Proročanstvo našeg brata Igora Panarina

        
Пророчанство нашег брата 
Игора Панарина

-Све је добро, али се Бог нигде не помиње-
______________________

 

«IGOR PANARIN: OBAVEŠTAJNE

SLUŽBE U SVETU I SVETSKA KRIZA (1)

utorak, 06 novembar 2012 14:37

igor panarin kol

"Period do januara 2013. biće preloman u

 razvoju postojeće civilizacije"
____________________________________
Наш брат, уважени доктор и професор, човек за кога кажу да пројектује даљи развој Русије и целе Цивилизације, творац замисли "План Евроазија", у целости је потврдио све оно што се читаоцима "Златног Билтена" објашњава у последње две године, користећи се другим углом из којег се сагледава, приликом закључивања...... Хвала др Панарину, ипак је он име, из велике државе која никако да преломи и каже да је то у суштини србска држава, и никако да се у целости отараси сагледавања резултата деловања људи – кроз ратове, интриге, обавештајне службе, већ им се придаје значај који је изнад самог Бога!
Јесте, брате Игоре, важно је то о чему нас детаљно обавештаваш, али су то, ипак, само технике спровођења замисли људи – и оне се реализују до мере коју не одређују људи, већ Бог. 
Да није тако па због чега Америка или бивши СССР или садашња Русија, или Кина не би стално напредовале, већ се уруше као и свака грађевина од магле?!

А свака грађевина коју не подржава Бог и која није по Његовој Вољи, пада и од најмањег поветарца, зар не? 

Није ли Ураган «Сенди» којим се отпочиње физичко уништење Америке, само благи поветарац у односу на оно што Бог може, када хоће?
Ураган «Сенди» је опомена, и био је недовољан да би Државни секретар Америке одустао од доласка  у Београд  да прети и уцењује – то су сви видели и могли да оцене његов поступак - ова друга олуја која иде на Америку, и све остале, биће јаче, трајаће дуже и тако до краја ове државе.

Рекао сам више пута да је понашање великих држава према Србима и Србији, репер при одлучивању шта ће им се догађати..... ко не верује нека поново прочита одређене теме из Златног Билтена и нека упореди са овим што се догађа.
Наша, србска,  држава Расија/Русија, је такође опомињана, позивана, објашњавано јој је, нуђено јој је, давано јој написмено..... била је спора, неодлучна, двоумила се и понашала се исто као у последњих 350 годоина, када се одрекла праве Србске Историје, одричући се тада и своје историје, јер је у питању једна историја која је фалсификована.

Јесте, брате Игоре, то су радиле обавештајне службе али увек у сагласност царева и владара великих сила, и наше Русије!

Шта се још може учинити за ових наредних, кључних, неколико месеци? 
Мало и много. Мало у односу шта се могло пре неколико година и много да би се показало да сте преломили. Ако јесте. А јесте ли? 
Шта још чекате да видите и поверујете да вас нико не обмањује и на плаши празном пушком – пушка је пуна, користи се, користиће се и даље...... сами гледајте па се одлучујте.

Шта вам се нуди?

Па ко сте ви да вам се било шта нуди – ви сте слуге Божије, као и сви људи света, будите добри да би били запажени, а тада би се можда неко од људи који посматрају и обавештавају о поступању великих држава, осмелио да за вас опет моли.

Будете ли и даље чекали, брате Игоре, протеће и ова наредна два-три месеца, и после тога се ништа више неће моћи променити, а оно што тече је оно што је зарађено у последњим вековима и хиљадама година.

Сугеришем ти, брате Игоре, да своју анализу допуниш и сагледавањем свега онога што су чинили људи, а да се то Богу није свидело. Када се на то дода ова твоја анализа, имамо целовито објашњење узрока пропасти од нулте, до ове 7521.г.
Желим ти, брате Игоре, свако добро!

Драгољуб


Постављено 06.11.2012.г. (7.521.) у 19,30 ч. 

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta