом присвојили. Како стечено - тако изгубљено!

Целу прошлу годину су се руски парламентарци бактали око прављења листе Американаца које ће Русија  ставити на њену «црну листу», као контрамеру за листу Руса, на црној листи   Американаца – а то су они који имају рачуне у страним банкама са сумама које не могу да објасне.

Због тога се осипа Руска Дума, напуштају је «народни» представници јер је Русија донела Закон о забрани поседовања рачуна у иностранству за званичнике и власт, и оставила неки примерен рок да се тај новац повуче одакле је и изнет – у Русију.

Општа паника међу власницима новца, напуштају државне функције, селе се из Русије, све у нади да ће на тај начин сачувати свој, криминалом,  стечени новац – а тамо их чекају они који знају!
Од новца нема ништа, одузима се јер је нелегално стечен, а власници постају оно што Америци  буде одговарало.



Има ли одбране од овако опасног америчког оружја?

Наравно да има - та одбрана се зове Поштење и придржавање Принципа довољности! Онај који тиме располаже, односно који упражњава овај принцип, имун је на ово страшно америчко оружје, па се онда никако не може избећи питање или самопитање: Па да ли је погрешно ово што раде Американци?

Није погрешно! Бог своју вољу реализује на начин који Он одреди – Он не воли ово што чине Американци, они су најуспешнији у уценама и они су одабрани да ОБНАРОДУЈУ ИСТИНУ о сваком поједином владару и свакој држави – после овог Америчког закона о опорезивању страних рачуна, свим људским бићима би требало да буде јасно да је начин на који је уређен овакав свет погрешан, да су они, ми, људи, томе допринели стално одобравајући људске привилегије које се обавезно заснивају на злоупотребама....

Шта ће сада да ураде они који имитирају Исуса Христа на Земљи, а имају рачуне у страним банкама, које су сада све до једне под строгим америчким надзором?

Хоће ли се сада неки такав појавити као кандидат за цара Србије, Русије, Кине, Бразила.... хоће, јер ће ако ми не будемо вршили провере о њима, они ће бити цареви тих држава, а амерички вазали.

Ја сам сувише незнатан  да бих бринуо и о другим државама, нудим овде за нас, у Србији, организацију нас људи који ће бити у највећој могућој мери имуни на државу и њене законе – да се организујемо како је једино могуће, да направимо организацију одоздо и изнова, да се међусобно уважавамо, помажемо, дружимо, једни другима пружамо услуге по привилегованим ценама – имамо сада све законске предуслове за то, оставимо по страни Диносаурус-организације, основане од појединаца који стрепе од сваког наговештаја контроле њихове имовине – направимо нашу, изаберимо младе и паметне људе који се не плаше контроле имовине, окружиће се истим таквим и то је нова «врста» људи, коју треба ширити.

Хвала Америци, држави која нам је много помогла и кроз обарање режима, кроз постављање непоштених на чело Србије – она чини оно што се Богу свиђа! А ја увек поздравим ту Његову Вољу.
Кроз злочине над нама, отварала нам је очи, а за све своје злочине, када их оконча, биће и њој плаћено од истог Онога који јој је и допустио да чини то што је чинила!

Браво Америци на проналаску новог оружја – мене оно не погађа, и са задовољством гледам оне који се тресу од таквог закона.
Жао ми је и што немамо суверену државу, што нису суверене ни европске државе, ни Русија...... али и тамо ће морати да се гради изнова, пошто се ово садашње потпуно уруши до 16.3.2015.г.

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб



Постављено 6.3.2013.г.  у   15,00 ч.

1 comments:

Zlatni bilten 7. март 2013. 12:08  

ТРИ ЗАДЊА ТЕКСТА
Примљене

Bozidar Milosavljevic
07.41 (пре 4 сата(и))
коме мени

Поштовани Г. Драгољубе,
одајем Вам признање на садржини целог сајта, али посебно на три задња текста:

Баћушка, није ли сасвим касно?

Ех, стигла жетва у Немачкој!

Информације као оружје!

Веома ценим Ваш однос према Богу – Творцу свега постојећег у Васиони, који преко Космичког Разума, контролише укупну Хармонију свега постојећег. За овај циклус постојања Људи или Сапијенса на овој Планети, може се рећи да су се одродили од Бога и од Вере у Њега у том смислу, што не могу да обуздају инстикте Самољубља, Похлепе и .Грабежа. То је основни проблем пада Духовности за целу Цивилизацију. Живот по Инстику, погодује Тамним Силама, које Сапијенсе наводе лажним мотивима - на лажне циљеве, да би их користили за своје злодела.
На тај начин може се закључити да се цела популација Сапијенса налази у сталној фази Деволуцује или Подивљавања. Наравно да у овој „духовно затрованој чорби“ и Србски народ плаћа цену свог бегства од проверених историјских вредности. Али свско Зло има своје Добро, па ће Бог дати, да се народ отрезни на време и ослободи од изрода и издајица, који за лажна обећања продају колевку у којој су одрасли . Тај сценарио неће проћи, јер Новац је виртуална творевина, која има свој крај, као и свака друга лаж на свету. За сада Сатана царује у Америци, али има претензије да се исели, пошто је духовно унаказио овај континент, а народ преобратио у животиње.

Срдачан поздрав од Божидара

Молим вас да погледате линк у прилогу.
http://player.vimeo.com/video/57126054

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta