Koalicija "Dodješ mi"


Коалиција «Дођеш ми.....»

-Њет, Сербови!-


Дођеш ми...толико јавних предузећа, управних одбора, места у полицијама, дођеш ми .... да заобиђемо ову или ону фирму, у којој је наш друг..... дођеш ми дођеш ми! – одјекује Србијом. Коалиција «Дођеш ми», тешко пали, не ради јој мењач, блокирале кочнице, мотор губи снагу, само јој сирена ради, са интересантном мелодијом: Ево нас, ево, само што не кренемо, до нове године ће већ један бивши министар бити ухапшен! Хапси Коалиција «Дођеш ми» преко новина и телевизије, проба да свира ту мелодију и страним државама....., али са свих страна, «Њет!», или исто на немачком и енглеском – неће то проћи, Коалицијо!

Били «наши» из Коалиције «Дођеш ми» у Америци, Немачкој Русији.... да просјаче уместо да узму оно што имају, а не налази се у државној каси већ у каси оних из Коалиције «Дођеш ми» - незгодно им да гурну руку у туђи ћуп јер би то био потез који води ка њиховом сопственом, а све запечатили воском и сакрили..... па би да испросе нешто ново, да не дирају сопствену, украдену, главницу, а да и даље раде по истом принципу.

Било је лако извући праве закључке везане за ове посете, Берлину и Москви: Берлин је тврдо затражио, и то обнародовао, шта тражи на име камате за кредите који би Коалицији могла да продужи живот до пролећа – Косово! Неодустајно и одмах!

Братска Русија је запрепашћена и као сваки рођак који види куда идемо, разочарана још једном конвертитством и непоузданошћу Сербова, те је иако тако велика и моћна доживела понижење од онога који је створио Коалицију «Дођеш ми», који и поред свих политичких припрема за тзв. заокрет Србије од непријатеља – Немачке и Америке, ка рођаку Русији, није учинио ништа више од голе причине «Ја волим Русију!».
Као да је Русији таква изјава, таквог човека, потребна и битна – она је од њега тражила дела, дела су изостала и РУСКА ШТАМПА је у потпуности игнорисала посету Томислава Николића, по свему судећи један и куртоазни и непријатан разговор руског председника, нашег брата Владимира са својим превртљивим саговорником из земље Матице и руског народа – ни једне једине речи о пропасти припрема које су изведене, обећања која су давана, о изгубљена два сата у причи са човеком који је дошао а без да је знао шта му треба, шта нуди, када ће и како узвратити....

Руска страна све одмери преко штампе - посети министра Бачевића дала је одмерен и прилично велики публицитет, али и САМО најаву да Србија може да рачуна на руску подршку буџету Србије, првенствено захваљујући поверењу које имају у Бачевића, али је Бачевић скрајнут из центра одлучивања – он као и да не припада тој Коалицији «Дођеш ми» и од те САМО најављене руске подршке србском буџету, са пробушеним дном, на којима су прихватне посуде моћних појединаца Коалиције, НЕМА НИШТА!

Жао ми је што је у име Србије наступила Коалиција «Дођеш ми», али су је Срби изабрали и од Русије не треба тражити, ни очекивати, да брине о Србији више него што она то сама чини!

Коалиција «Дођеш ми» пред расулом

Циљ овакве Коалиције је да се она што пре распадне, да се изазову нови избори, којих, ево откривам, више неће бити, да се држава уведе у стање банкрота, дужничког ропства, да се поново тенк користи као лек – да се комунисти поново обрачунају са непослушним народом.... припреме се врше: Полицијама је повећана плата за 10.000 динара прошле године-важи то и сада али им не улази у просек за пензију - нису им плате велике, али откуда се то намиче(?!), те су поново полицајци престигли у платама медицинске сестре и инжењере у производним фирмама, врше се провере Мобилизацијског плана, пописано је 50.000 возила у власништву грађана Србије, који и немају право власништво над својим возилима – оно је привремено, док та возила не затребају држави, када она прогласи Ванредно стање! А за присвојена средства припадници Коалиције су могли купити возила колико им је потребно, али не могу, они су присвојено запечатили и сакрили!
Да ли вам ово личи на већ виђено?

Избора неће бити


Ови на Ђурђевдан 2012.  су, по свему судећи, последњи избори по правилима која су прописали ови из Коалиције – наредни ће бити тек када се заврши ПОРАВНАВАЊЕ – свега и свачега, после чега ће се власт формирати одоздо, како је и нормално, а не уредбама или законима које вазда доноси ова или нека слична коалиција.

Мук Србије је за оне који имају ухо за хватање таквих фреквениција је труба за узбуну! Али, шта је знао неписмени Милош Обреновић, који је увек попуштао када народ ћути?! Комунисти разумеју и признају само силу!

Оно, мук,  труби, Срби се међусобно консултују, разговарају шта ће и како ће, јасно им је у шта мора да се «Угази» - ово читати са изразом гађења на лицу као када се стане у псећи измет - али ако се «Угази», пас ће бити или везан или обешен!
Нису Срби жељни нереда, хаоса, неизвесности, сукоба са својом децом из полиција и војски...., али теже претеже!
Кућа склона паду се мора срушити и правити нова, а за градњу те нове се узме оно употребљиво од старе куће. Држава је кућа, државна власт је грађа куће – оно труло, црвоточно, напукло и несигурно, иде у дрва!

Избора више неће бити! Жао ми  је много лепих двораца и кућа, много плантажа, много пословних простора, које су саграђене, неке поштеним радом, добијене наследством, а неке стечене припадношћу Коалицији» Дођеш ми» - јер ће због тих неких, стечених припадношћу Коалицији и све остале имати исти третман, када им прети опстанак у сваком погледу, и њима и њиховим власницима – народ, када год узме правду у своје руке нема времена за предистражне и истражне радње, суђења, жалбе, адвокате..... он пресуђује, често се и погреши и огреши, али је све то цена ПОРАВНАВАЊА!
То ће се односити и на аутомобиле, авионе и све оно у шта се одлио народни и државни новац! Где ће се возити скупи аутомобили, ко ће чувати толико двораца и кућа, ко ће плаћати толико чувара и неће ли се и чувари, чим све то почне, прикључити онима који пресуђују по кратком поступку!?

Говорио сам више пута, овим који неће знати где би се сакрили од оних који ће доћи да траже да положе рачуне – објашњавао сам стање љутње и беса, моћ парчета жице, дрвца шибице, снаге шака оних којима је од свега остао само голи живот.... опомињем садашње генерале полиције и војске да се присете шта се догађало у почетку побуне на Косову.... 1988/89. да се присете колико су били немоћни када их је окруживало на десетине хиљада љутитих Шиптара – како су ћутали када су им Шиптари чупкали бркове и тапшали по образима, уместо шамарања,  и нека то све упореде са периодом пре тога када је 10 полицајаца јурило 5.000 Шиптара и то тако што су само последње ударали пендрецима и пуцали на њих сузавац-патронима.... прво бежали, па стали, па кренули напред, а онда се редослед променио, бежала храбра Милошевићева милиција главом без обзира! Имајте то у виду, другови полицајци и војници и нека неко поштено објасни Дачићу на какву, и коју, силу може рачунати, да не буде затечен, мада је и он полицајац и може и сам да предузима конкретне полицијске мере, а баш је способан за то!

Пазите се другови политичари! Ви сте сви од некуда, зар не? Имате куће, родбину, децу, не умишљајте да сте сигурни јер једни друге обезбеђујете – то функционише само док вас неко стварно не буде хтео напасти.
Јесте ли видели како је прошао амерички амбасадор у Либији – неколико ракета са оближње фарме и џаба либијски специјалци на пет метара од амбасаде!

Наравно, Срби не желе да руше, знају да је то све њихово, али их не терајте да чине оно што не желе – шта да вам, вама из Коалиције «Дођеш ми...», кажем, склоните се са власти, вратите Србима оно што вам иначе и не припада, молите их да вам опросте вашу несмотреност, грамзивост... сиротиња сте били, па жељни и рува и крува, и кућа и аутомобила, и новца, и жена, и власти, и угледа – опростиће вам Срби, и наравно под хитно престаните да у њихово име говорите – ми Срби имамо много лоших навика, лоших особина, али сигурно ви из Коалиције нисте изглед матрице Србина!

Труба се чује – нечујна, опасна, прво ће је чути они са празним новчаницима и фрижидерима, потом они који имају новца али нема шећера и зејтина, потом иде све уобичајено из времена када смо тренирани од стране Дачићевог духовног оца, С. Милошевића, онда се сви удружују и траже кривца......, а неуки, љутити, бесни, у шкрипцу са временом..... у памет се Коалицијо! За почетак: Дачићу, ућути, Вучићу престани са претњама, Динкићу, па ти као да си све схватио – наравно, каса је код тебе и ти већ ћутиш, а ти Николићу: Шта теби рећи, мучењаку једном? Шта ће ти то све - станови, куће, викендице, паре..... чему ти то служи? Шта ћеш у туђој кући – отетој, комунисти отели приватну кућу Карађорђевића или неког другог и ти би у таквој кући да се као шепуриш, да уживаш и задобијеш поштовање! 
Не иде то тако Николићу, Србин ли си, ако јеси па како да тако размишљаш?  
Сети се како си лепо спавао и сањао у теренском контејнеру «Жеграпа» на градњи пруге Београд-Бар, па утврђуј где ти се деде миран сан.
И та диплома, како те навукоше и на ту глупост?
Али, ако - Ђаво никога не  може да натера на било шта – он само  предлаже оно што зна да желимо - ти пожелео, мајстор Ђаво удесио и ето ти, то твоје садашње стање је Пакао о којем се говори у нашој религији.

Знаш, та диплома ће да те кошта тога што си досањао, вероломниче, у Бога се не уздаш, а без њега нико ништа не може да учини – и слушај Бачевића, паметнији је, школованији је и поштенији је од тебе и више никада не иди на разговоре на којима немаш шта да кажеш! Када будеш смео, онда ћеш и моћи, али ти не смеш!

И шта ћеш такав на челу Србије - знаш ли ти да си ти на престолу цара Лазара, јеси ли прочитао «Царев завет» и «Небеску Литургију» од Владике Николаја – знаш тамо се види тренутак одлуке цара Лазара «За Небо или за Земљу» - имаш премијера, комунисту, који изјављује да не жели да влада Небеском Србијом, као да му то неко нуди и као да је од њега неко то очекивао, а он умислио да може да влада Србијом!

Еј, колика је Србија!

И ко треба да буде на њеном челу – само онај којег би Бог подржао!

Ево вам другови из Коалиције «Дођеш ми» једно прецизно обавештење које се тиче Србије – чисто да знате и да видите да ли сте ви ти:

______________________________

Богојављенско обавештење Србији
 (19.01.2011.г.)

Еј, Тибет је висока Планина;
У њему је скривена Истина;

Ој, Србијо којој нема краја, 
ти си место Земаљскога Раја;

Еј, Србијо од Тибета сестро,
у теби је Живог Бога Престо;

Са Престола Бог ће да објави 
да су Срби Његов народ прави,
који само Живог Бога слави;

Са Престола Бог ће да пресуди
и објави ко су какви људи;

Пазите се ви Божански Срби 
и гледајте како се пресуди;

Еј Србијо, од Тибета сестро,
добро пази које ти је место;

Србија је Живог Бога Престо-
нек не иде где је зову људи, 
они људи којима се суди-
нека гледа шта је Богу мило, 
да би Срба и по Суду било.

Записао Драгољуб Татомировић


Постављено 19.01.2011.г. у 19,55 ч.
________________________

Боже, буди уз нас у наредном периоду Поравнавања!

Драгољуб

Постављено 21.9.2012.г. у 15,15 ч. Мала Госпојина)

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta