Bez reči!



Без речи!

-Шта нас чека?-

Графолог-профилиста може да сачини прилично поуздан психолошки профил на основу нечијег рукописа, гласа, фотографије, изгледа-зависно од његове стручности и искуства, као и моћи да разуме говор душе одређеног човека.

Ја ћу овде само фотографијама неких, за Србију, важних људи, указати на оно шта се од њих може очекивати, и по потреби ћу само у по две-три реченице обнародовати оно што е било претежно у њиховим главама у време настанка фотографија:

      Ивица Дачић, политичар по занимању

«Ух, неће ваљда и то да се дозна......»

Овај човек, то је апсолутно сигурно, нешто важно и битно прикрива!


Дачић ми је рекао да пишем платформу
Томислав Николић, грађевински техничар и
власник и једне факултетске дипломе, у
последњих 22 године политичар

«Чекајте, полако, да размислим, шта сам оно раније на таква питања одговарао......»

Сасвим је сигурно да овај човек-комбинатор покушава да и своје раније грешке прикаже као део његовог садашњег плана. Није рекао своје последње опредељење по било ком питању које га се тиче, биће ту приказивања више Томислава како би се онај прави прикрио.

  
Барак Хусеин Обама, човек са посебним 
задатком, када је Америка у питању

«А  ја вам кажем, има тако да буде.... 
уосталом, тако мора, не одлучујем ја о 
томе... а ко зна како ће то све испасти.»

Овај човек је права слика стања државе на чијем се челу налази – Америка је у стању скривене државне панике, у стању онога који се плаши, па то галамом и врло несигурном-млитавом, гестикулацијом, као потпором претње, настоји да прикрије. 
Он ће повући обарач – онај који ће оборити Америку и довести до светске катастрофе, првенствено и прво падом Пирамиде Превара преко банкарског система, а потом  падањем ЕУ, Кине, Русије, Аустралије, Бразила, Индије, Турске и даље све док не остану само оне државе и народи који су спремни и вешти да се организују за живот у датим условима..... а нестаће све државе и њени народи који нису тренирани кроз муке и немаштину од Другог светског рата па до сада.
   

Владимир Путин, потпуковник КГБ-а, 
сада председник Русије

«Ех, зар не видите да ми није до славља, али 
ево желим вам свима да будете боље него ја....»

Наш брат, потпуковник Владимир, нашао се у великим проблемима за које нема лаких решења – о њима непрекидно мисли, они га притискају, он полако заборавља да се смеје...... тешко је некоме да прими честитку о неком бољитку у 2013.г. који му жели овако тужан човек. Он, наравно, зна и шта ће све морати да предузима и тужан је због тога, а све је ово само наставак оног тужног осмеха са почетка године 2012. када је изабран за председника Русије. 

Не бој се друже потпуковниче - Ко сме тај и може

Ако се све толико умрсило, не размрсуј-сеци или се измичи! Ако си ван тог замршеног клупчета, наравно.


Telegraf: Angela Merkel: Nema proširenja EU!
Ангела Меркел коју ја у својим насловима редовно ословљавам
 са Црна Ангела, наследница Србина, Бизмарка и Швабе, Хитлера – 
на истом задатку на којим су и они били. 
У Србији позната као доносилац тужних вести
уцена, претњи, омаловажавања - лична пријатељица Ружице 
Ђинђић, супруге оног Србина који је молио НАТО да Србију 
бомбардују све дотле док он не буде сигуран да ће без већег 
отпора сести на престо Цара Лазара.

«Не иде, не иде ни овако - на туђем смо се закућили, има их још живих, само да на чело Србије не дође неки који ће затражити да му се територија Немачке уступи по основу Историјског права и тапије на власништво -требало је друкчије...... није требало престајати са бомбардовањем Србије 1999.г., док је нисмо целу окупали челиком... идемо у пропаст, ништа од царевања целом Европом......»

Ова горда жена прима награду за своје понашање – ту награду ће примити и њен народ. За жаљење је – али, још се она није предала, од Немаца још зла треба очекивати.
___________________________ 

Ето, ово су неки од оних који нам се, што непосредно што посредно, непрекидно увлаче у живот, у куће, у собе, који се мешају у животе милиона људи – а самим им треба помоћ.

Има овде о њима наслов "Шта нам је са царевима" - тамо има интересантних детаља о њиховом тадашњем психофизичком стању које их је довело да овако изгледају. Наравно, тада је био актуелан Тадић, који је у међувремену склоњен, а појавили се Дачић и Николић.

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб


Постављено 31.12.2012.г. у 18,20 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta