Povratak bludnih sinova



Повратак блудних синова

-Радост и туга-

Ево прошло 20 година од када је Србија предвођена својим блудним синовима школованим на Западу, покушавала да све Србе и њихову преосталу државу Србију, која је црта између Истока и Запада, преведе насилно, на превару, на лажна обећања и давања лажних нада, на Запад.
Још као да чујемо србске политичаре, маскиране у патриоте, како нас последњим снагама наговарају да гласамо за њих (2000.г.) како би се покренули камиони са америчким новцем, паркирани на граници код Суботице, од којег ће Србија да процвета – уз један услов: Да пристанемо на сопствени нестанак и нестанак наше веома смањене Србије.
А не постоји тако мала Србија која би била прихватљива за наше непријатеље –  лакше би ми било да набројим пријатеље Србије, њих је врло мало, остали су они други, они и ми знамо ко су нам непријатељи..... а све и даље играмо позоришну представу у којој су се сви удружили да нас изварају.

Пре неколико месеци смо избором и неких нових  странака и политичара пробали да потиснемо ове који су нас преварили у јесен 2000.г. – нисмо у томе успели, они који су главни кривци за наше укупно стање маскирали се поново у нешто ново, опет се ујединили и опет постали власт, боље речено опет успели да опстану на власти.

Нови људи из нове владајуће странке покушавају да преузму власт добијену на легалним изборима, али им не успева!

Они су веома желели да дођу на власт, али ни сами у то нису веровали, били су спремни на одустанак од борбе.... на предају пре краја утакмице, али се догодило: Победили!

Признале их стране државе – неколико пријатељских и много више оних старих, нама добро познатих, непријатељских држава.... и изгледало да ће та нова власт успети да запоседне институције власти.
Није то лако, власт не чине зграде, власт не чине ни постављења неких других људи на челна места у државним органима.... власт чине људи, службеници средњих ешалона који се већ више од 20 година не мењају.

Власт у Србији упорно, лако, стручно и неприметно држе тајне полиције, које своје активне службенике размештају у све државне органе, у кабинете министара, председника, на чела великих предузећа, у велике приватне компаније на чијим челима су људи обавезни на сарадњу са тајним полицијама.... и тако од Београда до последњег села у Србији.
Онај ко има утицај на тајне службе Србије, тај заправо и влада Србијом!

Нова власт без њиховог пристанка то неће ни постати – формално хоће, али стварну власт неће задобити из многих разлога – основни је: Политичари пролазе - Служба је трајна!
Нова власт је ушла у поделу колача  са многим странкама које су биле власт и до сада или су је чиниле у последњих 10 година, од насиља под којим је преузета власт 2000.г. од оних који су ту власт на исти начин приграбили 1944.г. – гледано по праву, по добрим обичајима, по правди и поштењу, и ова власт изабрана пре неколико месеци само је наставак власти добијене насиљем 1944.г., односно 2000., што ће рећи да им недостаје легитимитет и поред околности да су изабране на некаквим колико-толико легалним изборима.
Основа насилног доласка на власт, прве, партизанске, комунистичке власти, која сада има поприличан проценат учешћа у садашњој власти, чини ту власт влашћу без легитимитета. Тај недостатак јој камен о врату када негира ваљаност терористичке власти на Косову и Метохији – јер, како србијанска власт да се позива не нелигитимност због насилног доласка Шиптара на власт, када је и сама с тим кореном?!

Србија се  мора вратити на крај познатог јој пута са којег је, 1944.г. изгурана насиљем – мора се вратити на 1944.г. па имајући у виду шта се тада догодило пробати, а то је једино и могуће, да направи легалан и легитиман наставак те власти.
Због измењених укупних околности сада је неопходно оформити власт одоздо - од сеоских скупштина, преко општинских и окружних, како би се добила централна, државна скупштина која би потом обавила своју улогу доношења устава и расписала нове изборе по законима које би донела..... да дођемо себи, да дођемо на наш, прави и изгубљени пут.

Сада се власт формира одгоре, сада се власт додељује по основу избора које организују они којим намеравају да буду власт, па када то постану они се договаају колико власти дати нижим нивоима, што не допрноси никакавом стварном мењању било чега – Србија иде низбрдицом, стално уз стална убрзања.

Србија је била изварана неколико пута у последњих 20 година – све очекујући од својих непријатеља да преко ноћи постану пријатељи, да србски непријатељи свог непријатеља, Србију, помажу и ојачавају!

Сачекали непријатељи Србије тренутак када новоизабране власти не могу да ту власт преузму и нормално врше – ослањају се наши непријатељи на већ утврђене инфраструктуре власти у Србији које су прозападне, «продемократске», које су «проевропске», дочекале да је важније да неко буде «Најевропљанин» којег у то промовише нека локална општинска група грађана са Чукарице у Београду, од околности да је неко паметан и поштен!

А не могу новоизабране власти да постану стварна власт – нису се припремале кадровски, нису правиле стратегију преузимања власти, већ само стратегију победе на изборима и сада не могу да остваре ниједно предизборно обећање – пробају, не иде, народ чека, а они који су изгубили изборе, али не и инфраструктуру власти, користеће ту инфраструктуру опструишу остварење предизборних обећања садашње власти, чак и оних које би народ сам врло лако обавио.... не дозвољава стара власт да се од криминалаца одузме државна и народна имовина,  странци - наши непријатељи условаљавају кредите и било какву дугу помоћ успешним окончањем декриминализације Србије, а мирно гледају њену криминализацију више од 12 година, и када се те две околности суоче: Пара нема!
Ни кредита, ни од обвезница, њихове агенције Србији смање рејтинг поузданости за инвестирање.... па се чека народна побуна како би се под другим изговором «Латина» нашао разлог за управну или оружану окупацију Србије, када би јој то био и вероватни крај, којег већ хиљадама година прижељкују они који су се, насиљем и ратом, настанили на нашој територији у целој садашњој Европи.

Онај који се изборио да буде на челу оних који ће водити борбу за декриминализацију Србије, који је био на договорима и извесним инструктажама у Америци, сада уз њихову, америчку, сагласност, одлази у Русију – да оствари циљ који му ускраћује суседна Европска Унија, како се назвала Немачка – да добије новчану помоћ за предах!

У претходним чланцима сам наводио да ће их Русија чекати до половине септембра, али они журе, они немају времена да чекају половину септембра, они морају да дођу до новца колико јуче!

А тамо: Па, онај који даје кредит  диктира и услове враћања, хоће и да надгледа преко својих поузданих људи, хоће своје поуздане људе и у државним структурама из којих се то надгледање може обавити..... хоће и да уручи и списак тих својих поузданих људи, хоће да затраже и реконструкцију владе која се није ни сместила у кабинете, хоће да у владу уђу и непријатељи наших непријатеља, хоће  да елиминишу конвертите које су идентификовали.... па ће се у Србији, колико од недеље већ видети који претежни ветрови дувају – западни или источни или на смену и уз договор.

ЕУ какао се назвала Немачка, испада из игре!
Телеком Србија се не може продати Немцима ни малим Немцима-Аустријанцима, из разлога безбедности. Телеком Србија мора да остане у рукама Србије – Американци користе, вероватно бесплатно, сву потребну комуникациону инфраструктуру и њој промена власништва не одговара.
Америка не  жели да позјамљује новац влади која је то само формално и због тога је сагласна да бригу око Србије, као мале Русије у Европи, поведе велика Русија.

Лично бих волео да је једина велика преостала србска држава, Русија, коју и сами Руси називају Расија, по Србима из Рашке, Расима, у ситуацији да нам помогне више него што је то сада за очекивати, волео бих да наши Раси који се сада називају Русима, буду у прилици да надгледају завођење реда у малој Србији и да потом та искуства примене и у Русији – и тамо је стање слично, јер је  у питању исти народ Срба!

Волео бих да се баш ових дана обнародује повратак заблуделих синова Србије, са Запада, где их нико никада није волео, својој кући, Србији, у коју убрајам и Расију.

Заблуделе повратнике, који су прогледали, нападаће сви преостали заблудели и прозападно оријентисани Срби, који су то само по крви – али се на то не треба обзирати! Ни на њихову тугу!

Наравно да је неопходно учинити све што је потребно да државни органи и државни чиновници буду у служби народа и његове власти, а не као сада да они уређују укупне прилике у Србији која  их је основала и која их плаћа, да буду лојални службеници джаве и народа – да се више никада не догоди да се Србија криминализује за време мандата једног министра полиције, који би сада, у другом мандату, да је декриминализује! Све са истим људима из полиције!
Јер, не може се имати два Бога, не може се служити Богу и мамону (новцу)!

Добро дошли ви заблудели србски синови!
Пазите шта чините, пазите на кога идете и са ким идете!

Драгољуб


Постављено 20.8.2012.г. у 19,00 ч

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta