Biblioteka "Zlatni Bilten"


Библиотека «Златни Билтен»


-Начини попуне фонда библиотеке-


Блог «Златни Билтен» (и његов клон, сајт "Златнибилтен.срб www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/") су једна модерна самоуслужна библиотека са преко 500 књига из различитих области - а то је за једну личну библиотеку сасвим пристојан број књига.
Ја сам у библиотеку поставио наслове који су ми били интересантни, а даља попуна библиотечког фонда ће се одвијати уз консултације корисника библиотеке, кроз њихове коментаре, предлоге, захтеве, жеље, као и уношењем њихових наслова у садржај библиотеке – у садржај «Златног Билтена».

Дотле: Па и сам ишчитавам неке наслове од пре две године, немам примедби ни потреба да их у било чему мењам или их се одричем – сви смо на чекању да се догоди оно што је прогнозирано, део тога се остварио, део се остварује, а део ће се остварити у наредне две године.

За оне који читају садржај «Златног Билтена» са неидентификованих интернет прикључака: Па и ви сте моји читаоци и за вас важи све као и за све остале. Надам се да вам је службено и лично било од користи свако улажење у овај блог – наравно, и ви можете да доставите сугестије, предлоге, питања, само ће бити проблем како да вам доставим одговор..... али, снађите се.

Свако добро свим читаоцима «Златног Билтена» жели аутор блога.

Драгољуб ТатомировићПостављено 10.3.2013.г. у 12,30 ч.

2 comments:

Zlatni bilten 10. март 2013. 16:39  

Аутор блога, Драгољуб Татомировић, МОЛИ све читаоце "Златног Билтена" и сајта "Србијача", да све своје сугестије, предлоге, критике, питања и све друго од утицаја за дефинисање садржине неког будућег наслова, постављају овде, у простор "Коментар" како би то било свима доступно, да сви виде да је постојало интересовање за наслов који ће се, евентуално, појавити. Сви коментари, предлози и све друго треба да буду потписани именом и прзименом и постављеном адресом мејла, како бих могао да извршим одговарајућу проверу аутентичности захтева. Непотписане сугестије и предлози и они без мејл адресе биће избрисани. Молим за разумевање и уважавање ових напомена. Д. Татомировић

Милорад Маринковић 23. јул 2014. 21:30  

На сајту : Www.poreklo.rs . налази се ,,гомила,, електронскиx књига из историје , порекла итд. које се могу бесплатно преузимати.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta