Baza Beograd!


База Београд!

-Заузети Базу ради периферије-


__________________________

Oblasti:

1.      Ontologija i Fizika Vremena
2.      Nehercijanska Elektromagnetika
3.      Fizika i Tehnologija Svesti

i sve drugo iz Nove Duhovnosti, naravno...

DOBRODOŠLI STE OVIH DANA, OBAVETIĆU VAS ČIM UNESEMO STOLICE, DA
DODJETE NA RAZGOVOR...BIĆE MI ČAST I SPIRITUALNO ZADOVOLJSTVO

RADIMO WEB SAJT...

POZDRAV IZ SRCA

VELJA ABRAMOVIĆ

_____________________________________

И сам сам својим скромним знањем и могућностима у неколико књига и више текстова на Златном Билтену, доста самоуверено, тврдио да је Србија Центар Земље..... аргументовао, објашњавао, читало се то..... читали и они који то све, такође и одувек, знају, али се никако нису јавно слагали са таквом мојом  констатацијом и онда, одједном, без икакве моје заслуге, добијем мејл од господина Велимира Абрамовића, нашег уваженог и врло истакнутог филозофа, са обавештењем да је добио помоћ из Москве (!?) да у Бази, у Центру Земље, у Србији, у Београду, оснује нешто што у свету као такво не постоји. Формира се Центар за Космолошке студије!

Објаснио наш брат Велимир, да су се сви езотеристи света сложили да се то мора оформити у Београду. А када је још то подупрто од браће из Москве, ту, за Србе, нема никаквих дилема у оправданост, сврху, добронамерност, корист за Србе и Србију, реч Москва је гаранција за све то, мислим да је све то покривено.

Наравно, ја сам правник, криминолог и помало и теозоф, али ми сви ови технички називи нових грана науке којим барата брат Велимир уопште нису познати.... чудио сам се откуд да мени буде упућено једно такво важно сaопштење.... читао више пута.... нисам научник типа Тесле, ја се Тесли дивим као Вишем Бићу послатом овде код нас, на Земљу, да нам што-шта објасни, дивим се његовим изумима јер сви они помажу и у свакодневном животу, нисам ни квантни физичар, нисам никада био у Москви, не познајем лично брата Велимира Абрамовића... нисам налазио одговор откуда му идеја да и мене стави на списак оних са којим би разговарао о његовим идејама које подупиру из Москве, и који би можда и мене помогао у нечем чиме се бавим – мене који имам све што ми је потребно да радим то шта радим и како радим, мени коме не треба никаква помоћ било које врсте - а можда је то управо и претегло.То што имам све, што ништа од људи не тражим и не очекујем, што се равнам по неким неуобичајеним лењирима, што сам овакав сав никакав! Брат Велимир је филозоф, ко зна шта он уме да види у нама никаквим.

Не  могавши да филозофов план објасним правом и криминологијом, а да не остане да сам немоћан у тражењу одговора у вези постављеног циља због којег се формира једна тако важна институција, ослонио сам се на нешто знања у својству теозофафилозоф је онај који је сабрао многа овоземаљска знања, па покушава да на основу њих разуме оно што му није јасно и да тим својим закључком покуша да објашњава и осталима, док је теозоф онај који користи нешто од неземаљских знања, оних која се не стичу у школама и не добијају преношењем од људи, оних које је неко добио на неки начин који ни сам не уме баш сигурно да објасни, али се подводи под нека посебна и непосредна искуства….. о тим искуствима се земаљска наука односи са омаловажавањем јер су у питању искуства која та земаљска наука није објаснила, потврдила и као таква верификовала, па сам и ја можда један од оних који  имају нека знања која су у свему ненаучна и неверификована! А, ја их и немам!
И онда добијем обавeштење да ћу бити позван да разговарам са земаљским филозофом и научником чија су сазнања научно верификована.

Погледам даље:

Намерава се истражити могућност успостављања Парадигме Научне Духовности Глобалног Друштва…. Хоће да раде на успостављању Парадигме - Обрасца   Глобалног друштва - Глобално, то му дође цео свет, нешто као Нови Светски Поредак  који хиљадама година, а и данас, успостављају западне државе помоћу оружја, сада помоћу ракета, авиона и тенкова - ми недавно то искусили и имамо о томе Генетски Запис - сваких 20 година нам врше проверу тог Генетског Записа о стварању Новог Светског Поретка, у којем треба да нестанемо, да се утопимо у остало, без икаквих особености, посебно не онога што им смета – Духовних Особености.
Е, сада ће се то учинити и Научно, створиће се Научни образац Духовности Глобалног Друштва, јер је оцењено да на нас овде у Србији, тенкови, авиони и ракете, не делују довољно ефикасно, они који преостану исти као и пре њихове употребе.

Погледам даље:

Физика и Технологија Свести и све друго из Нове Духовности, наравно, каже брат Велимир.

Шта је у питању, како ја, овакав, да то све разумем, како то да разумеју читаоци Златног Билтена, већином Срби, исти као и сам што сам, шта се ваља иза брда?

Идемо редом, криминалистички:

Сви Езотеристи Света сложили се да такав Центар треба оформити у Београду.

*Шта је езотерија, чиме се бави?;
*Ко се бави езотеријом и због чега?;
*Шта се хоће постићи изучавањем Технологије свести и Нових Духовности?;
*Шта су те Нове Духовности?;
*Како се могу употребити езотеријска знања и ко их може поседовати?
Езотерија је тајна наука или тајно знање о видљивим и невидљивим световима и законитостима које постоје у постојању тих и таквих светова. Езотеријом се баве лица која имају за циљ да овладају тим тајним знањима како би их користила за своје циљеве или циљеве оних за чије интересе раде.
Ако се овим тајним знањима придруже и изучавања Технологије Свести, тзв. Нове Духовности, не треба бити криминалиста па закључити да се неко намерава наоружати невидљивим оружјем које може у неком тренутку бити искоришћено и злоупотребљено.
Из Србије ка остатку Земље, или из саме Србије према Србима!
Да се кују оружја против Бога у Београду!!

Само нам још то недостаје. Да се почнемо на Њега бацати камењем! А под изговором да наставимо тамо где је Тесла стао, као да Тесли није могло бити омогућено да нам остави још што-шта, као и да живи много дуже
Поседовање неких посебних знања и вештина је опасно, опасно је знање борилачких вештина од стране оних који би их могли искористити у тренуцима своје љутње.... један ударац у одређено место разбија срце човека, један захват џиу-џице кида зглоб шаке да се никада више не састави, један карате ударац  кида гркљан..... а замислимо колика је опасност ако би људи бирали људе, да их обуче тајним вештинама, да их обуче да користе невидљиве силе из невидљивих светова.
Та опасност је до сада држана под контролом – зналци посебних вештина којим се користе невидљиве силе били су Божији Изасланици или ученици Божијих Изасланика, или и понеко у неком манастиру неког религијског реда, у којем се та вештина неговала, преносила и никада на зло користила.
Наравно, постоје та изворна знања, јер су некада сви људи имали извесна знања о невидљивим световима, и код неких малих изолованих народа или племене, али су и они присиљавани да за рачун власника напредних авиона и ракета користе и та знања, опет на нама Србима испробавано.

Сада имамо план нашег брата Велимира, који у широку лепезу земаљских наука укључује и знања о невидљивом, и знања о технологији свести, у праматерију стварања, у Божанске честице, у знања која људи не треба да поседују, знања која сам Господ даје онима који прођу провере на које их Он ставља.

Срби не могу бити побеђени оружјем људи!

Али, људи имају специјално оружје према којем су и Срби  слаби – то оружје је новац, тим оружјем је сломљен и благајник Групе ученика Исуса Христа – и он је за нешто сребрењака издао Учитеља.

Овај план би могао бити још једно велико искушење за оне који можда имају и нека знања и дарове о тим знањима, а налазе се и међу нама, Србима, можда би били показани, идентификовани па потом присиљавани да та знања користе за оне који имају новац - само, узалуд! - чим се неко полакоми на новац, знања му се одузму, а он без њих није ништа друкчији од оних који су га напали тим оружјем- новцем.

Хоћу рећи: Залуд посао! Ово око физичких и квантних закона, у реду, гурајте, само не знам чему ће вам послужити, ово остало – па није дато људима да то знају, оним којим је дато да то знају не треба новац, они којима је дато да то знају а полакоме се, та знања буду одмах одузета..... не иде то тако: оставити Богу оно што је Он резервисао за себе, Он одлучује, Он проверава, Он даје, Он одузима...... пазите, ЦЕРН - Црни пројект (има овде наслов под тим именом) је пропао, и ово ако се будете петљали у Божије, узалудно је, а ако ме брат Велимир и после овога буде звао, одазваћу се и ово му препричати. А ово сада је само као неко мало упозорење, да прикочи, умије се хладном водом, добро размери, па онда како хоће.
А све баш у Србији, да се заузме База Земље, па на периферију! Да се окупе неки Срби, због нечега, због Глобалног Друштва, због Американаца, НАТО-а, ЕУ, због тога што смо још живи?

Пази се брате Велимире, ниси Ти Тесла, он није примао новац од непроверених, види ко ти га је понудио, услове знаш......

И пази, ти езотеристи, ако их има и у Србији, могу они то да спрече на многе начине, на тајне начине, јер су им и знања тајна, или да добију задатак – и они од свог газде!

На Земљи се слушају само двојица газда, Бог и Његов противник – остали су слуге различитих рангова, задужења и моћи која само тако изгледа, јер зависи од газде којем служе.

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб


Постављено 8.12.2012.г. у 17,35 ч.

2 comments:

Brat Srbin 9. децембар 2012. 18:04  

Brate Dragoljube , stajem iza svake tvoje reči... Ne brini, ima nas dovoljno... Slava Gospodu Bogu !

Unknown 13. децембар 2012. 11:25  

Борба постаје све видљивија и очигледнија и ускоро ју неће бити ни могуће сакрити. Надам се да ће се бар тад нашем народу отворити очи и да ће видјети шта се у ствари дешава и какав се рат већ води, да напокон завршимо са тим евроатлантским интеграцијама. Него, било би занимљиво чути Ваше мишљење поводом хапшења Мишковића. Нешто ми смрди да је ето држава напокон кренула у обрачун са криминалом јер су се наједном опоштенили. Збиља бих волио да нам напишете коју везано за хапшења. Бог Вам помогао као и вашим читаоцима.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta