FED HOLDING!



ФЕД ХОЛДИНГ!

-Руско злато у ФЕД-у-


Веза:
Наслов "Златна валута кукуруз" 


Federal Reserve System – FED ili Savezne Rezerve (svakodnevno) SAD

Овај систем се лажно представља као Федерални, што асоцира на Државни -  искоришћено недавно и у Србији када је прављена приватна банка која се назвала Национална Штедионица, користећи такав дугогодишњи назив Штедионице у оквиру послова државне поште.
Сада се то користи и за обмањивање у другим областима – национална Тв, национално ово или оно, све уз оправдање да се активност спроводи на целој државној територији.

Низом мера уобичајених за банкарске шпекулације, група богатих Јевреја из Америке и Европе, али и више краљевских кућа тадашње Европе и Русије, постали су улагачи-оснивачи приватне банкарске организације која се назвала ФЕД а потом је  изнуђено да банкарски систем Америке јануара 1913.године, уз потпис тадашњег изабраног америчког председника  Вилсона, буде предат у руке те приватне банкарске организације, прво са роком од 20. година, да би се већ 1927.г., амандманом одредило да се овај посао даје ФЕД-у на неодређено време.

Ова одредба ФЕД ослобађа и од било каквих продужења уговора, уобичајених када истекне 99 година – једноставно те одредбе нема.
Америка се заштитила уговорном одредбом да у сваком тренутку, ако се стекну услови које држава процени оправданим, може повући право које је дато ФЕД-у.

ФЕД је, наравно у обавези, као и сваки сложени привредни систем, да подноси оснивачима Извештаје о пословању, плановима и све оно што сваки Холдинг систем чини у односу на Управни одбор у којем су представници капитала оснивача.

Вероватно се ово информисање у последње време повезује са истеком уобичајених рокова од 99 година који се уговарају у оваквим пословима, те се као тај критични дан за ФЕД и Америку узимао прво 21.12.2012. да би се сада говорило о 23.12.2012.г. као дану када ће ФЕД морати да поднесе Извештај о раду.

ФЕД је самостална приватна иституција, послује на доходовном принципу, продаје Америци и целом свету штампане доларе по некој цени, коју самостално одређује. 
Првобитно је цена одређивана на основу расположиве количине злата, а потом се од тога одустало – ФЕД-у се веровало на реч!

Овај холдинг систем је пословао по, у документима, непотврђеном систему – уговор о оснивању је недоступан, уговор са државом Америком  је некомплетан, односно није доступан јавности у целости, списак оснивача са улозима није доступан.

Оправдано се претпоставља да су ФЕД основали они који су у то време (1913.г.) имали новац - банкари Јевреји, краљевске куће Европе и Русије.

Сматра се да све те куће поседују оригинална документа о уложеним оснивачким количинама у злату. Та документа су валидна и сада, и преносила су се на наследнике власти неке земље до дана данашњег, уколико се као улагач књижила држава, односно наследници приватних лица, ако је улагач уписан као приватно лице.

Пример: Русија уложила извесну количину злата на име државе – та количина припада садашњој Русији, а количина књижена на тадашњег руског цара Николаја Романова, припада његовим наследницима, то је уобичајена процедура везана за наслеђивање имовине од стране потомака.

Документа постоје!
И за злато из Русије, има га по неким документима јако много. Ако се садашња турска државна резерва злата од 300 тона сматра великом, ако се немачка количина од 3.500 тона сматра нормалном за величину те државе, онда се количина од преко 100.000 тона руског злата предатог ФЕД-у, што као оснивачки улог, што на чување, чини сасвим примереним.
Јер, Русија је на десетине пута већа од Европе и Енглеске, заједно, па ако је једна Немачка скупила 3.500 тона, због чега се ова количина не би увећала за 30 пута па се добила количина од 135.000 тона злата – количина која није у физичком поседу Русије, количина која се стално смањује уместо да с кроз камате увећава, количина по основу које Русија добија доларске новчанице као противвредност наштампаним рубљама!!
И стално повећава ту гомилу доларских новчаница стално смањујући оно што је ФЕД-у дала на чување.

Оригинална документа о оснивачким улозима и депоновању ради чувања не могу се негирати! Ако се поседују.
А ако се не поседују, ако се нема документ онда се не може ни позивати на правну процедуру која подразумева признавања свих права власнику документа или његовом кориснику, ако се ради о пренетим правима, па су кроз проток времена предузимане мере да се од власника одузму оригинална документа.

Како?

Кроз ратове, побуне, револуције, уцене, наговарања, преваре и сл. «Циљ оправдава средства!» – то је јеврејска максима  уграђена у садашњи европски комунизам, наравно и амерички и руски, као и србски, јер светом владају они који поседују сво злато овог света и који  су власници «замене» за злато – долара.

Пример:
1913. године основан ФЕД
1913. започео Први Светски рат
1918. убијен цар Николај Романов (званична верзија) Убијен 4.7.1918. г. баш на дан Америчке независности – јер је можда тада та независност у злату, од Русије, поново оверена.
1918. завршен Први Светски рат
1927. Америка дала ФЕД-у права «на неодређено»
1929. Велика економска криза у Америци, потом у Европи и целом свету
1939. Почео Други светски рат
1944. Завршен Други Светски рат

Све ратове су иницирали, водили  и управљали њима, власници крупног капитала.

У овим ратовима су предузимане мереза одузимање оригиналних тапија на оснивачке улоге у ФЕД-у, али и на депозите чувања злата.

Удружени западњаци-оснивачи ФЕД-а ратовали против, по свему судећи, оснивача са највећим улогом, руског цара Николаја Романова, са основним циљем да га оставе без документа о оснивачким правима.

Држали цара Николаја више од годину дана у Царском селу у Русији, као неког притвореника, присиљавајући га да се одрекне документа у замену да му поштеде живот.
Преговарало се као што се преговара са сваком криминалном организацијом - криминалцима се не верује, али се криминалци једино могу међусобно завадити у оквиру поделе новца стеченог заједничким криминалним пословима, или стављањем у изглед блажег поступања према једним у односу на друге.

То су данашњи «Инсајдери» или «Заштићни сведоци» који за блажи третман пристају да објасне улогу свих у некој криминалној групи. Цар Николај је био вешт државник, имао је искуства у сарадњи са западњацима, договарао се са њима и штитио своје и руске интересе, или интересе трећих земаља, ако то Русију није коштало ничег више од улагања ауторитета и спремности на уступке неком другом, у неком наредном преговарању.

Криминална група скоро никада не поступи  по претњи коју је истакла и у року који је одредила као време реализације претње - увек дају ново време и спуштају цену, јер они у крајњем рачунају и на могућност неуспеха.

Цар Николај је на сигурно склонио докуменат због којих је свргнут са власти и због којег је Русија нападнута. Комунисти-разбојници, нису могли до тих докумената никако стићи тако што би га лишили живота, те је за веровати да се Цар са њима нагодио – платио им је неку суму уместо да им да документа и пристао да нестане као цар и као човек из живота – омогућили му промену идентитета и места живљења.

Али: Документ у тој верзији постоји, наследници су живи и у сваком, погодном, тренутку, они од ФЕД-а могу затражити своја права.
Овде су разбојници прибегли брисању ове могућности – нестанком наследника, односно њиховом смрћу нестаје могућност да било ко у редовној правној процедури буде оглашен наследником, када би се опет са документом могао појавити и тражити своја права.

Земни остаци царске породице Романов, наводно су недавно откривени, ДНК методом је потврђено да су то они, и у новој гробници се налази укопано и право наследника да затраже своја права по основу оснивачког улога цара Николаја. 

Да ли је то тако?

Због чега би се веровало да су комунисти-бандити, олако повукли обарач ради убијања, а да нису потражили пренос права, одрицање од улога.... и све друго из репертоара Јевреја који су измислили комунизам, чиме се јавно хвале, да ли је за веровати да би се разбојници одрекли главног дела плена?
Шта је њима значило да убију цара, који је само један човек са правима која су важила док се комунисти нису појавили? Њима је потребан плен, плен и само плен!

И површном криминалистичком анализом МОС-а (начина рада) комуниста, њихових полиција, њихових помоћних органа и организација, лако је посејати сумњу у овакав званичан расплет око окончања живота цара Николаја и његове породице, а ако се сумња у званичну варијанту, онда је аналитичар дужан, а и није нешто посебно тешко, да постави вероватнију хипотезу тока догађања, и ја, будући да сам криминалиста, то управо и чиним:

Русија је нападнута 1917.г. како би се од цара Николаја одузела документа о улогу у ФЕД у злату.

Цар Николај је предосећао у шта се упустио, покајао се, видео шта му се спрема, те је документа сакрио на сигурно.

Цар је био религиозан, народ га је волео, па је и верске реликвије којим је располагао благовремено склонио на сигурно. Код њега се чувала десна рука Светог Јована Крститеља – склоњена је на сигурно, али не на довољно сигурно, јер ју је ОЗНА после Другог Светског рата пронашла испод дуплог патоса у просторијама манастира Св. Василија Острошког на Острогу у Црној Гори, где га је привремено депоновала СПЦ ради чувања, која је при том (ОЗНА) и уписала у Записник о одузетим стварима и:  «Једна сува десна рука, мора да је нечија».

*Где беже наши Црногорци из Београда? У Црну Гору.

*Где беже они са периферије једног народа? У Матицу свог народа.

*Где је Матица Руса? У Србији.

*Где се повукла преостала Бела Гарда, после пораза у Грађанском рату у Русији?
-У Србију, у којој је краљ био Александар Карађорђевић, са циљем да се сачува, реформише, одмори, снабде и у датом тренутку се врати на власт у Русији, када би се створила могућност да краљ Александар буде и Цар Русије – прича се да се овај потез Србији никада није опростио и да због тога никада Србија није уживала љубав противника Беле Гарде - Црвених Бољшевика, комуниста, који су се сами назвали бољим од других.

Један од основних разлога убиства Александра Карађорђевића, 1934.г. у Марсеју, у Француској (Западна Јудеја), је био оно што је чувао противнике бољшевика који су свргли цара и настојали да дођу у посед Тапије о улогу у ФЕД.

*Да ли је Тапија пронађена?
-Да, она постоји, али није код Јевреја.

*Где је она?
-Ја не знам, али је она вероватно на сигурном – има у Србији много тајни које још нису откривене и поред тога што су на челу Србије и странци, комунисти, непоштени, разбојници, Срби-издајници, што је СПЦ нападнута са свих страна – постоји Ред Витезова, неформални ред витезова којег сачињавају Срби из свих србских крајева, из свих друштвених слојева, има међу њима и разбојника, и научника, и официра, полицајаца, сељака – али су сви су они са Духом Витеза – иза њих стоји Бог и они ће вршити све оно што Бог жели.

Значи: Другови из ФЕД-а, џаба нападате Србију, она се може окупирати, може јој се наметнути било каква власт, може јој се променити и име, може се наметнути и друга вера, али ДУХ..... Дух је неуништив и биће онако како Бог жели. Витези ће победити, када буде требало они ће наћи документ због којег изазивате Светске ратове...... то злато које сте сакрили није ваше, морате га вратити власницима!

И тај Смак света који заговарате за 23.12.2012. г. - па није то тај Смак света, то ће бити ваш смак света, вашег овако уређеног разбојничког и шпекулантског света.

Да, ви планирате да искористите космичка догађања посебно ретког распореда небеских планета  који ће се успоставити 21.12.2012.г. и намера вам је под тим и таквим изговором, уништите базе података банака, осигурања, да кажете како више нема новца који дугујете, односно да започнете све изнова са златом које сте прикупили на једно место.

Али ни злато, ни било који други метал, ни нафта ни гас, ни топови, тенкови, ракете, компјутери..... не могу да замене жито, они се не могу јести.
У наредном периоду ви нећете имати прилику да успоставите нови преваран систем који би био под вашом контролом и преко чега сте варали и уцењивали цео свет – Златна валута ће бити кукуруз!
Све ће се равнати према њему, он ће бити обрачунска јединица, опет ће се трговати кроз размену добара, а на неком будућем новцу мора писати колико нека новчаница вреди у кукурузу, односно у људском раду, у Милости Божијој, која нам омогућава да живимо, једемо, пијемо..... а то злато.... па и да вам остане, нема сврхе, осим поравнавања вас који сте се уздигли преварама, са онима које сте преварили – потом поштени напредују, а ви остајете са пленом, који је крвав и који вам неће дати да спавате. 
Долази време када ће велики молити мале!

Питају ме шта мислим шта ће се догодити у дан када су западњаци одредили да ће бити Смак Света – 21.12.2012.г.?
Одоварам: Да, биће Смак оваквог света, биће, можда, и неких необичних природних појава, Бог поравнава све у Космосу – можда ће некима да промени климу, да мало Земљу исправи или искриви, да помери магнетне полове, да издижући један крај потопи други – то је све оно на шта власник Земље има право – али после овог краха планетарне 100-годишње преваре зване ФЕД, оваквих превара више неће бити.

За вас који држите новац на рачунима банака у иностранству: Па, будите спремни да се подаци због «Више силе» избришу и да останете без њега – ништа не губите, ништа нисте ни имали!
Бар ће вам се вратити део мира изгубљеног због страха да вам исти као ви то не препокраду
За остало морате да одговарате – не бојте се разних Александара Вучића ни њему сличних, има неко други који вас чека. Спремајте се!

Спремајмо се, наравно и за тај дан, али и за многе дане после тога..... и гледајмо, да би схватили.

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб

Постављено на дан Св. Апостола Филипа, 
27.11.2012.г. у 16,30 ч

2 comments:

Zlatni bilten 29. новембар 2012. 11:37  

КОМЕНТАР НА ФЕД ХОЛДИНГ!
Примљене
x


Bozidar Milosavljevic
11.31 (пре 4 минута)

коме мени
КОМЕНТАР НА ФЕД ХОЛДИНГ!


УСКОРО ЋЕ БИТИ


Ко имаде малу њиву,
Ранку шљиву, Винску лозу,
Санску козу. Нека чува.

Са Небеса Знак долази
Тешко Време све је ближе,
Ове Речи ко не схвати
Зла судбина њега стиже.

Када Гости Непозвани
Са далеког дођу пута,
Нашем Дому Зло се пише
Вода ће све да обрише.

Небо кад се преокрене
Равнотежа изопачи,
Тада наша Мајка Земља
Старо рухо преоблачи.

Ко преживи ову сцену
Сећање што старо брише.
Живот тече својим током
Творац нов Аранжман пише.

http://skrivenosaznanje.blogspot.com/2011/05/1.html

Милорад Маринковић 24. јул 2014. 23:55  

Прелепи стихови. .....А воде је било!

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta